Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

31 galba tam bilmiyorum:(
fekat 50 kere filan girdim yeterliliğe dershaneleri de sayarsak.

ha önemi yok halen maliyet muhasebesinden anlamam ayrı mesele

gidip kaldığım 4 derse çalışayım uygunsa derslerin isimlerinide içindeki his sölesede ben çalışmaya başlasam...
iyi akşamlar...

alev34 içinden "kahretsin sadece 3 mü" dediğini duyar gibiyim :D

battıbalıkyangider sanki hangimiz hatırlıyoruz ki ezber sistemiyle geçiyoruz

ayyuk ' Alıntı:

hayır içimden çok daha farklı şeyler sölüyorum şu an iyi akşamlar...

ayyuk ' Alıntı:

akşam akşam beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün

günaydın herkese. "açıklanmadı" yazılarını görmek için yine sizlerle birlikteyiz :) az çileli bir gün dilerim

4-5 aralık sınav sonuçları - 4-5 aralık sınav tahmin yarışması - geri sayım neden sürekli başlık açıyosunuz bir tane başlık yetmiyormu?

gencay07 ' Alıntı:
4-5 aralık sınav sonuçları - 4-5 aralık sınav tahmin yarışması - geri sayım neden sürekli başlık açıyosunuz bir tane başlık yetmiyormu?

bana yetmedi

hayırdır nedir bu sessizlik bugün korkuyorum vallahi forumda hareket olmayınca sınavlar açıklandı da herkes üzüntülümü diye düşünüyorum :D
sesimiii duyan var mıııı ??

he var gübür gümbürsün yine sınav açıklandığında emın ol burası çok fena olur sessizlik varsa korkmanada gerek yok ;)

yaw alev tesmeri yada odayı bır arasan hayrına sınav sonuçlarını sorsan ne kadar makbule geçer demi bir teşekkür daha alırsın. ;)

sinanyucel ' Alıntı:
yaw alev tesmeri yada odayı bır arasan hayrına sınav sonuçlarını sorsan ne kadar makbule geçer demi bir teşekkür daha alırsın. ;)

senimi kırcam beeee aramazmıyım tabiki arayalımmm hemencikkk vallahiii eğer sonuçlar açıklandığında beni forumda görmezseniz anlayınki çok dersten kaldım : ) daha da gelmem foruma

eeee hadi arada bizle paylaş bakalım ne derler muhterem zatlar
sen forumun vazgeçilmezi olmuşsun gelirsin gelirsin dayanamazsın gene :D

sinanyucel ' Alıntı:
he var gübür gümbürsün yine sınav açıklandığında emın ol burası çok fena olur sessizlik varsa korkmanada gerek yok ;)

aradım fosmeri 4 şubatta elimizde olur haftaya arayın dedi bayanın teki henüz elimize gelmedi gecikme olacağını sanmıyoruz dedi