İşletme defteri dökümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onursal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işletme defterini tasdik edilmiş A4 kağıdına gider ve gelirleri ard arda dökebilirmiyim.Dökebilirsem gider ve geliri her ay ayrı ayrımı yoksa önce 12 ay gider sonra 12 ay gelir şeklindemi. iyi çalışmalar.

Ynt: İşletme defteri dökümü

ay ay gider/gelir olarak dökün

önce giderleri dök.sonra gelirleri ve sonra hesap özetini dök.

aazakli ' Alıntı:
Bu şekilde yaptığınız takdirde resmi defterin süresi içerisinde yazdırılmadığı ortaya çıkmaz mı?

bulent249 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
Bu şekilde yaptığınız takdirde resmi defterin süresi içerisinde yazdırılmadığı ortaya çıkmaz mı?

senin çok boş vaktin var herhalde Büroda veya şirketde çalışıyorsan sen herhalde her ay defter yazdırıyon

Her şey kanunda yazdığı şekilde olmuyor maalesef.İstisna olmadığı sürece sıklıkla yapılan yıllık tek seferde defter basımıdır.İdare de bunun farkındadır.

Kimsenin öyle boş vakti yok ama işi birazda oluruna göre yapmakta var. Ne yani adamın gözüne sokar gibi de defter yazdırılmaz.

Al işte öğlen defter yazdırıyordum yazıcı takıldı şimdi yazdırmıyor hala yazdıramıyorumda heryerini kurcaladım olmuyor. Anlamıyorum ya milletin okı yazıcısı örümcek ağı bağlıyor yani sorunsuz nasıl iş bu...

bulent249 ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:

Ay ay, gelir ve gider aynı sayfada olacak şekilde yazdırın.