Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

pazartesi salı telefonların sesini sonuna kadar açın ve bekleyin diyorum başka da bişiy demiyorum

merkose ' Alıntı:
yav doslar acıklarlar bu hafta.neyi merak ediyorsunuz martta yine finansaldan sınavdayız...

öyle deme yaa inşallah geçeriz hepimiz ne diyim... hayırlısı

alev34 buadam olduğu surece biz bu dersden gecemeyız.bi düşün türkiye kaçtane elektrilk üreten ve satan firma var.belki 20 belki otuz.bu sınava kaç kişi giriyor binlerce kişi.kaçı elektrik üretip satıyor.yani kaçı elektrik katılım payı hesabını kullanıyor.işte mantık bu...adamın niyeti geçirmek değil ki..kanımca adam egosunu tatmin ediyor...

merkose ' Alıntı:
alev34 buadam olduğu surece biz bu dersden gecemeyız.bi düşün türkiye kaçtane elektrilk üreten ve satan firma var.belki 20 belki otuz.bu sınava kaç kişi giriyor binlerce kişi.kaçı elektrik üretip satıyor.yani kaçı elektrik katılım payı hesabını kullanıyor.işte mantık bu...adamın niyeti geçirmek değil ki..kanımca adam egosunu tatmin ediyor...

haklısın ama bir kısım insan öyle böyle geçiyo bırakacak halimiz yok sonuçta napalım dosyamı yakalım öylede böyled geçicez işte inşallah geçmişizdir

bu hafta acıklarlar bnece.zira bunun itiraz süresi var.onu da göz ardı edemezler...hoş itiraz edince de bişi değişmiyor ama avuntu....

mutlaka gececeğiz.bunun baska sonucu yok diye düşünyürum.zira bir ton para verdik odaya.hipe vermedik bu mesleği yapmaya niyetliyz diye.onlarda bu durumun farkındarılar umarım.

merkose ' Alıntı:
mutlaka gececeğiz.bunun baska sonucu yok diye düşünyürum.zira bir ton para verdik odaya.hipe vermedik bu mesleği yapmaya niyetliyz diye.onlarda bu durumun farkındarılar umarım.

iyi sonuçlar görelimde inşallah açıklansın bakalım

alev34 ' Alıntı:
merkose ' Alıntı:

iyi sonuçlar görelimde inşallah açıklansın bakalım

inşallahhhhhhhh ;)

günaydınn günaydınnn herkese iyi haftalar diliyorum : ))

söylendiği üzere sonuçların çarşamba açıklanacağı var sayıldığında geri sayım:
2.....2....2... ikiiiiii

arkadaşlar günün ilk bombası benden yusuf sürmen'e mail atmıştım cevabı gelmiş değerlendirmeleriniz bittimi diye falan yazmıştım gelen cevap böyle ....

Biz değerlendirmemizi yaptık , kağıtlarınızı ve cevap anahtarını
28.12.2010 tarihinde TESMER'e .Umarım yakında
açıklanır.Başarılar dilerim.

yaaa şimdi dikkatimi çekti 28.12.2010 da nasıl teslim edebiliyo bu adamlar bu sonuçları cevap anahtarlarını bu kadar kısa sürede teslim etmeleri biraz tuhaf geldi yaaa naptılar herkese 15-20 verip bıraktılarmı acaba yaaa

alev34 ' Alıntı:
yaaa şimdi dikkatimi çekti 28.12.2010 da nasıl teslim edebiliyo bu adamlar bu sonuçları cevap anahtarlarını bu kadar kısa sürede teslim etmeleri biraz tuhaf geldi yaaa naptılar herkese 15-20 verip bıraktılarmı acaba yaaa

28,12 de teslim ediliyorsa sonuçlar biz bu saate kadar kimin keyfini bekliyoruz bende bunu merak ediyorum

gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

28,12 de teslim ediliyorsa sonuçlar biz bu saate kadar kimin keyfini bekliyoruz bende bunu merak ediyorum

diğer derslerin değerlendirmelerininde bitmesi gerekiyomuş ama çok fena bir durum bu 5 aralıkta sınava gir 28 inde bitirsinler okumaları o kadar kağıdı biraz tuhaf değilmi yaaa naptılar adamlar anlamadım kiii ben herkese 10 -20 verdiler bitti gitti o zaman

yusuf sürmen bu kadar hızlı okuduysa,dğer derslerinde çoktan bitmesi lazım kanımca.

stajer34 ' Alıntı:
yusuf sürmen bu kadar hızlı okuduysa,dğer derslerinde çoktan bitmesi lazım kanımca.

yusuf sürmen daha kolay okur kimse bişiy yapamadıkiii bastı sıfırları 10 - 15 leri geçti adam nolcak sanki kim ne yapabildikiii en azından diğer derslerden iyi kötü bişiyler yapabildik bu adam korkutuyo beni..... bu kadar sürede okuması ayrı korkutuyo

alev34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:

diğer derslerin değerlendirmelerininde bitmesi gerekiyomuş ama çok fena bir durum bu 5 aralıkta sınava gir 28 inde bitirsinler okumaları o kadar kağıdı biraz tuhaf değilmi yaaa naptılar adamlar anlamadım kiii ben herkese 10 -20 verdiler bitti gitti o zaman

Belki 50-60 vermişlerdir :)

Nickimin polyanna olarak değiştirilmesini....

inşallah ne diyim.... ama bu durum iyimi kötümü bilemiyorum :D:D