Finansal Muhasebe Puanları!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ateş34

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar notlar açıklandığında herkes finansal muhasebe notunu yazsın buraya bakalım kimler kaç almış....

Ynt: Finansal Muhasebe Notları!!!

herkese günaydın. kazanan herkesi tebrik ederim. kazanamayanlar bir dahaki döneme inşallah.

benin notum: 78 dediler telefonda

Ynt: Finansal Muhasebe Notları!!!

2 dönemdir 4-5 hata ile sürmen efendiden 35 i geçemedim.bu sınavdada 3-4 hata var 82 aldım.bunların mantığını anlamak çok zor..maliyet geçen sınav çok kolaydı 42 ile kaldım bu sınav çok zordu bildiğim herseyi yaptım eksik hatalı 50 ile geçtim.Allah yardımcısı olsun sınavlara girecek arkadaşların eşşekten düşenin halinden yine eşekten düşen anlar...

Ynt: Finansal Muhasebe Puanları!!!

Ali kardeşten tek farkım finansalın 72 olması diğer yazdığı bütün rakamlar ve olayları birebir bende yaşadım. o eşekten bende düştüm yani :)

eşekten düşsek de sonunda ata binebildik :)
ilk sınavım 17 idi bu sınavdan 85 ile geçtim , 17 alan yani hiçbişey bilmeyen (!) bir insan nasıl oluyor da 85 alabiliyor...
geç oldu ama çok şükür başardık, darısı kazanamayan arkadaşlara inşallah.

4 yanlışım vardı muhasebeden 68 almam lazımdı ortlaama tutması için, demekki almışım dün odadan mesaj geldi,bir an acaba ortlama tutmadı mı bakmadan mı mesaj attı lar diye paranoya yaptım:=)

stajer34 ' Alıntı:
4 yanlışım vardı muhasebeden 68 almam lazımdı ortlaama tutması için, demekki almışım dün odadan mesaj geldi,bir an acaba ortlama tutmadı mı bakmadan mı mesaj attı lar diye paranoya yaptım:=)

vallahi 70 in altında kimsenin notu yok tebrikler : ))

stajer34 ' Alıntı:
evet 70 ten aşağı not yok,teşekkürler sizi de kutlarım:)

çok teşekkür ederim :)) merak ediyorum vallahi ben kaç aldım bakalım 4 de bakıcaz

tesmer, yusuf sürmenin tazminatını ödedi ancak dosya yakanlara olan oldu

92 finansal maliyet 12 almışım sanırım kağıdın ön yüzünü okudular sadece:(

Arkadaslar herkesi tebrik ederim. sonunda zafere ulaştık... bende 75 almışım muh.dan.. artık smmm yim :))))

Finansaldan 69 aldım arkadaşlar , herhalde bu dönem en düşük alan kişi benim finansaldan :P

ben 50 aldım ama yusuf sürmen 50 si :D

vay denizlili kardeşim naber sm3 sen üstadsın canım yusuf sürmenden ders geçenlere fazladan belge vermeleri lazım :P

SerbestMüşavir ' Alıntı:
vay denizlili kardeşim naber sm3 sen üstadsın canım yusuf sürmenden ders geçenlere fazladan belge vermeleri lazım :P

estağfurullah kardeş, biz de bilmiyoruz nasıl geçip nasıl kaldığımızı, sadece şükrediyoruz...