the accountant
Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar, Genel Hukuk sınavının konuları arasında yer alan Sosyal Güvenlik Kanunu'nda yapılan son değişiklikleri topluca içeren bir kaynak verebilecek/gösterebilecek olan var mıdır?
the accountant ' Alıntı:Güzel bir çalışma ama Arif Kocaman'ın kitabına baktığımızda Sosyal Güvenlik Hukuku'na sadece 12 sf ayrıldığını görüyoruz (221-232). Bu 12 sayfada nelerin değiştiğini bulmak için Resul Kurt'un 284 sayfalık çalışmasına mı bakmamız gerekmekte? Daha özet ve kullanışlı bir çalışma var mıdır acaba?
Yani mesela Meslek Hukuku'nda da kanun değişikliği oldu 5760 sayılı kanun ile ama topu topu 4 sayfalık bir değişiklikti ve x maddesinin y kelimesi şöyle değişti gibi çok spesifik verdiği için değişikliklerin nerden olduğunu bulmak oldukça kolaydı ve kullanışlıydı ama bu Sosyal Güvenlik Hukuku dediğiniz bir derya. Mesela Arif Kocaman bu 12 sayfanın çoğunda 506 sayılı SSK'dan bahsediyor ve ben de doğal olarak bu kanunda ne gibi bir değiklik oldu diye bakmak istiyorum ama madde madde değişiklikleri verebilecek bir kaynak var mıdır?
YETER-lilik ' Alıntı:the accountant ' Alıntı:Güzel bir çalışma ama Arif Kocaman'ın kitabına baktığımızda Sosyal Güvenlik Hukuku'na sadece 12 sf ayrıldığını görüyoruz (221-232). Bu 12 sayfada nelerin değiştiğini bulmak için Resul Kurt'un 284 sayfalık çalışmasına mı bakmamız gerekmekte? Daha özet ve kullanışlı bir çalışma var mıdır acaba?
Yani mesela Meslek Hukuku'nda da kanun değişikliği oldu 5760 sayılı kanun ile ama topu topu 4 sayfalık bir değişiklikti ve x maddesinin y kelimesi şöyle değişti gibi çok spesifik verdiği için değişikliklerin nerden olduğunu bulmak oldukça kolaydı ve kullanışlıydı ama bu Sosyal Güvenlik Hukuku dediğiniz bir derya. Mesela Arif Kocaman bu 12 sayfanın çoğunda 506 sayılı SSK'dan bahsediyor ve ben de doğal olarak bu kanunda ne gibi bir değiklik oldu diye bakmak istiyorum ama madde madde değişiklikleri verebilecek bir kaynak var mıdır?
son sınavdaki hukuk sorularını incelersen, sgk sorularının ikisinin de cevaplarının Arif Kocaman'ın kitabında olmadığını göreceksin dostum. yine de sen bilirsin..
_burak_ ' Alıntı:bu ders benim de belalım oldu arkadaşlar. 2 sınavdır en çok çalıştığım ders, bi 35'le bi 40'la kaldım. frekansımız mı uymuyodur nedir anlamadım.nasıl veririz bu dersi? arif kocaman dışında tavsiyesi olan?
![]()
nrcn ' Alıntı:arkadaşlar
bugün odaya gittim
arif kocamanın kitabını almaya
ellerinde 2005 basım var
kitabı ilk önce odada bulaayacaksan ne işe yaradı oda
nerde bulabilirim dedim
şişli adliyeye git dediler
şişli adliyenin altında kitabevi var
şükürki kitabı buldum 9.baskı arif kocaman 15 lira
bilgilerinize ...