hem de jet hızı maşallah ;D_burak_ ' Alıntı:star ' Alıntı:site açılabilirde temmuzda yapılan sınav sonucunu açmayı deneyin
valla biz açıyoz hocam, sen dene.. ;D
star ' Alıntı:site açılabilirde temmuzda yapılan sınav sonucunu açmayı deneyin
BARBOROS ' Alıntı:beni mahcup etmeyeceğine inanıyorum :-\ :![]()
karma ' Alıntı:yahu kardeşim forumu iyi okuyun ben dedim işte haftaya açıklanacak
mare_nostrum ' Alıntı:zaten bugün açıklanmazsa haftaya açıklanması kabak gibi ortada. bunun için de kaynak gerekmez sanırım.
BARBOROS ' Alıntı:karma ' Alıntı:yahu kardeşim forumu iyi okuyun ben dedim işte haftaya açıklanacak
üstad kaynak sağlammı? yoksa kendi kanaatin mi?
AHAYAL ' Alıntı:Arkadaşlar star arkadaşımız doğru söylüyor. şimdiye kadar açılmıyor diyen arkadaşların hepsinde benimki jet gibi açılıyordu ama bu sefer gerçekten de sınav sonuçları temmuz 2008 sınav sonucuna girin açılmıyoooooooooor.
AHAYAL ' Alıntı:Arkadaşlar star arkadaşımız doğru söylüyor. şimdiye kadar açılmıyor diyen arkadaşların hepsinde benimki jet gibi açılıyordu ama bu sefer gerçekten de sınav sonuçları temmuz 2008 sınav sonucuna girin açılmıyoooooooooor.
_burak_ ' Alıntı:arkadaşlar turkcell'in sitesi açılmıyor, her an aramalar başlayabilir.. ;D