fonradar

İşten Çıkışın Unutulması

Üyelik
9 Eki 2017
Mesajlar
28
Konum
kocaeli
merhaba
30 eylül de işten çıkmış personel. ancak çıkış muhasebeye bildirilmemiş bugün 22 ekime çıkış yapabiliyoruz ancak işe gelmediğinden istifa ettiğinden dolayı 21 gün devamsızlık göstersek sorun olur mu. istifa çıkış sebebi.
 
Yapabilirsiniz böyle bir işlem ancak ileriki günlerde personel bunu farkederse şikayet edebilir başınız ağrır. Bana sorarsanız riske girmeyin 30 eylüle yapın çıkışı. 150 lira civarı bir ceza çıkar sadece. İleride bir şikayet olduğunda daha fazla bedel ödeyebilirsiniz.
 
teşekkürler. 1 ekim e çıkış yaptım. 177 tl ceza kestim dedi ama ceza henüz gelmedi. 1/4 de 15 gün içinde ödendiğinde düşecek 133 civarı ceza ile atlatacağız. sağolun iyi çalışmalar.
 
Bir ara cezanın düşmesi için sgk ilgili memur bir işlem yapıyordu, şu an nasıl bilmiyorum. Eğer bankada düşülmüş rakam çıkıyorsa sorun yok ama düşmemiş rakam çıkıyorsa ilgili memur ile görüşmelisiniz.
Bu arada cezayı ödemeden aylık bildirimleri yapmayın zira borç gözükeceği için teşviklerde hata verebilir.
 
Merhaba
Kurumdan tebligat işlemi yapılmadan banka ekranlarına ödeme düşmeyecektir.
Sistemden ceza uyarısını gördüğünüz anda hemen kuruma giderek,cezayı dosyaya işlettirip,tebliğ işlemlerini gerçekleştirin.Ancak o zaman bankadan rahatlıkla ödeme yapabilirsiniz.
Bir ara bunu kuruma gitmeden telefonla arayarakta yaptırmıştım.Ama kurum yakınsa hiç riske girmeyin,kuruma gidin derim.
 
Üst