Kadınları Memnun Etmenin Yolları :=)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MyfateYou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kadınları Memnun Etmenin Yolları :=)

nguroy ' Alıntı:
Eşlerimiz de birer annedir. Niye elma ile armut olsun. :) :) :)

Ayrıca bence de kendi elinle ufak bir demet papatya götürmek ,kocaman bir sepeti yollamaktan daha değerlidir. :D :D

Üstadlığınızı burda da konuşturuyorsunuz. Sizden her eve lazım :D

nguroy ' Alıntı:

Ayrıca bence de kendi elinle ufak bir demet papatya götürmek ,kocaman bir sepeti yollamaktan daha değerlidir. :D :D

Nasıl aynı olabilirki, bir kadın hem eş hemde anne olabilir tabiki, ama bana karşı eş gibi, oğluna karşı anne gibi davranıyor.! >:(

İki kere arka arkaya papatya getir ver bakalım, üçüncüsünde bir kere de parana kıyıp, bana güzel, kocaman bir buket gül getir demezse gel yanıma ;D ;D ;D

parlak1980 ' Alıntı:
bütün bayanlar aynı değildir arkadaşlar. aynı anneden kardeşler bile birbirinden farklı karekterler sahipken, tüm bayanların aynı özelliklere sahip olmasını, aynı beklentiler içine girmesini bekleyemezsiniz.
benim eşimden beklentilerim farklıdır, bir başkasının farklıdır.kadınların beklentileride eşlerin eksikleri ile orantılı olarak artar.
arada sevgi ve saygı olsunda gerisi boşşşş,istekleriyle bayanlarda aslında hayatınıza renk katıyor bilmem farkında mısınız ?

aynen öyle :)

HAZELSU ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Tebrik ederim sizi üstad.Birini memnun ettiniz bile :D

ZİNDAN ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Nasıl aynı olabilirki, bir kadın hem eş hemde anne olabilir tabiki, ama bana karşı eş gibi, oğluna karşı anne gibi davranıyor.! >:(

İki kere arka arkaya papatya getir ver bakalım, üçüncüsünde bir kere de parana kıyıp, bana güzel, kocaman bir buket gül getir demezse gel yanıma ;D ;D ;D

Konuyu çarpıtmaalım lütfen :D burda elma armut , anne çocuk ilşkisi konuşulmuyor ;) Sizi doğuran da bir kadın dı derken , yaşamınızı aslında şikayetçi olduğunuz kadınlara borçlu olduğunuzu söylemeye çalışıyordum ben ;) Şikayet ediyorsunuz ama bir düşünün bakalım kadınlar olmasa nice olur haliniz......!!!!!!!!!

ZİNDAN ' Alıntı:
HAZELSU ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:

Tebrik ederim sizi üstad.Birini memnun ettiniz bile :D

ah bu erkeklerrr :D

İşin şakası bir yana, dünyanın cevabını bulamadığı bu konuda ki tartışmamız esprili bir muhabbetten öteye geçemez tabiki.!
Bütün kadınlar ve erkekler birbirine muhtaçtır, yalnızlık Allah' a mahsustur.!
Pek tabiki sevgi ve muhabbet oldukça, normal her insan mutlu ve memnun olacaktır.
Annelerimiz başımızın tacı, eşlerimiz gönlümüzün sultanıdır.:)

ZİNDAN ' Alıntı:
İşin şakası bir yana, dünyanın cevabını bulamadığı bu konuda ki tartışmamız esprili bir muhabbetten öteye geçemez tabiki.!
Pek tabiki sevgi ve muhabbet oldukça, normal her insan mutlu ve memnun olacaktır.

işte bu... ;) :D :D

a.yeşim ' Alıntı:
ZİNDAN ' Alıntı:

işte bu... ;) :D :D

Katılıyorum. Ayrıce ne her kadın ne de her erkek aynıdır. Böyle bir genelleme yapmak hiç bir zaman doğru değildir. Düşünce tarzları beyinlerin çalışma şekilleri farklıdır

ZİNDAN ' Alıntı:

gönlümün sultanısın
sen başımın tacısın
tutunacak dalımsın canımsın canımsın diy ebi şarkı var , orda her iki cümleyide eşi için kullanmış ama.. o nasıl oluyor :D

35. O uyumadan uyuma,

36. O uyanmadan uyanma,

Nasıl olucak bu ya :) yapan biri varsa cok merak ediyorum

Ben memnun edemedim vallahi ağzında kuş tut yine kadınları memnun edemezsin :)

Kişiye göre muamele var.
% 100 dürüst, samimi, güvenilir,sağlam olduktan sonra genel olarak hiç bir bayan sorun çıkarmaz.
Erkeklerde kusurlarını hediye jest vb ile kapatmaya çalışmak zorunda kalmazlar.

tabiki kalkıpta bayan olarak 5.000.-TL değerinde bir tek taş yüzük beğenip, o alınmadığında surat asıp, bunu alacak adam nerde demek hiç etnik bir yaklaşım değil. Ne yazıkki böyle yaklaşan bayanlara şhit oldum. Maalesef şuzamanda herşey ekonomiğe bakıyor.. mutluluk ve sevgi 2.planda

stajyer35 ' Alıntı:
tabiki kalkıpta bayan olarak 5.000.-TL değerinde bir tek taş yüzük beğenip, o alınmadığında surat asıp, bunu alacak adam nerde demek hiç etnik bir yaklaşım değil. Ne yazıkki böyle yaklaşan bayanlara şhit oldum. Maalesef şuzamanda herşey ekonomiğe bakıyor.. mutluluk ve sevgi 2.planda

Çok yanlış düşünüyorsunuz , tabiki para ister istemez hayatımızın bir parçası olmuş durumda ama asla hayatımıza hükmedicek kadar değil. En azından benim için öyle. Benim sevdiğim adam yanımda olsun , bana olan sevgisini , saygısını asla kaybetmesin. Bir ömür boyu onunla herşeyi yaşamaya razı olurum. Lütfen genelleme yapmayalım. Beş parmağın beşi de bir değil ;) :)

.....
562.642_Birlikte romantik film izle
562.643_Dünyanın etrafında döndüğünü hissettir
563.644_İçindeki çocuğu sürekli şımart
563.645_Beşiktaş kapalıda Q7 yi izlemektense, saç rengi konusundaki düşüncelerini dinle
563.646_Tüm bunları yapınca "tamam bu iş oldu" sanma her daim eklenecek bir madde bulunur.
...

dv61330et ' Alıntı:
.....
562.642_Birlikte romantik film izle
562.643_Dünyanın etrafında döndüğünü hissettir
563.644_İçindeki çocuğu sürekli şımart
563.645_Beşiktaş kapalıda Q7 yi izlemektense, saç rengi konusundaki düşüncelerini dinle
563.646_Tüm bunları yapınca "tamam bu iş oldu" sanma her daim eklenecek bir madde bulunur.
...

:D

HAZELSU ' Alıntı:
stajyer35 ' Alıntı:

Çok yanlış düşünüyorsunuz , tabiki para ister istemez hayatımızın bir parçası olmuş durumda ama asla hayatımıza hükmedicek kadar değil. En azından benim için öyle. Benim sevdiğim adam yanımda olsun , bana olan sevgisini , saygısını asla kaybetmesin. Bir ömür boyu onunla herşeyi yaşamaya razı olurum. Lütfen genelleme yapmayalım. Beş parmağın beşi de bir değil ;) :)

Yok ben düşünmüyorum. Bunu maalesef düşündürttürüyolar. Tabiki genelleme yapmıyorum. Tırnak içinde belirtiyorum "böyle yaklaşan bayanlara şahit oldum" şeklinde.. Zamanımızda sevgi, değer verme olayları 2.plana atılır cinsten. Çünkü "seni seviyorum demek" bile artık o kadar yapmacık bir hale geldiki.. Eğer karşı tarafın parası pulu varsa ister sevsin ister sevmesin.. kanatkar insan bulunmuyor :)) çok konuştum yine :))

manasse ' Alıntı:
bu bayanların istekleri hiç bitmez zaten.. ;) hoşgörünüze sığınıyorum tabiki.

bide bizlerin mutlu etme sıralrına bir göz atalım...

ERKEKLERİ MUTLU ETME SIRLARI

01. Karnını doyur.

02. Televizyonun kumandasını ver

03. Önünden çekil...Devamını Gör

işte hepsi bukadarcık.

04. Sürekli traş olmasını isteme
05. Ter vb kötü koktuğunda, hemen duşa gir deme
06. Hayatım göbeğin mi büyümüş, bir tabak daha yemek yeme, asla deme. Hem onlar kas aslında.

954.654_Tüm maddelerde değişiklik yapan madde
954.655_Tüm maddelerde değişiklik yapan maddenin değişik hali
954.656_ Tüm maddelerde değişiklik yapan maddenin değişik halini değiştiren değişiklik: Kadınlar güç ister. Bu güç kimine göre altın, kime göre romantizmdir. Kendinde eksik ne ise onu ister. Onu keşfedin mutluluğu yakalayın. Gerisi boş.
954.657_Tüm maddelerde değişiklik yapan maddenin değişik halini değiştiren değişiklik tekrar değişene kadar bu madde işlevsizdir. Tekrar değişiklik olması halinde bu madde tekrar işlev kazandırılacaktır.