K
KRHN
Ziyaretçi
Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
günaydın
günaydın
merdiven ' Alıntı:Arkadaşlar organize olup birleşip Ankara'ya yürümeyi teklif ediyorum. Basının da haberi olur. Böylece bu sadece bizim bildiğimiz bir sıkıntı olmaktan çıkar. Bakın önümüzdeki hafta sonu sınavlara başvuru için son gün. Bugün daha sınav sonuçları açıklanmadı. Sesimizi çıkartmaksak bişeycik olmaz. Maille telefonla olmuyor görüyoruz. Kol kırılıyor yen içinde kalıyor.
Eğer bu şekilde organize olamazsak herkes bütün derslerinden itiraz etsinVar mısınız yok musunuz?
hasanvolkan ' Alıntı:Dilekçe Gönderenler;
1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
8- Betül DİNÇER DEMİRBİLEK
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam
12- Ogün GÜNEŞ
http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.
Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.
izcan ' Alıntı:merdiven ' Alıntı:Arkadaşlar organize olup birleşip Ankara'ya yürümeyi teklif ediyorum. Basının da haberi olur. Böylece bu sadece bizim bildiğimiz bir sıkıntı olmaktan çıkar. Bakın önümüzdeki hafta sonu sınavlara başvuru için son gün. Bugün daha sınav sonuçları açıklanmadı. Sesimizi çıkartmaksak bişeycik olmaz. Maille telefonla olmuyor görüyoruz. Kol kırılıyor yen içinde kalıyor.
Eğer bu şekilde organize olamazsak herkes bütün derslerinden itiraz etsinVar mısınız yok musunuz?
itirazın ne sonuca faydası olur, ne de tepkiye...
Ogün Güneş ' Alıntı:TEK BAŞINALIK
Ben tek başına ne yapabilirim
Diye düşündü biri
Ve hiçbir şey yapmamaya karar verdi
Diye düşündü bir öteki
Ve yalnızlığının kuytuluğuna çekildi
Diye düşündü bir üçüncü
Ve tek başına düşünmeyi sürdürdü
Diye düşündü yüz binler