Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

arkadaşlar merhaba. ben siteye yeni üye oldum. yazmış olduğunuz yazıları okudum. bende muhasebe mağduruyum. notlardan bende istiyorum. bende listeye eklerseniz çok sevinirim. herkese iyi çalışmalar. şimdiden teşekkür ederim.

Bana kalırsa parası neyse belli olsun herkes payına düşeni göndersin özlem hn zaten bu kadar emek sarfediyor birde üstüne maddi külfete maruz kalmasın. Sonrasında birileri gönderir göndermez bu kadar emek sarfeden birinin sinirleri bozulur vallahi kendisinden çok ben üzülürüm.
Sayı belli olsun fiyat alınsın olay bitsin ne kadar erken o kadar iyi zaman bizden gidiyor.

Benide ekleyin Lütfen..

Muhasebe dersinde soru üretmek bir hoca için o kadar basitki anladığım kadarıyla Yusuf hoca kendini asla tekrarlamayacak geçen sınavda sorduğu sorulardan bu sınavda eser yoktu. Bence bir sonraki sınavda da çok daha farklı tip sorular bizi bekliyor hatta ben kursa gittim kurstaki hocamız asistanından ders notlarını getirtmişti bizi onlara göre çalıştırdı. İnanın bir tane bile aynı soru tarzından çıkmadı eğitim hayatımda da meslek hayatımda karşılaşmadığım sorulardı. (sınavım çok kötü geçti.) Bu durumda sadece yorum yeteneğimizi hızlı çalıştırmamız gerekiyor ve hesap planının her hesabının nasıl çaılıştığını öğrenmemiz gerkiyor. Gerisi biraz da şansa kalıyor. (örneğin meslek hayatında ithalat yapanlar geçen sınavdaki bir soruyu çok rahat çözmüştür.)

lütfen benide yazınnn listeye arkadaşlar
ZERRİN

Yeni üye oldum. Bende notlardan istiyorum.

arkadaşlar hangi hesaba ve kimin adına havale yapıcaz bunlarıda yazarsanız iyi olur
ben gündüzleri işyerimde nete giremiyorum o nedenle akşamları bakabiliyorum buraya sadece
benide yazın mutlaka ücreti ne ise veririm

özlem hanım size mail attım ama adımı listede göremeyince buraya yazıyorum

32- akseker diye beni listeye ekleseniz sevinirim.

zeyna78 ' Alıntı:
gül-gök ' Alıntı:
Muhasebe dersinde soru üretmek bir hoca için o kadar basitki anladığım kadarıyla Yusuf hoca kendini asla tekrarlamayacak geçen sınavda sorduğu sorulardan bu sınavda eser yoktu. Bence bir sonraki sınavda da çok daha farklı tip sorular bizi bekliyor hatta ben kursa gittim kurstaki hocamız asistanından ders notlarını getirtmişti bizi onlara göre çalıştırdı. İnanın bir tane bile aynı soru tarzından çıkmadı eğitim hayatımda da meslek hayatımda karşılaşmadığım sorulardı. (sınavım çok kötü geçti.) Bu durumda sadece yorum yeteneğimizi hızlı çalıştırmamız gerekiyor ve hesap planının her hesabının nasıl çaılıştığını öğrenmemiz gerkiyor. Gerisi biraz da şansa kalıyor. (örneğin meslek hayatında ithalat yapanlar geçen sınavdaki bir soruyu çok rahat çözmüştür.)

deha mı kursunuz?
gelecek olanlar vakaları. yani soruları. sonuçta sonsuz soru türü üretemez bence.
ancak oldukça fazla örnek görmek zorundayız.

Gittiğim kurs deha değildi. Ancak dediğiniz gibi vakaları incelemekte fayda var çünkü adam bazı hesapları çok farklı kullanıyor 760 yerine 612 gibi benim demek istediğim bütün buları öğrensek bile bu sınavdan ancak geçebilecek kadar not alabiliriz oda şans faktörüyle fakat hiç ders notlarını incelemeyen biri 50'yi zor alır.

Yusuf Sürmen, mali müşavirimin üniversiteden ev arkadaşı ve eşimin Katü'den hocası.Gerçekten çok idealist ve zor biri olduğunu ama dünya iyisi olduğunu söylüyorlar.Sadece ders konusunda çok katı ve tavizsizmiş. "Onun dersinden 20-30 'un üzerinde almak mucize diyor eşim ve biz çan eğrisi sayesinde geçerdik" diyor.Başka hocadan 80-90 çekerlermiş düşünün. O kadar zor yani. "Ben sizi bankacı yada memur olun diye eğitmiyorum" dermiş.O yüzden çok zorlarmış.Şimdi o dersimi verdiğim için çok şanslı hissettim kendimi.Allahtan ondan önce halletmişim.Hepinize kolay gelsin inşallah başarırsınız.

Özlem hanım çok teşekkürler.. lütfen beni de ekleyin listeye.. bu adamla daha çook işimiz var..

günaydın arkadaşlar, özlem hanım son durum ne ? kırtasiyeci kaç olunca göndericek ve ne zaman göndericek ? bi de benim fikrim kırtasiye ile fiyat konusunda anlaşıldıktan sonra herkes sizin hesabınıza paraları geçsin, siz de toplu olarak tek seferde kırtasiyecinin hesabına geçersiniz, sonra da bize karşı ödemeli kargolarsınız,

bi de bi arkadaş soruların muhasebe organizasyonu veya kurumlarda hesap işlemleri konularında geldiğini söyledi, biz bu notları mı alıcaz yoksa bize geçmiş dönemlerde çıkmış sorular mı gelecek ?

Bir arkadaşım daha alıcak kitabı benim adıma 2 tane yazabilir misiniz?

kitap mı geliyor ki?

Sorular kitap haline getirilmiş ya o yüzden kitap dedim

anladım çok iyi bir çalışma olmuş emeği geçenlerin eline sağlık

herkese merhaba aranıza yeni katıldım arkadasım tavsiye etti bende rumuzumdan anlaşılacağı gibi sürmen hastası oldum mart dan beri hiç önemsememiştim muhasbe sınavını bildiğim yaptıgım ders diye ama 2 sınavdır boguldum.cok basit hatalar yaptım ve bu durumlara dustum.ama en büyük hatam aralık 2009 sınavına girmemekle yaptım.muhasbe dersi çalıştırdığım bayanlar erkekler geçti hemde ne geçme he saplar doğru ne yevmiye kayıtları doğru ne kapanışlar nede gelir tablosu ile bilanço .onlar öyle gecti ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum.şimdi zamanında bir şirketde asistanım olan kardesten notlarını bana ulaştırmasını istiyorum hale bak ya.Özlem hanım ben benim asistandan eski ders notu ve soruları istedim en kısa zamanda tedarik edip gönderecek burdan herkese iletmeye çalışacagım bende sizlerin su notlarına ulaşmak istiyorum bedeli ne olursa bende vereyim de hepimiz kurtulalım şu işten

benide listeye eklermisiniz arkadaşlar.teşekkürler.

yusuf sürmen'in vakalarını bende istiyorum.

merhaba.sürmen vakalarını bende istiyorum.listeye benide ekleyebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...