personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

emreayh ' Alıntı:
stajyer32 ' Alıntı:
bazıları haybeye geyik yapıyor, kafa buluyor aklınca..
kaynağım sağlam sağlam :))
sağlamsa ne olduğunu kim old söyle...
üfürükten teyyare laflarla gelmeyin buraya

arkadaşlar aldığımız duyumu paylaşalım dedik pişman ettirdiniz. bugün açıklanmaz ise özür dilicem herkesten.

Aradım açık açık diyorlarki bize gelen şuanda herhangi birşey yok. Tesmeri de aradım Komisyondan gelmedi daha diyorlar...

E.Eker ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:
stajyer32 ' Alıntı:

arkadaşlar aldığımız duyumu paylaşalım dedik pişman ettirdiniz. bugün açıklanmaz ise özür dilicem herkesten.

eğer bugun açıklanmazsa bende özür dileyeceğim.. aldığımız güzel haberi paylaşayım dedim...

bugun açıklanırsa eğer, bazı arkadaşlardanda özür bekliyorum...

cuneytglp75 ' Alıntı:
Aradım açık açık diyorlarki bize gelen şuanda herhangi birşey yok. Tesmeri de aradım Komisyondan gelmedi daha diyorlar...

sen aranmayı bekliyordun değil mi arkadaşım , ne biçim bir stres bu oyun oynuyorlar sanki...Gerçek bir duyum değilse paylaşmayalım ya oda yalan söylüyor ya arkadaş bizle oynuyor...

gerçek bilgileri paylaşalım...

gerçekten aslı ile nrcn nerde???

GARİPKUL ' Alıntı:
E.Eker ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:
stajyer32 ' Alıntı:

valla ben teşekkür ettim paylaştığınız için

eğer bugun açıklanmazsa bende özür dileyeceğim.. aldığımız güzel haberi paylaşayım dedim...

arkadaşlar bu kadar kasmayın arkadaşlarımızı onlar aldığı duyumları söylüyorlar. bende 6 şubat diye duyum aldım ve sizlerle paylaştım. bu özür meselesi uzamasın. herkez birbirine yardım etmek için uğraşıyor.

aslı, nurcan, karakule hayattamısınız ses veriinnnnn.................

ben teşekkür ettim zaten aramalar öğleden sonra olmuştu geçen dönem 15.30 da aranmıştı arkadaş

crazy2477 ' Alıntı:
arkadaşlar bu kadar kasmayın arkadaşlarımızı onlar aldığı duyumları söylüyorlar. bende 6 şubat diye duyum aldım ve sizlerle paylaştım. bu özür meselesi uzamasın. herkez birbirine yardım etmek için uğraşıyor.

teşekkür ederim arkadaşım.
arkadaşlar bende sizler gibi kasım/2008 sınavı mağduruyum.sizleri kandırmak gibi düşüncem olamaz, duyumu alınca arkadaşımdan hemen heyecanla siteyi açtım ve sizlerle paylaştım.

GARİPKUL ' Alıntı:
E.Eker ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:
stajyer32 ' Alıntı:

Söz, özür dileyeceğim...
Yanlış anlamayın arkadaşlar karalamak gibi hiç bir kastım yok, hepimizde öyle düşünüyoruz zaten.
Tekrar şunu söylemek istiyorum, bugün telefon ile aranma imkansız gibi bir şey, açıklanmaz demiyorum, açıklanırsa siteden yayınlarlar...(bugün için tabiki)

arkadaşlar ben bir mantık kuramıyorum. Komisyondan Tesmere bugün gelse.. Tesmer Odalara kargolasa ve aynı anda sitede açıklasa.... Bu telefonlar ne zaman gelecek peki.... Saçmalık... Kargo şirketleri bu kadar hızlımı......

Bana sorarsanız bugün açıklanırsa, dün odalara kargoya verildi. Kargo geldikden sonra aramalar baladı. saat 3-4 gibide sitede yayınlanır.

şimdi istanbul odasını aradım..sonuçlar size geldi mi dedim.

hayır ankarayı arayın dedi..ama dedim sonuçların odalara gönderildiğini duydum,yok öyle bişey kim söylüyor dedi..

gelse aramalara başlıyacağız kazananları,ama şuan öyle bişey yok.

aramaların ertesi günü de webde yayınlanır dedi..

çok geç kalındığını söyledim,evet ama ankaradan bekliyoruz şuan bişey yok dedi..

E.Eker ' Alıntı:
crazy2477 ' Alıntı:

teşekkür ederim arkadaşım.
arkadaşlar bende sizler gibi kasım/2008 sınavı mağduruyum.sizleri kandırmak gibi düşüncem olamaz, duyumu alınca arkadaşımdan hemen heyecanla siteyi açtım ve sizlerle paylaştım.

arkadaşım senin kaçıncı girişin ? ve aranmayı bekliyor musun ?birde bu duyum aldığın yer sana notu söyleyemez mi?

arkadaşlar kimsenin burda dalga geçecek bir durumu yok. enson dalga geçene ne oldu biliyorsunuz. onun yüzünden forum bölümümüz bile kapatıldı. herkez duyumlarını paylaşıyor ve bizler gibi duyum alan arkadşlarda sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyor.

CANAN113 ' Alıntı:
şimdi istanbul odasını aradım..sonuçlar size geldi mi dedim.

hayır ankarayı arayın dedi..ama dedim sonuçların odalara gönderildiğini duydum,yok öyle bişey kim söylüyor dedi..

gelse aramalara başlıyacağız kazananları,ama şuan öyle bişey yok.

aramaların ertesi günü de webde yayınlanır dedi..

çok geç kalındığını söyledim,evet ama ankaradan bekliyoruz şuan bişey yok dedi.

ezber laflar bunlar, aramalarla internetten yayınlanması aynı güz oluyo ben şahitim.

tesmeri aradımn henüz ellerine ulaşan bilgi yokmuş fakat sıkıştırıyorlarmış gelir gelmez internette yayınlayacaklarmış.Hocalar gecikmenin farkındalarmış bu nedenle itirazları hızlandırabşlirlermiş ama sınav tarihinde asla değişikli olmazmış. Nezaman açıklanır muamma

Arkadaşlarım ben son hakkını kullanan bir arkadaşınız olaraktan yazık hepimize,sağlığımıza,psikolojimize biraz daha rahat olmaya çaışın.bizler güzel bir olay için burdayız ,güzel şeyler paylaşıyoruz.artık bu haftanın ötesi yok.heran herkes haber alabilir cumaya kadar da herşey bitmiş olacak acısla,tatlısıyla .dualarım hepimizle

üç arkadaşımızdan ses seda yok. polisemi gitsek ne yapsak. aslı nurcan ve karakule ses verin yahu....

ezber laflar bunlar, aramalarla internetten yayınlanması aynı güz oluyo ben şahitim.

sn.emre bey

ben konuşulanı sizle paylaştım,ezber mi değilmi bilemem..kaldı ki,bir sınavda aramaların akşam yapıldığını ve sonuçların ertesi gün webde yayınladığına da ben şahit oldum...

crazy2477 ' Alıntı:
üç arkadaşımızdan ses seda yok. polisemi gitsek ne yapsak. aslı nurcan ve karakule ses verin yahu....

belkide açıklandı ve arandılar..??