personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

TÜRMOB 'a teşekkür etmemiz gerecek o zaman bize sabrı öğretiyorlar..ne büyük kurum..

sonkale ' Alıntı:
Volkan arkadaşım emeğine sağlık güzel yazmışsında boşu boşuna bu zahmete girme bundan sonra çünkü daha önce çok yazıldı bu yazılar sonuç hep sıfır oldu Sana verecekleri cevap yine aynı cevap

Değerlendirme devam etmektedir
bu kadar
Evet herkese gelen cevap aynı. ben dün verdikleri ayrıntılı cevaplar için tekrar bi teşekkür maili attım. Tabi anlayana

günaydınlar.
ama naapsınlar çok çalışıyolar yetiştirmek icin(yersen), biz çok acele ediyoruz(73.gün). niye sıkıştırıyosunuzki bak sonra hepimize düşük geliyor. bırakın rahat rahat okusunlar, biz bilmiyormuyuz hangi derslerden kaldığımızı (müneccimizya) ona çalışalım bi kurtmuyuz onlara karşı geliyoruz. unutmayın bizler bir koyunuz.

BARBOROS ' Alıntı:
günaydınlar.
ama naapsınlar çok çalışıyolar yetiştirmek icin(yersen), biz çok acele ediyoruz(73.gün). niye sıkıştırıyosunuzki bak sonra hepimize düşük geliyor. bırakın rahat rahat okusunlar, biz bilmiyormuyuz hangi derslerden kaldığımızı (müneccimizya) ona çalışalım bi kurtmuyuz onlara karşı geliyoruz. unutmayın bizler bir koyunuz.

yumuşak başlıyım ama uysal koyun değilim

olsam olsam stresli bir koyunumdur :)

Stresli koyun - Psikopat koyun - Zırrrr koyun - Gıcık koyun koyunda koyun
geleceğin smmm leri

Herkese günaydın, tesmer kendi rekorunu kırmadı henüz, sanırım 75 gündü onun için bugün açıklanmıycak gibi geliyo bana..Yaa sabır :(

bunlar cuma acıklıcaklar heralde
ses soluk yok yıne

pazartesi için umut ettik olmadı salı da öle bu şekilde cumaya kadar gidecek gibi

arkadaşlar birisi arayabilirmi tesmeri acaba.bakalım tepkileri ne olacak

bence bi sıkıntı var belkide cevapları kaybettiler

emreayh ' Alıntı:

zannetmem ama belki puanları bol tutarlar.mesela vergi çoook zordu bence fazla ince eleyip sık dokumamaları lazım...inşallah yani....

ben de cevapların kaybolmuş olabileceğini düşündüm bir an ;D

LEMSAN ' Alıntı:
emreayh ' Alıntı:

zannetmem ama belki puanları bol tutarlar.mesela vergi çoook zordu bence fazla ince eleyip sık dokumamaları lazım...inşallah yani....

Bence uzaması iyi arkadaşlar..

arkadaşlar ben aradım tesmeri bugünde açıklanmaz herhalde daha gelmemiş sınav sonuçları sıkıldım artık ya ???

eşimin babası "cevap kağıtlarını kaybetmiş olmasınlar" demişti, olur mu daha neler diye gülmüştüm bu kadar gecikince bi problem olabileceğine inanıyo insan, acaba mı diye ??? :)

Yoksa kağıt okumaktan ne olacak...
1 haftalık iş...

aradım tesmerı gelmemıs daha ama gelebılır gelırse hemen verıcez dedı
bende okuyamıcagınız kagıtları nıye yazdırdınız dedım
haklısınız dıyor
maıl adresını verıyım komısyonun sıkayetınızı bıldırın dıyor
la havle

komisyonla tesmerin arası bozuk heralde o yüzden bekletiliyo siyaset de dirmiş olabilir bizim alınterimize..

arkadaşlar hiç ses yok ya, bu gidişle daha çok bekleriz.. normal değil sınav erkene alınmışken hele sınavların bu kadar açıklanmaması hiç normal değil.