denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
denetim hakkım nasıl bitti. ilk sınav dahil 4. sınavım kasım 2008temenni ' Alıntı:denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
her dersden 4 hak varehk ' Alıntı:denetim hakkım nasıl bitti. ilk sınav dahil 4. sınavım kasım 2008temenni ' Alıntı:denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 4 sınava daha girebilirler. bu ilk sınavdan sonra 4 hak anlamına gelmiyormu. benmi yanlış anlıyorumtemenni ' Alıntı:her dersden 4 hak varehk ' Alıntı:denetim hakkım nasıl bitti. ilk sınav dahil 4. sınavım kasım 2008temenni ' Alıntı:denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
doğru söylüyorsun. o zaman 5 hak oluyor. ben yanlış anlamışım.ehk ' Alıntı:Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 4 sınava daha girebilirler. bu ilk sınavdan sonra 4 hak anlamına gelmiyormu. benmi yanlış anlıyorumtemenni ' Alıntı:her dersden 4 hak varehk ' Alıntı:denetim hakkım nasıl bitti. ilk sınav dahil 4. sınavım kasım 2008temenni ' Alıntı:denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
korkuttun beni arkadaşım yaaa. zaten stres diz boyu valla korktum yanlış anladım diyetemenni ' Alıntı:doğru söylüyorsun. o zaman 5 hak oluyor. ben yanlış anlamışım.ehk ' Alıntı:Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavında başarılı olamayanlar sınav sonuçlarının ilanı tarihinden itibaren en çok 2 yıl içinde 4 sınava daha girebilirler. bu ilk sınavdan sonra 4 hak anlamına gelmiyormu. benmi yanlış anlıyorumtemenni ' Alıntı:her dersden 4 hak varehk ' Alıntı:denetim hakkım nasıl bitti. ilk sınav dahil 4. sınavım kasım 2008temenni ' Alıntı:denetim hakkın bitti. yıl hakkın eylül 2009 da bitiyorehk ' Alıntı:lütfen tardımcı olurmusunuz. ilk sınavıma temmuz 2007 de girdim. kasım sınavı denetimden 4. sınavım , vergiden ise 3. sınavım oldu. mart 2009 dan sonra temmuz 2009 sınav hakkımda var sanırım. martta sadece vergiye girip denetimi temmuza bırakmayı düşünüyorum. son hakkım son sınavım olacak yani. bi yanlış hesaplamam yok dimi arkadaşlar.
sonkale ' Alıntı:hepimiz arandık arkadaşlar
bu mesleği seçerekte bulduk bulacağımızı
zaten ben ilk işe başlarken hiç istememiştim muhasebeci olmayı ama kısmetmiş işte. şimdide kopamıyorumsonkale ' Alıntı:hepimiz arandık arkadaşlar
bu mesleği seçerekte bulduk bulacağımızı