uyumsoft

Gülelim,Eğlenelim,Kafa Dağıtalım....

photo.jpg

Dünyanın en ünlü kalp doktoru; Michael De Bakey'ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş. Tamirci arabasının kaputunu açmış ve Dr. Michael De Bakey'e dönerek ;

Size bir şey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz. Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım!

Söylesenize nasıl oluyor da siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum..?

Bunun üzerine Dr. De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş ;

Bunların hepsini motor çalışıyorken yapmayı denesene!

Bir uçakta pilot aniden hostesleri çağırmış ve demiş ki: Uçak düşmek üzere. Tüm yolculara atlamalarını söyleyin.
Şu anda deniz üzerindeyiz ve denize çok yakın uçuyorum,
atlarlarsa kurtulma şansları var, ama atlamazlarsa herkes ölecek!!!’

Tabii, böyle bir şeyi insanlara yaptırmak çok zor.
Hosteslerden en akıllısı düşünmüş taşınmış, ‘Herkese uygun bir dille anlatılırsa uçaktan atlamaları sağlanır.’ diye karar vermiş ve ilk olarak Amerikalı kafilenin yanına gitmiş:

‘Sayın yolcularımız; üzerinde bulunduğumuz alan Japonlar’ın araştırma laboratuarlarıyla kaplı. Eğer oraya ulaşırsanız tüm Japon teknolojisi sırlarını kaparsınız!’

Bütün Amerikalılar koşarak çıkışa gitmişler ve atlamışlar;

Sonra hostes İngilizler’e yönelmiş:

‘Sayın yolcularımız, şu anda dünyanın en geniş ve verimli sömürgeleri üzerindeyiz; eğer hemen el koyarsanız sonsuza dek sizin olurlar!’

Bütün İngilizler hevesle atlamışlar.

Sıra Fransızlar’a gelmiş. Hostes:

‘Bayanlar baylar, affedersiniz rahatsız ediyorum; fakat rica etsem uçaktan atlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.’ demiş.

Fransızlar:
‘Tabii, mersi!’ deyip sırayla atlamışlar!

Hostes bu kez Almanlar’a yönelmiş:

‘Atlayın aşağı çabuk!’ diye bağırmış. Alman kafile ‘Heil!’ diyerek atlamış.

Veee sıra gelmiş Türkler’eee. Hostes yandan yandan gülümseyerek ve koltuğa hafif dayanarak şöyle demiş:

“Siz var ya… Buradan hayatta atlayamazsınız…”

insanları kaderleri karşılaştırır, karakterleri yakınlaştırır, kararları anlaştırır. / Mümin Sekman

Şu sözü de ayrıca severim..

"Yemişim aşk acısını,sen evde koşarken ayak serçe parmağını hiç sehpaya çarptınmı? )
ÇOK DOĞRU AŞK DİYE DE BİR ŞEY VARMIYMIŞ...
parmağın acısı geçerde...
ötekinin acısı hiç geçmezmiş...

Bu forum bana biraz tehlikeli gibi geldi sanki biri bizi gözetliyor gibi tepemde 2 adet göz görür gibiyim....:d

Bu forum bana biraz tehlikeli gibi geldi sanki biri bizi gözetliyor gibi tepemde 2 adet göz görür gibiyim....:d

Arkadaşlar bizi üstadlar kovalamadan bence bu siteyi bırakalım...Burada önemli işler yapılıyor...Maliyeciler gibi boş işler peşinde değiller... Üstadları sıkıntıya sokmayalım...Bize bsm form çok bile...

Arkadaşlar bizi üstadlar kovalamadan bence bu siteyi bırakalım...Burada önemli işler yapılıyor...Maliyeciler gibi boş işler peşinde değiller... Üstadları sıkıntıya sokmayalım...Bize bsm form çok bile...

ne alakası var umuma açık bir forum sayfası burası..ilgili bölüme yazdıktan sonra sorun olmaz.
kim kimi kovalıyormuş.

Sayın Emre Kaya
Bu forumdaki 5 yıllık üyeliğim boyunca siz,şikayette bulunduğum 2.üyesiniz.Ne kadarda taviz verip sakin olmaya çalışsamda özel mesajlarınız haddini aşmıştır.Ve sayın admin'e aramızda geçen özel mesajları ilettim.Kaldı ki iletmesem de kendileri isterseler zaten bunları okuyabilirler.Hangi yaş grubuna hitab ettiğinizi bilmiyorum ama yazdığınız şeyler çokta yaşını başını almış kişilerin yazacağı şeyler değil..O yüzden beklentilerinize ben cevap veremem.İsterseniz aramızdaki yazışmaları buraya tek tek dökebilirim.Neticede benim kimseden bişey sakladığım yok..Sizin deyiminizle "muamma" falanda diilim..Beni bilen bilir.
O yüzden son yorumunuza katılıyorum.Ya yazdıklarınızı ölçün biçin,ya da kovulmadan siz ayrılın.. Bu kararıda sizte yöneticileri vereceklerdir.Bu arada şu anda yazmakta olduğumuz konuyu laklak edip muhabbet edelim diye açmadım. Eğer bu tavrınıza devam edecekseniz (site yöneticileride izin verirse) başka bir konu açınız ve oradan devam ediniz.

Hakkınızda ki şikayetimi sevgili Admin'e bildirdim..Eminim gerekeni yapacaklardır.

twolf ne mutlu o zaman bana ikinci kişi olduğum için...(şikayet etmesini seviyorsunuz galiba) ben yazdığım mesajlarda küfür etmedim edenide sevmem...kimseden gizli saklımda yoktur, şimdiye kadar girdiğim forumlarda açık açık duygu ve düşüncelerimi açık açık paylaşmışımdır.zaten forumlarada sevdiğim bir kişi için girmişimdir hep onun hakkında bilgi almak için ona ulaşmak için , yoksa forum bizim karnımızı doyurmuyor...ama şunu gördüm forumda herkes hayatı korkak yaşıyor ve farklı isimlerde olduğunu gördüm.yani ben ben değilim misali...sizin dökmenize gerek yok bende yazarım yazdıklarımı ve okadarda büyütecek ve şikayet edecek birşeyler yazmadığımı çok iyi biliyorum...yazmayın desen yazmazdım çünki terbiyesiz bir insan değilim...sizden sayın adminizden özür diliyorum becere bilirsem üyeliğimi siliyorum...

zaten bu paylaşımımda da belirttim burası laklak yapılan yer değil diye, işiniz ve para kazanıyorsunuz zannedersem , biz maliyecilerin kusuruna bakmayınız ....