personel maaş programı

İşten çıkmak istiyorum, Kıdem Tazminatımı nasıl alabilirim.?

Ynt: İşten çıkmak istiyorum, Kıdem Tazminatımı nasıl alabilirim.?

ii ki bunları saçmaladınız ben okadarını bilmiyordum ya.bilmiyorsan bırak bilen cevaplasın

Sözlerine dikkat et. Burası mesleki bir forum kahve veya sohbet odası değil.Üstelik ben senin yaşça büyüğünüm. Bu nasıl hitap tarzı?. ayıptır.

senin yazdığına ben cevap verdim.bende biliyorum neresi olduğunu sen farkında değilsin heralde.ben bilemediğim bir konuyu paylaşmak ve görüş almak istedim.senin söylediğin kurumlara git bu durumu anlat bakalım cevap veriyorlar mı ben sgk 'dan bilgi almaya çalıştım ama olmadı siz alırsanız haber verin çok merak ettiğim bir konu teşekkür ederim ii çalışmalar

Bu üsluba cevap veren meslektaş çıkmaz...

Bak arkadaşım. Sana yol gösterdik ama senin niyetin öğrenmek değil.
E devlet kapısı diye bir yer var. Şifreni postaneden gider alırısn girersin. Ne zaman emekli olacağını , ne kadar hizmetin olduğunu ödenen primlerini tek tek görürsün.
Bunun dışında kimse sana net cevap veremaz.

siz benim ilk yazdığım soruyu tam olarak okuduysanız durumun ne olduğunu farkına varacaksınız.benim şifrem de var ama bunun cevabı e devlette yok.üsluba gelecek olursak benim üslubumda hiç bir bozukluk yok.siz benim sorumu anlayın ondan sonra bana sgk'nu yada E devleti önerin.

PEKİ İŞTEN AYRILMAK İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLARA YAŞ TA DAHİLMİ
BEN 1995 GİRİŞLİYİM,4200 GÜNÜM VAR VE SON İŞYERİMDE 7 YILDIR ÇALIŞIYORUM BAŞKA İŞE GECECEM AYRICA 1977 DOGUMLUYUM SİZCE BU ŞARTLAR ALTINDA TAZMINATIMI ALABILIRMIYIM İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

AHMETKRL ' Alıntı:
PEKİ İŞTEN AYRILMAK İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLARA YAŞ TA DAHİLMİ
BEN 1995 GİRİŞLİYİM,4200 GÜNÜM VAR VE SON İŞYERİMDE 7 YILDIR ÇALIŞIYORUM BAŞKA İŞE GECECEM AYRICA 1977 DOGUMLUYUM SİZCE BU ŞARTLAR ALTINDA TAZMINATIMI ALABILIRMIYIM İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
sgk dan ilgili yazıyı alıp işverene ibraz etmek suretiyle tazminatınız alabilirsiniz. istifa dilekçenizde emeklilik açısından yaş dışında diğer şartları yerine getirdiğinizi ve emeklilik için yaşı bekleyeceğinizi belirtmelisiniz. iki işyeri arasında makul bir süre boşluk olursa sizin açınızdan daha iyi olur.