Geri Sayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alev34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri Sayım...

sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
sayın forumdaşlar burada vakit kaybedeceğinize izdivaç programına katılsanız ya, orada sonuç alabilirsiniz.

ne var nolmuş bir sevaba gir sende hayırlı işe vesile ol öyle tv çıkarsam babam keser beni :D nesi ayıp bunun bence ayıbı yok insanın yuvasını kurmak istemesi evlenmek istemesi nesi kötü hhhııııhhhhh

Ukraynaya vize kalkmış, Rusyaya kalktı kalkacak. Türk erkekleri evlenir mi daha :)?

namehramı biliyosun ama haramı bilmiyosun.... gidin gidin dönüp dolaşıp gelceğiniz yer kürkçü dükkanı

Bi Rusyaya gidelim, buluruz en çeçeninden bi müslim kızı :)
zor

biz çözse çözse sedat bey çözer dedik oda rus kızlarından bahsediyo alev napçaz

ya forumun konusuna bak bizim konuştuğumuz konulara bakk ee ne zaman açıklanıyo şimdi
çarşambamı?

denetimzede ' Alıntı:
ya forumun konusuna bak bizim konuştuğumuz konulara bakk ee ne zaman açıklanıyo şimdi
çarşambamı?

neyse evet haklısın abla vallahi bilmiyorum ama benim ümidim bu hafta içi açıklanır en geç cuma

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
çarşambamı?

neyse evet haklısın abla vallahi bilmiyorum ama benim ümidim bu hafta içi açıklanır en geç cuma

bana niye abla diyon sen kız

affedersin büyük sanıyorum seni benden ondan ötürü yaş kaç : ) 24 yaşındayım ben

denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
çarşambamı?

Sizin bayan olduğunuza hala inanamıyorum ben.

oztemiz80 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
çarşambamı?

neden ya?

sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)
daha yeni geldim Allah razı olsun baba kız alev sana kırgınım bitek sedatımın aklına geldi :)

denetimzede ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
denetimzede ' Alıntı:
çarşambamı?

neden ya?

Ne bilem , kaç zamandır hep erkek diye düşünüp bi anda değiştirmek zor oluyo ;D

Canım sıkıldıkça youtubede bir japon videosu var bu gir tv programı gülmek yasak oyunu, oyunda güldümmü sopayla dövüyorlar.
O programın içinde bir bölüm var ingilizce öğrenme bölümü elemanın biri çıkıyo ingilizce 100 e kadar sayıcak başlıyor one ,two , three 19 a kadar geliyor sonra 20 diyecek yok ten ten diyor 21 diyecek ten ten one seyretmenizi tavsiye ederim bir yüz diyişi var elemanlar gülmekten kopuyo sonunda hepsi dayak yiyor Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

buda linki silinmeden bakın
http://www.youtube.com/watch?v=OJYqNFX0-Ug&feature=related

sinanyucel ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Ben size içgüdülerimle bazı arkadaşlarımızın sınavlarının nasıl sonuçlanacağını objektif olarak burada belirteyim de onlar boşuna beklemesin. :)

battıbalıkyangider abimiz bu sınavda SMMM olur
sm³ kardeşimiz bu sınavda SMMM olur
denetimzede ablamız bu sınavda SMMM olur
Alev34 en az iki dersten kalır (eksiği olmaz fazlası olur :), ciddiyim :))
stonhand kardeşim mart sınavına tek maliyet muhasebesinden girer. (inş öyle olmaz)
sinanyucel kardeşimiz bu sınavda SMMM olur

+,- 1,2 ders Alevde yanılabilirim :)
daha yeni geldim Allah razı olsun baba kız alev sana kırgınım bitek sedatımın aklına geldi :)

bana niye kırıldın yaawwww görmüyonmu ben 7/0 yapıcam nerdeyse ben kime kırılayım

stonhand ' Alıntı:
Canım sıkıldıkça youtubede bir japon videosu var bu gir tv programı gülmek yasak oyunu, oyunda güldümmü sopayla dövüyorlar.
O programın içinde bir bölüm var ingilizce öğrenme bölümü elemanın biri çıkıyo ingilizce 100 e kadar sayıcak başlıyor one ,two , three 19 a kadar geliyor sonra 20 diyecek yok ten ten diyor 21 diyecek ten ten one seyretmenizi tavsiye ederim bir yüz diyişi var elemanlar gülmekten kopuyo sonunda hepsi dayak yiyor Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

:) Bu da SMMM sınav sonuçlarının yasal süreden önce açıklandığını öğrenen stajyerin tepkisi :)
http://www.youtube.com/watch?v=BNLDKEYNvD0&feature=related

stonhand ' Alıntı:

gerçekten vuruyorlamı?

sedateroglu ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:

:) Bu da SMMM sınav sonuçlarının yasal süreden önce açıklandığını öğrenen stajyerin tepkisi :)
http://www.youtube.com/watch?v=BNLDKEYNvD0&feature=related
bu çok komikti ya