Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl geçeceğim ben maliyet muhasebesinden? herkes gibi bende 30 almışım. nasıl bir puanlama sistemi var hocanın anlamadım ki

kursa gidiyorum ben arkadaşlar.vergi de notlar bol bildiğim kadarıyla.doğru düzgün bir şey yapamayan bile geçmiş neredeyse.bu avantajı lehe çevirmek gerek.çıkmış sorular evet tekrar çıkmamış ama gelir vergisinden her dönem bir soru var.takip etmek gerek.denetim de herkes zor durumda kalmış, analizden geçerim yüzlük kağıt verdim diyenler bile kalmış.maliyet herkesin korkulu rüyası gerçekten.ben ilk defa gireceğim, nasıl bir şeyle karşılaşacağımı ve stresi henüz kestiremiyorum.fakat bildiğim bir şey var ki ister ilk girişiniz olsun ister bir kaç..stresle baş etmek zorundayız.heyecandan yapamadım, vakit yetmedi diyen çok.

Merhaba arkadaşlar bende tek ders maliyet muhasebesinden kurtulamadım bir türlü... :( Haziran sınavı 4. girişim olacak. Stresi malum... Hangi kaynaktan nasıl çalışmalıyım tavsiyelerinizi beklerim....

bende aynı durumdayımm 4. girişim olacakk tüm konuları bir hoca gibi uzmanlaşarak konuyu kapatmayı düşünüyorum , birde benim konularda değilde sınavlarda biraz sıkıntım var özellikle a3 kağıtla ilgili sıkıntı sığdıramıyorum siliyorum tekrar yazıyorum derken vakit geçiyor ve sıkıştıkça panik artıyor onu farkettim.o sebeple a3 defter aldım köşelerini de kestim o defterde çalışacağım alışayım diye. allah yardımcımız olsun..

Merhaba arkadaşlar bende tek ders maliyet muhasebesinden kurtulamadım bir türlü... :( Haziran sınavı 4. girişim olacak. Stresi malum... Hangi kaynaktan nasıl çalışmalıyım tavsiyelerinizi beklerim....
bu soruyu forumda bende sormuştum. bir çok yanıt geldi. bakabilirsin. şu hoca bu kitap. malyet belli. 3. girişimde verdim çok şükür maliyeti. çıkmış soruları döküp onları çözdüm. hemde ağlaya ağlaya. hiç aklını karıştırma. sende öğle yap. inan bana bu yeterli. tüm derslerini vermiş biri olarak söylüyorum stres yapma ve odaklan. farklı kaynak arayışına hiç girme. çıkmış soruları çözdükçe rahatlayacaksın inan bana. başarılar diliyorum gönülden...

50 aldım maliyetten ama en kolay ders maliyet bence.isteyen birine maliyet notlarımı gönderiyim.50 sayfa idi özet.her gün 2 sayfasını yazdım calısdım.soru çözdüm.100 almak icin girdim.mart sınavında 2.soru karısıkdı .eger adam gibi soru sorsa idiler.2.soruyu 100 alcakdım.korkmayın maliyetten bulmca gibi maliyet ama kafanızı zorlamanız lazım.sacınıza 1 ayda bir srü beyaz düşer ama geçersiniz.

maliyette dedimya en kücük püf noktaya bilceksiniz.simdi soruları çorba gibi yapıyorlar.bir soruyu tam yapdıysanuz geçme ihtimaliniz % 70.

Arkadaşlar sınava tekrar başvuru şimdi yapabiliyormuyuz?
Birde internetten para yatırmak yeterli mi bilemedim. Tesmerin sayfasını da araştırdım birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ben hep teosa internetten para yükleyerek başvuru yapmıştım. Ama teosda başvurular açıldımı onu bilmiyorum.

Ben şimdi teosa girip para yükleme kısmından kkartı ile 2 sınav parası yükledim ve sonra tekrar başvurudan başvurumu yaptım.

Hatta sınava ilk olarak ankarada girdim. Başvuru ekranından girip il adını istanbul olarak değiştirdim, yani başka il seçebiliyoruz. Bilginize

Son düzenleme:
para yükleme ekranından kredi kartımızla para yüklüyoruz.daha sonra tekrar başvurmadan gireceğimiz dersi seçiyoruz

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. İtirazı da aynı şekilde yapıyoruz sanırım. Kaçış yok , parayı yükleyim artık. İnşallah son olur , sadece benim değil tüm emek verenlerin geçmesi duasıyla.

evet itiraz da aynı şekilde oluyor.dosyanın içinden kağıdımızın bulunması ve toplama işleminin tekrar yapılması için verdiğimiz paraya yazık aslında ama umut dünyası işte

50 aldım maliyetten ama en kolay ders maliyet bence.isteyen birine maliyet notlarımı gönderiyim.50 sayfa idi özet.her gün 2 sayfasını yazdım calısdım.soru çözdüm.100 almak icin girdim.mart sınavında 2.soru karısıkdı .eger adam gibi soru sorsa idiler.2.soruyu 100 alcakdım.korkmayın maliyetten bulmca gibi maliyet ama kafanızı zorlamanız lazım.sacınıza 1 ayda bir srü beyaz düşer ama geçersiniz.

notları yollarsam sevinirim ustad.benimde son dersim.

Merhaba
vergi usul kanunu kanun metni çok uzun acaba v.u.k tan nereler çıkabilir? çünkü 3 dönemdir v.u.k tan 10 puanlık soru geliyor. ama 2012 haziranda vuk tan 25 puanlık soru gelmiş.vuktan hangileri önemli?
şimdiden teşekkürler!..

zeynep hanım hukuk olanı gördüm indirdim finansalı nereye eklediniz aceba göremiyorum paylaşım için teşekkürler

şimdi gördüm tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
arkadaşlar finansal muhasebe dersinden 2014/1. dönemde iki adet tanım soruldu bu dönemde gelirmi aceba geriye dönük baktığımda hep yevmiye kayıtları defteri kebir gelir tablosu ve bilanço sorulmuş geçen dönem tanım gelmesi tuaf geldi bana

birde defteri kebir kayıtlarında tekdüzen sırasıyla mı yapmak gerekiyor 100-101-102 gibi yoksa karışık olur mu? ben çözerken direk mizandan veya bilançodan verilen kalemlere kebir kayıtları açıyorum sonrada hangi hesabı kullanırsam sonuna ekliyorum karışık oluyor bu puanlamayı etkilermi :confused: