personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

bencede bugün.akşama doğru aramalar başlayabilir

yahu kardeşim forumu iyi okuyun ben dedim işte haftaya açıklanacak

star ' Alıntı:
site açılabilirde temmuzda yapılan sınav sonucunu açmayı deneyin

sorun yok hiç bir bölümde star kardeşim.
düştüğümüz hallere bakın, en ufak bir şeyden umutlanmaya çalışıyoruz.
geleceğin mali müşavir adayları bu hale mi gelecekti...yazıklar olsun bu işten sorumlu olan herkese

BARBOROS ' Alıntı:
beni mahcup etmeyeceğine inanıyorum :-\ ::)

artık umut taşımak istemiyorum. bence emin olmadan da böyle söylemeyin sonuçları bekleyen o kadar çok insan var ki. umarım bizler mahcup oluruz da siz bilirsiniz. ne diyim herkes için hayırlı olur sonuçlar inşallah.

zaten bugün açıklanmazsa haftaya açıklanması kabak gibi ortada. bunun için de kaynak gerekmez sanırım.

Arkadaşlar star arkadaşımız doğru söylüyor. şimdiye kadar açılmıyor diyen arkadaşların hepsinde benimki jet gibi açılıyordu ama bu sefer gerçekten de sınav sonuçları temmuz 2008 sınav sonucuna girin açılmıyoooooooooor.

mare_nostrum ' Alıntı:
zaten bugün açıklanmazsa haftaya açıklanması kabak gibi ortada. bunun için de kaynak gerekmez sanırım.

tesmer bu sağı solu belli olmaz belki haftaya da açıklanmaz

BARBOROS ' Alıntı:
karma ' Alıntı:
yahu kardeşim forumu iyi okuyun ben dedim işte haftaya açıklanacak

üstad kaynak sağlammı? yoksa kendi kanaatin mi?

Yapmayın arkadaşlar yaaa İSMMMO , Tesmer, Diğer bütün odalar haftaya diyorlar salı ya da çarşamba hala kaynak sağlammı diye soruyorsunuz

AHAYAL ' Alıntı:
Arkadaşlar star arkadaşımız doğru söylüyor. şimdiye kadar açılmıyor diyen arkadaşların hepsinde benimki jet gibi açılıyordu ama bu sefer gerçekten de sınav sonuçları temmuz 2008 sınav sonucuna girin açılmıyoooooooooor.

:)komiksiniz yaa

AHAYAL ' Alıntı:

açılıyor

arkadaşlar zaten haftaya cuma da açıklanmazsa ders seçmek için zaman kalmıyor. o yüzden hadi bu sefer ben söyleyim haftaya açıklanıyor iyisiniz ;D

mart sınavında da aramıştım odayı 1 saat sonra elimizde dendi ve aynen açıklandı. Ben inanıyorumki o üstad baştan savmak için söylemedi. bildiği bir şey varki. bugün veya yarın dedi.

arkadaşlar turkcell'in sitesi açılmıyor, her an aramalar başlayabilir.. ;D