Gecikmenin farkındalarmış yani buda bişeyderyacoskun ' Alıntı:tesmeri aradımn henüz ellerine ulaşan bilgi yokmuş fakat sıkıştırıyorlarmış gelir gelmez internette yayınlayacaklarmış.Hocalar gecikmenin farkındalarmış bu nedenle itirazları hızlandırabşlirlermiş ama sınav tarihinde asla değişikli olmazmış. Nezaman açıklanır muamma
LEMSAN ' Alıntı:E.Eker ' Alıntı:crazy2477 ' Alıntı:arkadaşlar bu kadar kasmayın arkadaşlarımızı onlar aldığı duyumları söylüyorlar. bende 6 şubat diye duyum aldım ve sizlerle paylaştım. bu özür meselesi uzamasın. herkez birbirine yardım etmek için uğraşıyor.
teşekkür ederim arkadaşım.
arkadaşlar bende sizler gibi kasım/2008 sınavı mağduruyum.sizleri kandırmak gibi düşüncem olamaz, duyumu alınca arkadaşımdan hemen heyecanla siteyi açtım ve sizlerle paylaştım.
arkadaşım senin kaçıncı girişin ? ve aranmayı bekliyor musun ?birde bu duyum aldığın yer sana notu söyleyemez mi?
komik dimi nasıl dalga geçiyorlar bizimlelonely ' Alıntı:tesmer i sabah ben de aradım. diyor ki gelir gelmez internet e vereceğiz. kaç saat sürer dedim. gelir gelmez hemen internete vereceğiz dedi. nasıl yani anında nasıl internete verilir
gelir gelmez hemen internete vereceğiz dediklerine göre yani bu kadar kendilerinden emin konuştuklarına göre, benim tahminim sonuçlar tesmere ulaşmış...lonely ' Alıntı:tesmer i sabah ben de aradım. diyor ki gelir gelmez internet e vereceğiz. kaç saat sürer dedim. gelir gelmez hemen internete vereceğiz dedi. nasıl yani anında nasıl internete verilir
CANAN113 ' Alıntı:ezber laflar bunlar, aramalarla internetten yayınlanması aynı güz oluyo ben şahitim.
sn.emre bey
ben konuşulanı sizle paylaştım,ezber mi değilmi bilemem..kaldı ki,bir sınavda aramaların akşam yapıldığını ve sonuçların ertesi gün webde yayınladığına da ben şahit oldum...
haticeirmak ' Alıntı:arkadaşlar ,
burda diyoruz ki duyum alan, aranan, yada yakını aranıp da bilgisi ulaşanlar muhakkak yazsın bizi de haberdar etsin diyoruz, duyum yazılınca da kaynak sorgulaması yapmaya başlıyoruz. iyi niyetli yazanlar gerçekten yazdığına pişman olur, yok zaten kötü bir niyeti varsa da ona da yapabileceğimiz bi şey yok...burdaki paylaşımımız aynı yoldan geçenlerin birbirini daha iyi anladığı ve empati yaptığı bir platform oluşturmak değil mi?
umarım hepimiz gönlümüzden geçen sonuca er yada geç ulaşırız![]()
bugünkü en güzel öneribayT ' Alıntı:bence sınav sonuçları internette açıklandıktan sonra,tesmeri arayıp açıklanıp açıklanmadığını soralım.birazda onlar çıldırsın![]()
obrivan ' Alıntı:gelir gelmez hemen internete vereceğiz dediklerine göre yani bu kadar kendilerinden emin konuştuklarına göre, benim tahminim sonuçlar tesmere ulaşmış...lonely ' Alıntı:tesmer i sabah ben de aradım. diyor ki gelir gelmez internet e vereceğiz. kaç saat sürer dedim. gelir gelmez hemen internete vereceğiz dedi. nasıl yani anında nasıl internete verilir
bayT ' Alıntı:bence sınav sonuçları internette açıklandıktan sonra,tesmeri arayıp açıklanıp açıklanmadığını soralım.birazda onlar çıldırsın![]()
tamam seninki de günün esprisi olsun hadiBEN ' Alıntı:başkan niye aramıyosun
sana da çok teşekkür ederim
daha da sınava gitmem (son hakkım olduğundan olabiir)