Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

sinanyucel ' Alıntı:
eeee hadi arada bizle paylaş bakalım ne derler muhterem zatlar
sen forumun vazgeçilmezi olmuşsun gelirsin gelirsin dayanamazsın gene :D

aah ahhh bir kişinin vazgeçilmezi olmak ister insan ama forumda vazgeçilmek olmak da güzel :D:D
çok dersten kalırsam sesim kesilir :D rezil olurum yaaaaa

çok makbule geçtin bak bir teşekkür puanı daha oldu ;)
sen ruhsatı alınca öbür sınavıda verirsin merak etme :D
çok derstem değil olsa olsa 1 dersten kalacaksın buna emınım 2 derdim ama maliyetin ne olduğunu bilmiyorum 8)

sinanyucel ' Alıntı:
çok derstem değil olsa olsa 1 dersten kalacaksın buna emınım 2 derdim ama maliyetin ne olduğunu bilmiyorum 8)

ama benim düşüncem tek ders olup onunda maliyet olmasından yana finansal yaniii muallak tabi ama maliyete göre daha iyi geçti bence :D sürmen insiyatifli olursa geçebilirim ondan

dershanedeki hocalara söledim yaptıklarımı bütün derslerden onlara göre 7 de 7 yaptın diyolar ama ben sanmıyorum dedim 1 veya 2 tane patlar diye düşnüüyorum dedim yok diyolar ama bakalım umarım dedikleri gibi olur 1 tane bile gelse razıyım ben

sinanyucel ' Alıntı:

2 dersten kalmak bana göre başarısızlık olur çünkü fazla çalıştım o çalışmanın karşılığında 2 den fazla dersten kalırsam eğer başarısız olduğumu düşünürüm..

inan sen böyle diyorsan 7/7 yaparsın ben sadece finansaldan kalırsın diye düşünüyordum çünkü sürmen hocadan geçen sayısı çok az 90 bekleyen 30 alıyor dıye biliyorum ondan demek istedim ama inşallah 7/7 olur.

sinanyucel ' Alıntı:
inan sen böyle diyorsan 7/7 yaparsın ben sadece finansaldan kalırsın diye düşünüyordum çünkü sürmen hocadan geçen sayısı çok az 90 bekleyen 30 alıyor dıye biliyorum ondan demek istedim ama inşallah 7/7 olur.
pek sanmıyorum ama bilmiyorum geçme ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak ama genede çalışıyorum yani finansal ve maliyete şaşıracağım sonuçlarda gelebilir 7 de 7 olursa şaşırmam bekliyodum derim ama 2 dersten kalırsam gene şaşırmam bekliyorum onuda :D

alev34 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
pek sanmıyorum ama bilmiyorum geçme ümidim var finansaldan kötünün iyisi olarak ama genede çalışıyorum yani finansal ve maliyete şaşıracağım sonuçlarda gelebilir 7 de 7 olursa şaşırmam bekliyodum derim ama 2 dersten kalırsam gene şaşırmam bekliyorum onuda :D

finansaldan kalırsan ben çok şaşırırım. sen finansaldan kalırsan katü mezunları dışındakiler geçemiyor demektir. >:(

valalhi oky ne diyim bilemiyorum :D bekleyip görcez öyle diyolar eğer sende kalırsan ktü mezunları dışında geçen oluyo diyolar ama bekleyip görcez

evet her ihtimale açığım ben :D

biz açık öğretim mezunuyuz ilk sınavda verdik finansalı çok şükür

evet yusuf sürmen de verdik ilk sınavda hemde kdv bölümünü ters anlamışım +kdv yapacağıma dahil yapmışım bazı sorularda kusurlu rakamlar çıktı buna rağmen geçmişim çok şükür

firat072 ' Alıntı:
evet yusuf sürmen de verdik ilk sınavda hemde kdv bölümünü ters anlamışım +kdv yapacağıma dahil yapmışım bazı sorularda kusurlu rakamlar çıktı buna rağmen geçmişim çok şükür

tebrik ediyoruz ne diyelim hala umudumuz var yalnız mart sınavı iyi bir sınavdı geçilebilecek sınavdı sıkıntılar temmuz ve aralık sınavlarında baş gösterdi kurtulduğunuza seviindim darısı bizlere diyorum
kaç dersiniz var şimdi?

ikinci girişim aralıktı 3 ders kaldım maliyet vergi denetim maliyetle denetimden 50 alırız inşallah ama vergiyi bilmiyorum

firat072 ' Alıntı:
ikinci girişim aralıktı 3 ders kaldım maliyet vergi denetim maliyetle denetimden 50 alırız inşallah ama vergiyi bilmiyorum

inşallah geçersin vergiden de komisyonun notu bol diyolar bakalım benimde aralık ilk girişimdi bekliyoruz : )

vergiden 4.soru ile 1.soru tama yakın ama tam puan vermezler sonuçta tam kanun maddesini yazmadık.2 soru kdv tarhiyatı idi biz kdv mükleleflerini yazmışız 3 soru ise beklemediğimz yerden geldi attık bişeyler hayırlısı bakalım inşallah herkez en kısa zamanda geçer

arkadaşlar benim tek ders farzedelim geçtim ruhsatı almadan denetim şirketine geçemem mi işe girişte illa bu ruhsat gerekli mi neticede ben büro açmıcam bi yazı falan alsam odadan işimi görmez mi