Merhaba arkadaşlar bende tek ders maliyet muhasebesinden kurtulamadım bir türlü...Haziran sınavı 4. girişim olacak. Stresi malum... Hangi kaynaktan nasıl çalışmalıyım tavsiyelerinizi beklerim....
bu soruyu forumda bende sormuştum. bir çok yanıt geldi. bakabilirsin. şu hoca bu kitap. malyet belli. 3. girişimde verdim çok şükür maliyeti. çıkmış soruları döküp onları çözdüm. hemde ağlaya ağlaya. hiç aklını karıştırma. sende öğle yap. inan bana bu yeterli. tüm derslerini vermiş biri olarak söylüyorum stres yapma ve odaklan. farklı kaynak arayışına hiç girme. çıkmış soruları çözdükçe rahatlayacaksın inan bana. başarılar diliyorum gönülden...Merhaba arkadaşlar bende tek ders maliyet muhasebesinden kurtulamadım bir türlü...Haziran sınavı 4. girişim olacak. Stresi malum... Hangi kaynaktan nasıl çalışmalıyım tavsiyelerinizi beklerim....
50 aldım maliyetten ama en kolay ders maliyet bence.isteyen birine maliyet notlarımı gönderiyim.50 sayfa idi özet.her gün 2 sayfasını yazdım calısdım.soru çözdüm.100 almak icin girdim.mart sınavında 2.soru karısıkdı .eger adam gibi soru sorsa idiler.2.soruyu 100 alcakdım.korkmayın maliyetten bulmca gibi maliyet ama kafanızı zorlamanız lazım.sacınıza 1 ayda bir srü beyaz düşer ama geçersiniz.