personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

e iyide noktaları ben koymuyom ki lınki tıklayınca o adrese gidiyor
bir umuttu
umut yokmu yani

AHAYAL ' Alıntı:
e iyide noktaları ben koymuyom ki lınki tıklayınca o adrese gidiyor
bir umuttu
umut yokmu yani
benim de öyle açılıyor fazla karakterleri silince düzeliyor arkadaşım Bütün umutlar haftaya

anlıyorum arkadaşım ama şimdilik umut yok. benim sitede öyle açılıyordu gereksiz karakterleri silince açıldı. neyse ya söylenecek pek bir şey kalmadı sanırım. herkesin morali bozuk.

BARBOROS ' Alıntı:
suyu çıktı ama mod veya admin geliyo bak kapatacaklar konuyu. siyaset ve saçmalamaya başladık.
evet ya konunun bizle alakası yok siyaset yapılıyor komisyon üyelerinin partilerle ne alakası var. partizanlık yapmayalım lütfen.

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER
TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ BAŞKANLIĞI'NA
A N K A R A

06 Şubat 2009

22-23 Kasım 2008 tarihlerinde yapılan SMMM Yeterlilik sınav sonuçları; üzerinden 75 gün geçmesine rağmen halen açıklanmamıştır. Kurumunuz sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklamamış ve kendi yayınladığı yönetmeliğe aykırı davranarak bize göre suç işlemiştir.

Kendi kurumumuzun biz stajyerlerin aleyhine olacak böyle kanun dışı eylemlerde bulunması bizlerin kurumumuza karşı güvensizlik duymasına neden olmaktadır. Rahatsızlık duyulan konu sadece güvensizlik değildir. Bir sonraki sınava 36 gün gibi kısa bir süre kalması ve buna rağmen sonuçların açıklanmamış olması bizleri psikolojik olarak kötü yönde etkilemektedir. Kendi kurumumuzun bizleri içine attığı bu kötü durum bir sonraki sınavdaki başarı oranını bizlere göre daha da aşağılara çekecektir. Çünkü biz adaylar sonuçları beklemekten çok yorulduk ve çalışmak için duyduğumuz o hevesten maalesef eser kalmadı.

Önceki gün, dün ve bugün kurumunuz ile yapmış olduğumuz görüşmelerden, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi bizlere iletilememiştir. Bu belirsizlik bizleri etkilediği gibi yanında çalıştığımız işletmelerin işlerini de aksatacak aşamaya kadar ilerlemiş bulunmaktadır.

Sınav sonuçlarının şimdilik 15 gün geciktirilmesi ve Şubat ile Mart 2009 aylarındaki iş yoğunluğu da göz önüne alınarak Mart/2009 ayı içerisinde yapılacak sınavın makul bir tarihe ertelenmesini talep etmekteyiz.

Kurumunuzun bu isteğimizi dikkate alacağını ve Mart/2009 döneminde yapacağı sınavın tarihinde bir düzenleme yaparak, üzerimizde oluşan güvensizlik ortamının telafi edileceğini umut ediyoruz.

Gereğini müsaadelerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,
Tüm Stajyerler Adına
Hasan Volkan ÇEVİK

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

evet teşekkürler. bugün de bitti arkadaşlar. bu hafta sonu biraz sıkıntılı geçicek ama beklemeye devam ne yapalım.

Ben attıgınız dilekçeyi çok begendim inanılmaz duygularımızı yansıtmış teşekkür ederim en azından kendi adıma ne kadar dikkate alırlar bilmem şuanda hiçbirşeyi dikkate almadıkları kesinde...

mare_nostrum ' Alıntı:
evet teşekkürler. bugün de bitti arkadaşlar. bu hafta sonu biraz sıkıntılı geçicek ama beklemeye devam ne yapalım.

Abi forum olmadan zaman geçmiyoru yaaa. Çok sıkıntılıyız gerçekten

bu ne biçim işkencedir böyle yaaa. sabah kalktım 1.derecede yakınlarımla ilgili 2 önemli gelişme olacaktı bugün sağlıkla ilgili ve benim sınav sonuçlarım açıklanacaktı. sabah kalktım dedimki bu gün güzel bir gün olacak hepsi olmulu sonuçlanacak dedim ama nerdeeee. bugünü 2 - 1 yenik bitirdim yineee. bunca sıkıntının arasında bide gelde ders çalış. allahım sen yardım et

deselerki tesmer sınav sonuçlarını 13 martta açıklayacak. bu saatten sonra inanırım

perişanım param parça diye bi şarkı vardı

hayırlısı arkadaşlar ne yapsak boş, tesmeri aradım önümüzdeki hafta açıklanacak dediler. tekrar odayı aramaya gerek yok, oda yarında açıklanabilir demişti, ama düşündümde c.tesi tatil bizim keyfimiz için onlar çalışacak değillerya. hadi hep beraber yeni bir dünya için yeni meslek mensupları için güzel meslektaşlar için batsın bu tesmer.