Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

ayyuk ' Alıntı:
arkadaşlar benim tek ders farzedelim geçtim ruhsatı almadan denetim şirketine geçemem mi işe girişte illa bu ruhsat gerekli mi neticede ben büro açmıcam bi yazı falan alsam odadan işimi görmez mi

ben denetim şirketinde çalışıyorum staj sınavını burda kazanmıştım belgeyle ne ilgisi var kii denetim şirketinin

firat072 ' Alıntı:
vergiden 4.soru ile 1.soru tama yakın ama tam puan vermezler sonuçta tam kanun maddesini yazmadık.2 soru kdv tarhiyatı idi biz kdv mükleleflerini yazmışız 3 soru ise beklemediğimz yerden geldi attık bişeyler hayırlısı bakalım inşallah herkez en kısa zamanda geçer

vergicinin notu bol diyolar bence bize boş bırakmayın ne biliyosanız yazın dediler 50 ile geçersin sen bişiy olmaz güven bana ;)

alev34 ben aynı zamanda spkya giricem denetçilik için yani ondan soruyorum denetim elemanı olmak değil amacım

ayyuk ' Alıntı:
alev34 ben aynı zamanda spkya giricem denetçilik için yani ondan soruyorum denetim elemanı olmak değil amacım
bende hazırlancam evet spk ya şu sonuçları bir görelim de

anladım sinan mesele yusuf hocanın öğrencici olup olmaka yanı katü mezunu olup olmamak onu belirtmek istemiştim.

bir hafta daha sabır bakalım 4 şubat açıklanır diyo tesmer ama inşallah olur

denetimzede ' Alıntı:
4 şubata 8 gün var. azcık kaldı hem sürpriz yapabilirler heran.

inşallah aradım vallahi bugün 4 şubatta arayın dedi bayan benim içimdeki his4 şubat açıklıycaklar galiba diyolar henüz gelmedi bize ama 4 şubatta siz arayın dediler

ne alaka biz arıcaz anlamadım 4 şubata kadar açıklanır zaten bi daha aramaz kurtulurum diyemi düşündüde salladı anlamadım

denetimzede ' Alıntı:
ne alaka biz arıcaz anlamadım 4 şubata kadar açıklanır zaten bi daha aramaz kurtulurum diyemi düşündüde salladı anlamadım

yok ben dedimkiii sonuçlar size ulaştımı ne zaman açıklanıcak sonuçlar dedim henüz gelmedi bize dedi 4 şubatta bekliyoruz isterseniz 4 şubat gibi arayın tekrardan dedi

neden olmasın >:(
arkadaşlar fosmerin umutlarınızı çalmasına izin vermeyiiiinnnn 8)

adamlar son dakikaya kadar bize bişe gelmedi diyolar :P
4 şubat deme sebepleride yasal süre ya o yüzden
eğer 4 şubatta acıklamazlarsa komisyondan gelmedi elimizden gelen bişe yok dicekler ::)

offf bu ne yaaa bıktım ya. yasal sürede açıklamaları görülmemiş şey olduğundan beklemiyelim o zaman siz açıklanınca buradan bi haber verin bari...