karakule1702
Tanınmış Üye
Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
Slm ark.lar...
Siyasetin girmediği bir kurum gösterin bana....
Slm ark.lar...
Siyasetin girmediği bir kurum gösterin bana....
**İBRAHİM** ' Alıntı:vergı ve hukuktan cok kalan olmus sanırım
baskan o 2 dersı soranları cıkarmıs komısyondan
nasıl acıklanıcak bu 2 ders ymm duzeyınde sormussunuz demıs
oyle bısey duydum
ondan cekınıyorlar sanırım ıtıraz suresını kısaltmak ıcın yapıyorlar
sonkale ' Alıntı:terslik falan olmaz arkadaşım merak etmeyin bizden başka kimsenin umurunda değil bu sınav sonuçları bittiği zaman açıklanır o kadar basittir onlar için
**İBRAHİM** ' Alıntı:vergı ve hukuktan cok kalan olmus sanırım
oyle bısey duydum
izcan ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:terslik falan olmaz arkadaşım merak etmeyin bizden başka kimsenin umurunda değil bu sınav sonuçları bittiği zaman açıklanır o kadar basittir onlar için
Onlar insan değilmi, seni niye seçmediler öyleyse, öyle kolay değil...
İçlerinden anormali çıkar tabi, en kaliteli domates kasasından bile çürük çıkabliyor, ama hepsi çürük olmaz değilmi...
LEMSAN ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:vergı ve hukuktan cok kalan olmus sanırım
oyle bısey duydum
sana katılıyorum arkadaşım , vergi cidden ymm düzeyindeydi.sorulamayacak sorular çıktı mesela kooperatif ve emsal bedel sorusu.ne yapacaklar bilmiyorum ama 2 soruyu yapanı kelime kelime aramadan geçirmeleri gerek.uygulamalar zordu....
vergide kelime kelime aranıyor mu acaba daha önce vergide kendi ifadelerini kullanıp eksik gedikte olsa yazan ve 50 olurmu olmaz mı şüphesi içinde olup geçen var mı aramızda arkadaşlar
sonkale ' Alıntı:izcan ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:terslik falan olmaz arkadaşım merak etmeyin bizden başka kimsenin umurunda değil bu sınav sonuçları bittiği zaman açıklanır o kadar basittir onlar için
Onlar insan değilmi, seni niye seçmediler öyleyse, öyle kolay değil...
İçlerinden anormali çıkar tabi, en kaliteli domates kasasından bile çürük çıkabliyor, ama hepsi çürük olmaz değilmi...
Bu sınav stresi seni baya bi bozmuş arkadaşım seni niye seçmediler falan demişsin alakayı anlayamadım şayet bu insanların umurunda olsa idi bu sınav şimdiye kadar çoktan açıklanırdı.Ne kadar katılım olursa olsun ne kadar kağıt okunacaksa okunsun 60 gün gibi koskoca bir süre var. Sen bir beyannameyi yetiştirmek için gerekirse gece de c.tesi pazarda çalışırken bu sınavı okuyan insanlar sanıyormusun ki mesaisinin bir gram dışına taşıyor h.sonu partilerinden, yılbaşı tatillerinden, akşam için yaptığı programdan ödün veriyor.