Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

sema42 ' Alıntı:
banada hesap numarasını gönderirmisiniz ve ne kadar yatıracağımıda.ayrıca adresimi nasıl bildireceğim.

[email protected]

yukarıdaki adrese adresinizi de yazarak mail atıyosunuz, o da size 25 tl yatıracağınız hesap nosunu gönderiyor

Eft yaptım. Bilgin olsun.

özlem hanım 44 kişiden kaçı para gönderdi ???

Ben yeni gördüm.Rica etsem bende alabilir miyim.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen!!

Benim anlamadığım niye bir kişi getirtip çoğaltıp dağıtmıyor?. Daha kolay değilmi?

nguroy ' Alıntı:
Benim anlamadığım niye bir kişi getirtip çoğaltıp dağıtmıyor?. Daha kolay değilmi?

daha kolay değil üstadım, bi hazır gelip direk kargolamak var, bir de 1 tane gelip 44 kişiye çoğaltmak var, 50 sayfa olsa 44*50=2.200 sayfa , sonra bunun delinip kitap haline getirilmesi falan derken zaten yeteri kadar yoğun olan özlem hanım kafayı yer heralde :D

artı kırtasiyeci 1 adet göndermiyordu yanılmıyosam, belli bir sayı istiyordu mesela 20 den aşağı olmıycak gibi

gelen soruları (kitabı ) taratıp buraya koyma imkanımız yok mu?

yeter ' Alıntı:
gelen soruları (kitabı ) taratıp buraya koyma imkanımız yok mu?

Bu konuda en basta karar aldik. Belirttiginiz gibi bir paylasim olmayacak. Ancak uye arkadaslar kanaliyla elden elbette temin edebilirsiniz.

gitti paralar :D

herkese iyi haftalar.hocanın ders notları ile soruları elime ulaştı gerçekten guzel sorular sormuş ve tüm hesap planından konular seçmiş gerçekten müthiş bir hoca şimdi anlıyorum neden boyle konuştuklarını.özlem hanım sizin göndeeceğiniz notlar ile karşılaştırıcam farklı yönleri var ise farklı soruları ve notları göndericem herkese kolay gelsin ve iyi çalışmalar

sabırsızlıkla bekliyoruz...

sürmen ' Alıntı:
herkese iyi haftalar.hocanın ders notları ile soruları elime ulaştı gerçekten guzel sorular sormuş ve tüm hesap planından konular seçmiş gerçekten müthiş bir hoca şimdi anlıyorum neden boyle konuştuklarını.özlem hanım sizin göndeeceğiniz notlar ile karşılaştırıcam farklı yönleri var ise farklı soruları ve notları göndericem herkese kolay gelsin ve iyi çalışmalar

sayın sürmen en kısa zaman da paylaşmanızı bekliyoruz..

Forumdaki stajyer arkadaşlarımın tümüne selamlar.Finansal Muhasebe dersine ve Sn.Yusuf Sürmen'e dair hemen hemen yazılanların tümünü okudum.Temmuz 2010 sınavı benim ilk yeterlilik sınavımdı ve inanın hiç bakmadım çalışmadım dersem yeridir sebebi de zaten yıllardan beri üzerinde çalıştığımız en önemli olan geçmekle mükellef olduğum ders diyerek ve biraz da en az 50 alırım deyip üzerine titremediğim bir ders oluşudur.Fakat yazılanları okudukça inanın en çok korktuğum,açıklandığında sonucuna direkt bakacağım derslerin başına geçti.Gördüğüm kadarıyla çoğu stajyerin en büyük handikapı oldu çıktı.Sağolsun arkadaşlar hocanın vakalarını bulup getirtmeye çalışıyorlar diğer taraftan ''sürmen'' arkadaşımız güzel bir özet halinde en önemli kısımları vaka özeti şeklinde yayınlamış.Esasında benim merak ettiğim şu: bu işi fiilen yapan arkadaşlar da muhtemelen benimle hemfikirdir; temmuz sınavında takribi olarak açılış ve kapanış kayıtlarıda dahil 30 kayıt var şimdi kişi bu 20'sini yapsa ne olur yada örnek olarak amortisman kaydını hesap kullanma anlamında doğru kullansa ama tutarını yanlış hesaplasa veya net kara ulaşma yolunda bütün hesapları doğru kullansa ama tutar hatasından ötürü fazla veya eksik kar/zarar hesaplasa sizce durum ne olur.Umarım tam olarak anlatabildim demek istediğimi çünkü finansal muhasebe dersinin sorlarını cevaplandırma çok başka birşey diğer dersler gibi değil bu hususta bildiklerini yazarsa arkadaşlar çok sevinirim.

puanlama tamamen hocanın insiyatifinde, ben martta 39 aldım ama nerden aldım hala anlamış değilim, 27 adet yevmiye kaydı var her birisi 2 puan, doğru yevmiye kaydı adedince de eğer doğruysa kebirden puan alıyosunuz sadece bunları biliyoruz, sürprizlere hazırlıklı ol derim ben...

merhaba arkadaşlar zeyna hanım pazartesi akşamına kadar haber versin demiş.umarım geçikmedim.bende istiyorum. istanbul dışında olduğumdan bakamadım forum a. şimdi daha yeni okudum.mümkünse bedeli karşılığında bende istiyorum. çok teşekkürler zeyna

merhaba arkadaşlar

bende tatildeydim,foruma yeni bakabildim.
bedeli karşılığında bende isterim.

selamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...