Finansal Muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevermind
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe

proaccount ' Alıntı:
Leon dediğin doğruysa hala soruları yapmaya çalıştıkları için geç açıklıyorlardır:))

Maliyette soruları gördüm anlayamadım. kağıdın her yerine baktım acaba başka bir sınava mı girdim diye ;D o arada farkettim saat doğru yazıyordu. Bence biz muhasebe sınavındayken hazırladılar soruları ;D ;D ;D

kesinllikle.zaten kendı czmlerınde bıle hatalar var adamların.yanlış toplamalar.vs.....:D ::)

puanlamayı da o yüzden elle yazıp çoğalttılar demekki..:)

Arkadaşlar sınavlar tam saatinde başlamıyır hep geçikmeli buda biz sınav salonunda iken Ankara dan sorular faxlanıyor hemn totokopi ile çoğaltılıp dağıtılıyor bu kendinilerini Üstat sananlar soruları hazırlarken beraberler ve hangi dersin zor olacağını karar verip bize çakıyorlar tabiki benim düşüncem

İzmirde girdim sınava. Odadan görevliler tarafından getirildi sınıflara sorular.

Birde ben Mart 2010 sınavında girip 7/5 yaptım Finansal muhasebem 50 ( Ki 10 Yıldır Muhasebe Müdürlüğü yapıyorum ) kapanış kayıtlarını yetiştiremedim ama bilanço ve gelir tablosunu kapanışları yapmadan yaptım bilanço tutmadı 900 tl fark vardı bir hesaba giydirdim. Gelir tablom K/Z yanlış çıktı son olarak biliyorsunuz mart 2010 da tanım vardı tanımları hiç yapmadım kısacası ALLAH'ın izniyle birçok arakaşımız özellikler kayıtları doğru olanlar geçebilecek. Maliyettden ise bende kalırdım %100 bir önceki dönem geçtim. ALLAH yardımcınız olsun ben denetim v meslek mağuduruyum şafak sayıyorum

ben de izmirde girdim, hoca girdi içeri zarfı havaya kaldırdı arkadaşlar bakın dedi mühür açılmamış zarf açılmamış karşınızda açıyorum dedi öyle açtı

Evet bu dönem 2.dönemim meslekten kesin geçtim denetim den korkuyorum mart sınavında 80 beklerken 33 le kaldım hayıırlısı artık

sm³ ' Alıntı:
ben de izmirde girdim, hoca girdi içeri zarfı havaya kaldırdı arkadaşlar bakın dedi mühür açılmamış zarf açılmamış karşınızda açıyorum dedi öyle açtı

istanbulda nerde öyle muamele ...
5 veya 10 dk sonra gelip paldır küldür soruları, cevap kağıtlarını dağıtıp...
en az 20 dakika sınava başlayamamamıza sebep oluyorlar...

ben maliyet sınavında soruların aynısını cevap kağıdına yazacaktım inanın üşendim. sorular beni çok yordu çookkk tesmerrrrrrrrr bulacaaam seniiiiiiiiii 8)

maliyet sınavında genç hamile bir gözetmen vardı kadına 1 tane kopya çeken yakalarsan sana 1 araba 1 villa 1 de doğum masraflarını karşılayacağız dediler sanırım kadın 2 gözünü kimseden ayırmadı yok masalara vurmalar sessiz olun demeler öğrencinin yanında durmalar bakışlarıyla bütün herkesi sinir etti. Kıl oldum kadına yaaa ne insanlar var yaa

Maliyette kopya çekmek de pek bir işe yaramazdı ki. Bana 3 saat versinler kitabı versinler yine yapamazdım çünkü soruyu anlamadım

Bizim gözetmende aynen öyleydi.
süper paranoya içinde gördüm kendilerini..

defteri bile açtırmadılar:P

Bu arada hukuk sınavında, Arkama 45-50 yaşlarında bir amca oturdu dedi genç ben hep bu sınıfta sınava girdim 2 tane bayan geliyor onlar gelirse süper dedi kitabı defteri açıyorum karıştırıyorum hiçbirşey demiyorlar dedi. dedim hadi yaaa neyse o sırada 2 bayan gözetmen geldi bizim amca tüh anasını satayım bunlar o bayanlar değil :)

Deha'nın çözümleride bir tuhaf. 503 hesabı neden kar/zararla kapatmışlar ki. '503'teki bakiye zaten enf.düzeltmesinin yapıldığı yılda 698 aracılığıyla 658 hesaba aktarımış olmalıtdı.Bu hesaba hiç dokunulmayacaktı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...