Finansal Muhasebe Puanları!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal Muhasebe Puanları!!!

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Nasıl gidiyor hayat, belgenin faydası oldumu?

iyi çok şükür, daha almadım desem inşallah diğer arkadaşlar kızmaz bana :) ama herkesin gözünde konumunuz değişiyo, farklı bakıyolar insana, zaten insana bir özgüven duygusu geliyo, kolay mı 4 yıl emek vermişsin, ikinci bir üniversite bitirmek gibi birşey, şu an belgeyi kullanamayacağım için almadım artı aidat ödememek için, işimde değişiklik oldu, tabi bu değişiklik smmm olmamın verdiği özgüvenle gerçekleşti, inşallah Rabbim size de gönlünüze göre işler nasip etsin...

Peygamberimiz (SAV) dediği gibi: İki günü birbirine eşit geçen zarardadır. bunu eğer kendinize düstur edinirseniz kendinizi sürekli geliştirir ve yenilersiniz, ben belgeyi alınca ooohhhh belgeyi de aldım bitti yan gel yat demedim, nasıl daha iyi olurumun peşine düştüm ve kendimi dil konusunda eğitmeye karar verdim, şu an 2 dil üzerine çalışıyorum ve yazın 3 aylık bir yurtdışı seyahati olacak dil eğitimi için, tabi dönünce de değişik planlarım var, inşallah maliyet konusunda da kendimi yetiştirmek istiyorum, bakalım Rabbim kısmet ederse SSMMM (SüperSMMM) olmak istiyorum, hayırlısı ne ise o olsun...

inşallah hedeflediğin herşeyi yakalarsın kardeşim allah yardımcın olsun

bende lisede iyi bir ingilizce eğitimi aldım ama kullanmadığım için geriledi.Ruhsat belasından kurtuldum şimdi ingilizcemi eski haline getirme çabasına girişiyorum inşallah.

Birde şu spk sınav tarihi açıklansa moda girer ders çalışırdım

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Finansaldan 69 aldım arkadaşlar , herhalde bu dönem en düşük alan kişi benim finansaldan :P

benimki senden düşük olcak merak etme hatta en düşük benimki olabilir :)

sm³ ' Alıntı:
Peygamberimiz (SAV) dediği gibi: İki günü birbirine eşit geçen zarardadır. bunu eğer kendinize düstur edinirseniz kendinizi sürekli geliştirir ve yenilersiniz, ben belgeyi alınca ooohhhh belgeyi de aldım bitti yan gel yat demedim, nasıl daha iyi olurumun peşine düştüm ve kendimi dil konusunda eğitmeye karar verdim, şu an 2 dil üzerine çalışıyorum ve yazın 3 aylık bir yurtdışı seyahati olacak dil eğitimi için, tabi dönünce de değişik planlarım var, inşallah maliyet konusunda da kendimi yetiştirmek istiyorum, bakalım Rabbim kısmet ederse SSMMM (SüperSMMM) olmak istiyorum, hayırlısı ne ise o olsun...

sm3
Sana birşey danışmak istiyorum. Çalıştığım firmada kendimi mesleki açıdan geliştirme şansım pek olmuyor. Düşün daha hiç Kurumlar bile vermedim. Ancak ingilizce öğrenmek istiyorum. Kendimi dile verirsem bu sefer de meslekten iyice geç kalıcam. Ne önerirsin.

stajer34 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
Finansaldan 69 aldım arkadaşlar , herhalde bu dönem en düşük alan kişi benim finansaldan :P

benimki senden düşük olcak merak etme hatta en düşük benimki olabilir :)

kaç yanlışın vardı 69 aldın?

7-8 Yanlışım var, kapanış kayıtlarına sayfa yetmedi ve bilançoyu yapmadım valla ben olsam 69 bile vermezdim kendime 50 verirdim :P

kepen ' Alıntı:
sm3
Sana birşey danışmak istiyorum. Çalıştığım firmada kendimi mesleki açıdan geliştirme şansım pek olmuyor. Düşün daha hiç Kurumlar bile vermedim. Ancak ingilizce öğrenmek istiyorum. Kendimi dile verirsem bu sefer de meslekten iyice geç kalıcam. Ne önerirsin.

zor bir soru ;) ama çözümsüz değil, bir kere dil işi öyle kolay bir iş değil emek vermek gerekiyor çalışmak gerekiyor rüyalarını bile yabancı dilde görmen gerekiyor, bunu yaparken de profesyonel eğitim alman lazım, sadece teorikle iş bitmiyo, bütün gramerleri kalıpları bilmek işine yaramaz bunu pratiğe dökmek önemli, o yüzden dil eğitimini alırken hocan kesinlikle türkçe konuşmamalı sen de öyle,yabancı dilde rahat bir şekilde konuşamayan biri kalkıp ben dil biliyorum demesin, peki bunu işle birlikte nasıl götüreceksin, o biraz fedakarlık gerektiriyo, ya hayatındaki zevklerden bir süreliğine vazgeçip (8 saat uyku 6 saate inecek, haftada 3 dizi takip ediyosan 1 diziye inecek, hafta sonları herkes parklarda pikniklerde iken sen kursa gidicen vs.) hem dil öğrenip hem çalışacaksın tabi bu çok yorucu oluyor hele bir de benim gibi evli ve 2 çocuğun varsa, ya da benim gibi muhasebeye ara verip dil işini bi halledeceksin, hayat senin seçim senin...

nevermind ' Alıntı:
6 yanlış 87 :) şok oldum...

Valla yanlışa doğruya bile baktıklarını zannetmiyorum kağıda şöyle bi bakmışlar basmışlar puanı :D

Kalan oldu mu hiç finansaldan ?

oztemiz80 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
6 yanlış 87 :) şok oldum...

Valla yanlışa doğruya bile baktıklarını zannetmiyorum kağıda şöyle bi bakmışlar basmışlar puanı :D

Kalan oldu mu hiç finansaldan ?

bir de altına hocam son hakkım nolur dedim..geri sildim :) meğersem 87lik kağıt vermişim

ilk sınavım yusuf sürmene denk geldi. 30 aldım
şimdi 78 le geçtim. ama hiç çalışmadım .

finansal muhasebe 91 almışım..demekki sorun bizde değil bi önceki kağıtları okuyandaymış...