Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler esra hanım peki hangi konuya ağırlık verdiniz gv kv kdv ?

ben 20 gün boyunca vergi çalıştım günde 4-5 saatimi ayırdım. mtorlu taşıtlar az, vuk az(çok uzun olduğu için sadece çıkabilecek yerlere) diğerlerine ise çok iyi çalıştım .gelir kurumlar kdv amme bunlara çok yüklendim. sınavdan 65 aldım

esra hanım kusura bakmayın vaktinizi alıyorum ama ozan bingöl sitesinde bulamadım uygulama sorularını sizde mevcut mu acaba

teşekkürler arkadaşlar ozan beye dün mail atmıştım saolsun eklemiş.

evet ben twetlerini de takip ediyordum şu çıkar bu çıkabilir gibi yorumları oluyordu onlara da nolur nolmaz diye çalışmıştım gerçi tutturamadı ama :) belli olmaz bu işler hatta bir soru sormuştum tweter aracılığıyla yanıtlamıştı sağolsun

Bende o kadar yoğunluğun içinde cevap yazamayacağını düşünmüştüm ama yazınca ve siteye ekleyince çok mutlu oldum. Burdan tekrar ozan beye teşekkür ediyorum.

Benim gibi olanlar yemekleri hazırlayıp , bulaşıkları yeni yıkamıştır. Biraz sonra da çay-meyve servisi yapacaktır. Anladım ki yaş geçerken boş zamanlarda azalıyor. Bir de insanın ezber yeteneğini çalıyor ya hayat, yaranın üzerine tuz oluyor.

Benim gibi olanlar yemekleri hazırlayıp , bulaşıkları yeni yıkamıştır. Biraz sonra da çay-meyve servisi yapacaktır. Anladım ki yaş geçerken boş zamanlarda azalıyor. Bir de insanın ezber yeteneğini çalıyor ya hayat, yaranın üzerine tuz oluyor.

evli 2 çocuklu uykusuz ama ders çalışmak zorunda olanlardan mısınız benim gibi :)

evli , hamile , mide bulantılı ve uykulu olarak ders çalışmak zorunda olanlardanım , ama yakın sayılır :)

Belki çok eski bir konuyu tekrar ortaya çıkartıyor gibi olabilirim. Ancak görüyorum ki yıllar geçmiş olsada bu sorunumuza hala bir çözüm getirilmedi.

Bende bu dönem itibariyle bu sorunu yaşamaya başladım. Bunun için sesimizi duyurmak amacıyla bir site kurdum. Lütfen bunu bir reklam amacıyla yapılmış sanmayın. Sorunumuzu dile getirmek için bir imza kampanyası sitesi oluşturdum. Sizlerinde katılımlarınızı bekliyorum. Küçük bir yağmur damlası belki bir okyanus oluşturur.

http://www.tekdershakki.com Hadi arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin...