personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

arkadaşlar ben zaten mail atmıştım 3 4 gün önce.. ama tekrar atıcam şimdi yine...

merdiven ' Alıntı:
Arkadaşlar organize olup birleşip Ankara'ya yürümeyi teklif ediyorum. Basının da haberi olur. Böylece bu sadece bizim bildiğimiz bir sıkıntı olmaktan çıkar. Bakın önümüzdeki hafta sonu sınavlara başvuru için son gün. Bugün daha sınav sonuçları açıklanmadı. Sesimizi çıkartmaksak bişeycik olmaz. Maille telefonla olmuyor görüyoruz. Kol kırılıyor yen içinde kalıyor.

Eğer bu şekilde organize olamazsak herkes bütün derslerinden itiraz etsin :) Var mısınız yok musunuz?

itirazın ne sonuca faydası olur, ne de tepkiye...

hasanvolkan ' Alıntı:
Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
8- Betül DİNÇER DEMİRBİLEK
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam
12- Ogün GÜNEŞ
http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

+1

Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam
12- Ogün GÜNEŞ
13- Ayşe Naz AYDIN
14- Yusuf GÜVEN
15- Ahmet TÜRKOĞLU
16- Duygu KORKMAZ

http://www.tesmer.org.tr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1 bu adresten TESMER?e mail atabilirsiniz. Bir şey olmaz demeyin, kendi aramızda tartışmak iyidir elbette ama tepkimizi bir şekilde belli etmeliyiz.

Toplu hareket etmezsek bizleri umursamazlar. Lütfen gönderenler isimlerini belirtsinler ki, kaç kişinin gönderdiğini bilebilelim.

izcan ' Alıntı:
merdiven ' Alıntı:
Arkadaşlar organize olup birleşip Ankara'ya yürümeyi teklif ediyorum. Basının da haberi olur. Böylece bu sadece bizim bildiğimiz bir sıkıntı olmaktan çıkar. Bakın önümüzdeki hafta sonu sınavlara başvuru için son gün. Bugün daha sınav sonuçları açıklanmadı. Sesimizi çıkartmaksak bişeycik olmaz. Maille telefonla olmuyor görüyoruz. Kol kırılıyor yen içinde kalıyor.

Eğer bu şekilde organize olamazsak herkes bütün derslerinden itiraz etsin :) Var mısınız yok musunuz?

itirazın ne sonuca faydası olur, ne de tepkiye...

Sonuca faydası olmaz bence de ama bize yaptıkları işkenceyi biz de onlara yaparız. Alsınlar 2,5 ayda okudukları kağıtları tek tek tekrar 15 günde bir kez daha elden geçirsinler. Onlara cevap yazsınlar bizimle uğraşsınlar. Birkaç kişinin itiraz etmesi bir sonuç vermez ama toplu bir itiraz yapılırsa bence bu da tepkidir. Yaptıklarının sonuçlarını görürler belki. Belki sizlere saçma gelecek ama. Bence sonuç verecek bir tepki olabilir bu da. Düşünsenize 3000 kişi sınava girmiş. Belgesini alanlar hariç fireler de olacaktır. 1500 kişi sonuçlara itiraz etmiş. Sizce bu da bir tepki göstermek değil midir?

arkadaşlar dilekçe fikri güzelde etkili olmaz merdiven in dediği gibi hep beraber itiraz edelim. bu daha büyük bir tepki olur.

günaydın arkadaşlar ???bgnden ümidi olan var mı ::)

Ama yinede ümidimizi yitirmeyelim arkadaşlar elimizde başka ne kaldıki? Ümitvar olalım... :)

benimde ismimi ekleyin arkadaşler. -nurcan berçin-

lütfen herkes okusun!

Bir kurbağa sürüsü ormanda yürürken,içlerinden ikisi bir çukura düştü. Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplandılar. Çukur bir hayli derindi ve arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün görünmüyordu.

Yukarıdaki kurbağalar, boşuna uğraşmamalarını söylediler arkadaşlarına :

?Çukur çok derin,dışarı çıkmanız imkansız.?

Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam ettiler. Yukarıdakiler ise hala boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlardı.

Sonunda kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilendi ve mücadeleyi bıraktı. Diğeri ise çabalamaya devam etti. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürdüler.

Ne var ki, çukurdaki kurbağa son bir hamle daha yaptı, bu kez daha yükseğe sıçramayı başardı ve çukurdan çıktı.

Çünkü, bu kurbağa sağırdı. O yüzden, arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine kulak asmamıştı.

?Ümidini kaybetmiş bir insanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur?

Ogün Güneş ' Alıntı:
TEK BAŞINALIK

Ben tek başına ne yapabilirim
Diye düşündü biri
Ve hiçbir şey yapmamaya karar verdi

Diye düşündü bir öteki
Ve yalnızlığının kuytuluğuna çekildi

Diye düşündü bir üçüncü
Ve tek başına düşünmeyi sürdürdü

Diye düşündü yüz binler
Ve tek başınalıklarını sürdürdüler

Diye düşündü milyonlar
Milyonlarcaydılar

Ve tek başınaydılar
Bu arada birileri
Onlar adına
Karar vermekteydi

Tek başına olduklarını sananlar
Topluca ortadan kaldırıldılar...

Ataol Behramoğlu

beni de ekleyin listeye hem maliye bakanlığına hem tesmere yazı yazdım maliye bakanlığı beni başka kuruma yönlendirmiş
"mehmet külte"

günaydın herkese
o kadar atıp tutanlar nerdesiniz çok mu zor dilekçe yazmak yoksa korktunuz mu
arasanıza hakkınızı ya

"Herkes" ve "Hiç Kimse"

Aslında başlığı "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" koyacaktım ama, fıkra anlatırken sonunu ağzından kaçıranlar gibi kekremsi bir tad verebileceğinden, vazgeçtim.
Çalışma hayatındaki başarıların çoğunun, işini sevme ve sahiplenmeyle geldiğine eminim. Zeka, birikim, deneyim gibi faktörler de çok önemli ama, yokuşa geldiğinde, başkalarının çözmesi için işi başından savanlar; başkalarının başardığı işlerin övüncünü kendileri üstlenmek istediklerinde haklı olarak ter damlatanların hır çıkarmasına da katlanmak zorunda!.. Uğraşılan meslek ne olursa olsun, hiçbir başarı sadece "tek" bir kişiye ait değildir. Başarı, planlı üretim yapan, işini sahiplenen, sorumluluk duygusu yüksek insanların ortak ödülüdür..
Türkiye'de bazı işlerin bir türlü rayına oturamadığını, hep "eksik" bir seylerin kaldığını, o "eksikleri ve yanlışları" neden hiç kimsenin üstlenmek istemediğini size anlatmak için kısa bir öykü okuyacaksınız.. Kendinizden bir şeyler bulur ya da bulmazsınız, alınır ya da umursamazsınız; sizin bileceğiniz iş!..
Öykümüzün adı "Benim işim değil ki".
.. Ve öykümüz Herkes, Birisi, Herhangi biri ve Hiç kimse adlı dört kişi hakkında.
Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve Herkes, Birisi'nin bu işi yapacağından emindi.
Gerçi işi Herhangi Biri de yapabilirdi, ama Hiç Kimse yapmadı. Birisi buna çok kızdı, çünkü iş Herkes'in işiydi.
Herkes, Herhangi Biri'nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu ama Hiç Kimse, Herkes'in yapamayacağının farkında değildi.
Sonuçta, Herhangi Biri'nin yapabileceği bir işi Hiç Kimse yapmadığı için Herkes Birisi'ni suçladı...
Hoş kalın.

Ayşenur Yazıcı(alıntıdır)

Dilekçe Gönderenler;

1- Hasan Volkan ÇEVİK
2- Recep KEZİK
3- Kaan Korkmaz
4- Gülse
5- Cemal DÜZELTEN
6- Nilüfer ETMEKCİ
7- Birsen ŞENEL
9- Muammer YAPICI
10- Zeynep KARAHAN
11- Hakan Sarıçam
12- Ogün GÜNEŞ
13- Ayşe Naz AYDIN
14- Yusuf GÜVEN
15- Ahmet TÜRKOĞLU
16- Duygu KORKMAZ
17- Nurcan BERÇİN
18- Mehmet KÜLTE

slm bende gönderdim benim adımıda yazın.volkan özger

dilekçe yazmanın bi faydası olmayacağı kanaatindeyim, çünkü tesmerde ciddi bir sıkıntı var, siyaset var ve sınavı geç açıkladın diye tesmere hesap sorcak bir kurum yok. bence mutlaka komisyondan çıktı ama bekletiliyo. şahsi görüşümdür dilekçe gönderenlere saygı duyuyoum tartışmak için yazmadım.

EKLEYİN ARKADAŞLAR GÖRKEM MERT

UMARIM SESİMİZİ DUYARLAR