burcu83 ' Alıntı:50 alan ne yapmış da geçmiş peki..
burcu83 ' Alıntı:50 alan ne yapmış da geçmiş peki..
Leontr ' Alıntı:Bizim sınavımızda puanlama nasıl olur bilemem ama şunu biliyorum mart döneminde gelir tablosu ve bilançoyu dahi yaptım diyenler bile kalmıştı. Yevmiye maddelerinin doğruluğuna göre puanlama yapıyorsa muhasebeden geçerim diyenler bir kere daha düşünsün...
trabzonlugencmuhasebe ' Alıntı:bence de,notmus soruymus onların pek etkisi olmaz.tekdüzene hakim olmak gerekir
çünkü, mart sınavında 7 de 7 yapanlar var
tekdüzen hesap planı türkiye dısında gecerli değil
umarım papua dan soru gelmez..
stonhand ' Alıntı:trabzonlugencmuhasebe ' Alıntı:bence de,notmus soruymus onların pek etkisi olmaz.tekdüzene hakim olmak gerekir
çünkü, mart sınavında 7 de 7 yapanlar var
tekdüzen hesap planı türkiye dısında gecerli değil
umarım papua dan soru gelmez..
Hocam derdiniz nedir bi anlatabilirmisiniz, gerçekten mesaj sayınız 2 , ilk mesaj izleniyoruz bu sorular çıkmayacak ve 2. mesaj nota,soruya gerek yok yani derdiniz amacınız nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz sitede çift üyelikmi açtınız bu tarz yazıları yazan ve hiçbir şeye faydası olmayan insanlar zaten bu sitede mevcut
stonhand ' Alıntı:Yeni üye oldunuz ve ilk mesajınız
1 : İzleniyoruz, sorular notlardan çıkmayacak
2: İkinci mesajınız
sorulara,notlara gerek yok
Rumuz : trabzonlugencmuhasebe ( rumuzda trabzon olmasıda manidar ;D )
Geçin hocam siz bunları daha ilk mesajdan niyetinizi ve amacınızı belli ettiniz ben başka birşey demiyorum.
Sizin yazdıklarınızı başkalarıda yazıyor. İzleniyoruz, yok tesmer bizi izliyor, yok türmob bizi izliyor, yok sınav komisyonu bizi izliyor bile dendi. Hatta itiraz dilekçesi yazacaktık bu kadar insan kafa verdik sırf bir kaç kişi konuyu dağıttı provakatif olarak aöf örgün gibi saçma sapan tartışmaları o konuda açtı diye o konu bile kilit yedi.
Açıkçası sizin yazdıklarınızı zaten bu sitede yazanlar var yardımınız olacaksa buyrun yazın yoksada kusura bakmayın biz o notları siz ne derseniz deyin alıcaz, hoca sorsada alıcaz sormasada alıcaz.
Sonuç olarak sizin doçentler tarafından izleniyoruz yok o sorulardan soru gelmeyecek yok soruları almaya gerek yok gibi şeyleri buraya yazmanın kime neye faydası vardır. İnsanlar SMMM olamayınca mükellefler belgeyi alanların kapısındamı yığılacaktır anlamıyorum.
biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bence bunu gören hoca bu insanlar ellerinden geleni yapıp benim taktiğimi öğrenmeye çalışıyorlar deyip bence hakkımız olanı sormalı ve hakkımız olanı vermeli ama yok bunlar benim sorularımı bulmuş ben onlara gösteririm daha zor sorayımda şimdi napacaklar acaba dememeli eğer böyle bir davranış sergiliyorsa ki senin yazdıkların bu yönde bu sadece kötü niyetli bir davranış başka birşey değil bizim geçmemizi istemiyor demek ki peki eline ne geçeçek biz kalınca bunuda anlamış değilim tabiki hocaya karşı kötü yazılanlara çok karşıyım bunlar tabiki olmamalı ama o bir prof. ve hayatı boyunca böyle şeylerle karşılaşmıştır ki o profesyönelce davranışını elinden bırakmamalı ve bizim hakkımızı vermeli bana kötü şeyler yazıldı bekleyin ben sizi geçirirmiyim gibi tavırlara girmemeli ve girdiğini de sanmıyorum ama sizin yazılarınız o yönlü ayrıca asistanları duysun not topladığımzı hocanın öğrencileride topluyo ozaman onlarıda geçirmesinler nerde garip soru var bulup sorsunlar bu nedir şimdi burda biz kötü birşey yapıyormuşuz gibi bizi caydırıcı tavırlar içine giriyorsunuz iyi ozaman siz bir kaynak önerinde ondan çalışalım olur mu ?bunu yazan arkadaş belki de hocanın asistanı sizsinizdir ...trabzonlugencmuhasebe ' Alıntı:arkadaslar söyle bir söylenti dolasıyor
yusuf hocanın asistanları ders notları topladığınızı duymus galiba
hoca o notlarda olan sorulardan hiçbirini sormayacakmış....
ayrıca hocalara hakaret icerikli yazılar yazmasanız iyi olur derim sadece tavsiye tabi
yerin kulağı vardır.
son hakkı olanlar var yoksa onlara yazık olacak sınavlar daha da zorlasmasın ...