İnşaat Teknikeri Hangi defteri Tutar (Kilitli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyupsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten yukarıdaki yazılanlara inanamıyorum. sorunun kaynağı inşaat teknıkeri serbest meslek erbabı mıdır? sayın başkana ve diğer arkadaşlara ağır eleştirilerde bulunan kişiler sizde bu soruyu görmüşsünüz peki siz niye cevap yazma zahmetine katlanmadınız.bence bu forumda böyle bir eleştiriyi hak edecek en son kişilerden biri sayın başkan'dır. bence deşarj olacak başka iştigal konuları bulun kendinize................

herşey saygıyla...

[Tüm mesajların 4.91% / Ortalama hergün 5.82 mesaj]

yazık!!

bu gün kandil. yarın gerekirse!!! Allah kerim.

tüm forumdaşlarımın bu vesile ile kandilini kutluyorum.

saygı ile

sevgili antalyalı kardeşim,

öncelikle bu soruya şahsım tarafından cevap verilmediğini nereden bilmektesiniz......Zira ben soruyu soran arkadaşla .....özelden mesajlaştım ve sorununa acizane bir çözüm bulduk birlikte.......kendisi ile özelden mesajlaşırsanız bunun benim dediğim gibi olduğunu göreceksiniz..Sizde umarım yazdıklarımı tam olarak okur ve ondan sonra değerlendirmelerde bulunursunuz......Bu tartışmayı burada değilde özel de devam etmeyi arzu ederim zira konu uzadı ve arkadaşları yeterince meşgul etik..............

heerdem kardeşim seninde kandilin mübarek olsun tüm forumdaşlar gibi.....ama şunu da bil ki Allah her zaman Kerim dir........................ve de kandiller tabi ki özel günlerdir.... ama kandil zamanı yapılan bir iş yanlışsa eğer normal zamanda yapılması da yanlış değil midir.....? yoksa.....................................................................................

antalyalı kardeşim senin kurduğun dünyada herşey yerli yerinde hiç eksik yok ...ama benim anladığım ve yaşadığım dünyada eleştiriler olcak ki daha doğru ve verimli çalışmalar ortaya çıksın...............................

neyse ...........

iyi çalışmalar................

HKN_GNS' Alıntı:
SEVGİLİ OZARSLAN ve DİĞER ARKADAŞLAR,

buradan sizin sayın başkan la bir tanışıklığınızın olduğu anlaşılmakla birlikte onu korumanız normal fakat yukarıda serzenişte bulunan arkadaşlarının söylediklerini dikkatlice okumanızı engelleyecek bir taraflılık sizin hakkınızda ki kanaatleri mi olumsuz etkiledi...:idea:

Tamer Başkan bir tanışıklığımız yok...
Sadece Forumdaki yazılarını dikkatlice takip ediyorum...

Ayrıca bu forumda grublaşma yok...

Aslında var ...
1.Grup : Sorun çıkartmaya çalışan kesim
2.Grup : Amacı yardımlaşma paylaşım olan kesim

bence de bu forumda grublaşmalar yok herkes bilgisi dahilinde elinden yani klavyesinden geldiğince karşılık beklemeden cevap vermeye çalışıyor.o yüzden böyle kısır ve seviyesi düşük tartışmaları kesip enerjimizi cevap vermeye yönlendirmeliyiz diye düşünüyorum.saygılarımla

selam ....
arkadaşlar burada ki tartışmalardan çıkan sonuç hepimiziden gördüğü gibi............memleketin içinde bulunduğu ahval ve şeraitin dışında bir resim değildir....aynı yurdum örneğinde olduğu gibi birşeyler yapmaya çalışanlar iyiniyetliler, güçlüler ve soytarıları, kraldan çok kralcılar, tarafsızlar, realistler............ küçük Türkiye.........ben bu resmi bir yerden hatırlıyorum sanki....Ya siz.......................

İyi çalışmalar dileklerimle.......

sevgili özarslan ,
:arrow: öncelikle yazdığım cümleyi yarıdan kesip almanızı değil de tamamen alıp yazınıza dayanak teşkil etmenizi tercih ederdim doğrusu.... yukarıda bana cevap veren arkadaşların birçoğunun yapmış olduğu gibi cümlelerimi yarıdan kesip alarak kendi konuşmalarınızı haklı çıkarma gayreti içerisinde olmanız ortalama bir insana yakışır bir davranıştan öteye gitmemektedir........ ve ikinci olarak yaptığınız gruplandırmaya aynen katılıyorum ve buna bir grupta ben ekliyorum.....3.grupta hertürlü maddi menfaat için yalakalıktan kaçınmayan grup........sizinde bu gruplar içerisinde sizin tanımlamış olduğunuz birinci gruba ve benim tanımladığım üçüncü gruba dahil olmayı başaran ender kişilerden biri olduğunuzu bilmek ........sizin gibi benim de canımı sıkmakta ...

sizin sözlerinizden anladığım kadarıyla yardımlaşmaya ve paylaşmaya çalışan grup içerisinde olan tamer başkan beyin yukarıda bana ve diğer arkadaşlara verdiği cevapları objektif olarak bir daha gözden geçirin.....kendisi diyor ki.......en önemlisi de biliyor olsa bile cevap yazmak zorundamı, yoksa böyle bir kural kondu da haberimiz yokmu.

İyi niyetle ne kastediyorsun hiç anlayamadım. Sorulan soruyu cevaplamak cevaplayanın hangi işine yarayacak bunu hiç anlamadım.

tabi ki değilsiniz Tamer bey fakat o mantıkla düşündüğünüz de yani vicdanınızı bir kenara bırakıp verdiğiniz cevabın sonunda bir menfaat elde edmeyeceğinizi düşünürseniz....olaylara insani ve vicdani boyutunu gözardı ederek ...materyalist bir felsefeyle yaklaşırsanız........yukarıda verdiğiniz cevaplardan farklı bir cevap ve farklı bir tavır sergilemeniz sözkonusu olmaz.......

benim tüm arkadaşlardan ricam ......yazdıklarımı ve yazılanları lütfen iyice okuyunuz.......

iyi çalışmalar ve başarılar......................herkese............. :idea:

Merhaba,

Forumun başından beri; herkes, düşündüğünü özgürce söylemelidir fikrini taşıyorum. Üye sayısı çok fazla olunca, foruma ara sıra katılan ya da yeni katılan forumdaşlar -hepimizde varolan ama buradaki örnek durumdaki gibi açığa çıkan- önyargılar sayesinde konu durum uzadıkça uzuyor.... Herkes kendi düşüncesi dışında başka bir düşünceyi kabul etmiyor sanki.....
Böyle olunca da düzensiz bir hal alıyor ortam....
Bence sorun çıkaranlar diye tabir olunanlara cevap verilmezse sorun da çıkmaz ortaya.....Susmak en iyi cevap olacaktır....

Ancak soruyu sorana; fikirlerin önemi ve aciliyeti konusunda hak veriyorum.
Sitede online olup cevap vermeyenleri ise; yüzeysel bakıldığında kendi kişisel haklarını kullanıyorlar.....evet ,ancak kişisel görüşler inanın böyle durumlarda çok önemli olabiliyor.... (Uçan kuştan medet ummak gibi bir şey..)
Eğer sitede olmayan, konudan bihaber olan forumdaşları da bu işe karıştırmayalım lütfen....
Birisi, doksan dokuz adet iyilik yapmış, bir adet de kötülük yapmış adı kötüye çıkmış.....Böyle davranılırsa da, yardımcı olan tüm forumdaşlara büyük haksızlık yapılır bence...... Ve insanı soğutan, cevap vermekten uzaklaştıran bir durum yaratabilir.
Bu konu başlığı altında kullanılan, benim lügatımda olmayan, bu foruma da yakıştıramadığım, hoş olmayan, argo sözcükleri de çok çirkin ve seviyesizce buluyor, düzeltilmesini diliyorum.....

Yaklaşık bir haftadır iş yoğunluğum nedeniyle, -en son çarşamba günü- siteye kısa zaman aralıklarıyla girdim. Açıkçası son durum beni bir hayli şaşırttı....Konunun daha fazla uzamaması dileğiyle, düşüncesini yazan forumdaşların yapıcı yaklaşması gerektiğini düşünüyorum....

( Bu arada konu başlığının konusu ile ilgili; İnşaat Teknikerinin Serbest Meslek Erbabı olarak tanımlanması gerekir. Teknik Ressam bir mükellefim vardı gerçek usulde ve serbest meslek erbabı olarak mükellefiyet açtırmıştık. Bu konuda fikir beyan edenlerden birisi olarak "Serbest Meslek" yazıp forumda arama yaparak yasal dayanaklara ulaşabilirsiniz....

Foruma emeği geçen, bilgisini paylaşan tüm forumdaşlara bir teşekkür borçlu olduğumuzu da unutmayalım....
Değer katan, bilgisini paylaşan ve vakit ayıran tüm forumdaşlara en içten teşekkürlerimi sunarım.

İyi akşamlar,

HKN_GNS' Alıntı:
sevgili özarslan ,
:arrow: öncelikle yazdığım cümleyi yarıdan kesip almanızı değil de tamamen alıp yazınıza dayanak teşkil etmenizi tercih ederdim doğrusu.... yukarıda bana cevap veren arkadaşların birçoğunun yapmış olduğu gibi cümlelerimi yarıdan kesip alarak kendi konuşmalarınızı haklı çıkarma gayreti içerisinde olmanız ortalama bir insana yakışır bir davranıştan öteye gitmemektedir........ ve ikinci olarak yaptığınız gruplandırmaya aynen katılıyorum ve buna bir grupta ben ekliyorum.....3.grupta hertürlü maddi menfaat için yalakalıktan kaçınmayan grup........sizinde bu gruplar içerisinde sizin tanımlamış olduğunuz birinci gruba ve benim tanımladığım üçüncü gruba dahil olmayı başaran ender kişilerden biri olduğunuzu bilmek ........sizin gibi benim de canımı sıkmakta ...
sizin sözlerinizden anladığım kadarıyla yardımlaşmaya ve paylaşmaya çalışan grup içerisinde olan tamer başkan beyin yukarıda bana ve diğer arkadaşlara verdiği cevapları objektif olarak bir daha gözden geçirin.....kendisi diyor ki.......en önemlisi de biliyor olsa bile cevap yazmak zorundamı, yoksa böyle bir kural kondu da haberimiz yokmu.

İyi niyetle ne kastediyorsun hiç anlayamadım. Sorulan soruyu cevaplamak cevaplayanın hangi işine yarayacak bunu hiç anlamadım.

tabi ki değilsiniz Tamer bey fakat o mantıkla düşündüğünüz de yani vicdanınızı bir kenara bırakıp verdiğiniz cevabın sonunda bir menfaat elde edmeyeceğinizi düşünürseniz....olaylara insani ve vicdani boyutunu gözardı ederek ...materyalist bir felsefeyle yaklaşırsanız........yukarıda verdiğiniz cevaplardan farklı bir cevap ve farklı bir tavır sergilemeniz sözkonusu olmaz.......

benim tüm arkadaşlardan ricam ......yazdıklarımı ve yazılanları lütfen iyice okuyunuz.......

iyi çalışmalar ve başarılar......................herkese............. :idea:

Sayın HKN_GNS

Mesajınızdan tam alıntı yapıp cevap veriyorum.. Gönlünüz olmuştur inşallah...

Verdiğiniz cevaplar kişiliğinizi yansıtmakta... Seviyeli bir şekilde tartışmayı bile becerememektesiniz.. Forumdaki şahışlara sanal ortamın verdiği cesaretle kişisel saldırılarda bulunmaktasınız .... Çok yazık....

Ayrıca beni 3. gruba uygun bulmuşsunuz... Çok ilginç... Forumdaki üyelerinin hiçbiriyle tanışıklığım yok.. Bunu Bir defa daha tekrarlıyım..

Yapmış olduğunuz hakaretleri hiç ciddiye almıyorum....

Bu arada Yeni bir grup eklemeyi uygun gördüm..

4- Provokatörler grubu...

Yorumu size bırakıyorum...

MEVLÜT KARDEŞ ,MAİL ADRESİM PROFİLİM DE MEVCUT YAZARSIN KARŞILIKLI GÖRÜŞÜRÜZ İSTERSEN MESSENGER DA DA GÖRÜŞÜRÜZ VE HATTA İSTERSEN BİREBİR DE GÖRÜŞÜR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNABİLİRİZ .....BURSA İSTANBUL ARASI ÇOK UZAK DEĞİL BİLDİĞİN GİBİ....TARTIŞMA SEVİYESİZ DİYORSUNDA FAKAT HALA TARTIŞMAYA DEVAM EDİYORSUN..........................MAİLİMİ YAZAYIM BELKİ [email protected] OKAY........

SEVİYESİZLİĞE BURADA DEVAM EDELİM İSTERSENİZ.........?

sayın bilgin belki siteminizde haklısınız ama ben konuya başka açıdan bakıp birşeyler söylemek istiyorum.bu sitenin amacı değerli meslektaşlarımızın fikirlerini paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmaktır.Ben samimiyetle inanıyorumki hiç kimse cevap yazmaktan kaçınmıyordur.Çoğu zaman sorulara girip baktığımızda her sorunun 2 veya 3 cevap aldığını görüyoruz.Böylece arkadaşlar belkide hem soruyu hemde cevabı okuyunca tatmin olup cevap yazmayabilirler.bunun yanında çoğu zaman tanık olduğum bir olayda sorular cevaplanırken herkes mümkün olduğu kadar eklemeler yaparak en geniş en doğru bilgiyi arkadaşlar kendi aralarında paylaşıyorlar. Diğer arkadaşlarımın tutumundada lütfen biraz daha hoşgörülü olalım diyorum

saygılar ferhat sucu

Sayın Forum Üyeleri,

Bu konu kilitlenmiştir. Lütfen Forum Kuralları'na uyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...