karakule1702
Tanınmış Üye
Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
Kopma fırsatım olsa bu dakikada koparım. 1992-2009 dile kolay
Kopma fırsatım olsa bu dakikada koparım. 1992-2009 dile kolay
bende yıllardır aynı dertten muzdaribim arkadaşımehk ' Alıntı:zaten ben ilk işe başlarken hiç istememiştim muhasebeci olmayı ama kısmetmiş işte. şimdide kopamıyorumsonkale ' Alıntı:hepimiz arandık arkadaşlar
bu mesleği seçerekte bulduk bulacağımızı
stajyer32 ' Alıntı:aranan varmı
bak hala aranıyosun iştestajyer32 ' Alıntı:aranan varmı
sene 94 ten beri dile kolay. ama bu sınavlar kadar sıkıntı çekmemişimdirsonkale ' Alıntı:bende yıllardır aynı dertten muzdaribim arkadaşımehk ' Alıntı:zaten ben ilk işe başlarken hiç istememiştim muhasebeci olmayı ama kısmetmiş işte. şimdide kopamıyorumsonkale ' Alıntı:hepimiz arandık arkadaşlar
bu mesleği seçerekte bulduk bulacağımızı
stajyer32 ' Alıntı:aranan varmı
gokhankum ' Alıntı:ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM.
BURDA YAZILANLAR BİR SÜRE SONRA GEYİK OLMAYA BAŞLIYOR.
LÜTFEN CİDDİ BİR FİKRİ OLAN BİŞEYLER YAZSIN.
YANİ BU SAATTEN SONRA NASIL DAVRANALIM. MESELA EDEBİYATI KUVVETLİ BİR ARKADAŞIMIZ GÜZEL BİR MAİL HAZIRLASA VE HEP BİRLİKTE TANIDIĞIMIZ DİĞER ADAY ARKADAŞLARLA BİRLİKTE MAİL BOMBARDIMANINA TUTSAK DİYORUM, HEM TESMERİ, HEM ODALARI, HEM DE TÜRMOB'U.
NE DİYORSUNUZ?
skarsel ' Alıntı:Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
ahanda tesmerin sitesinden gelen uyarı!!!
dırı dırııııımm
baktık bişey olacagı yok geyik yapmaya başladıkgokhankum ' Alıntı:ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM.
BURDA YAZILANLAR BİR SÜRE SONRA GEYİK OLMAYA BAŞLIYOR.
LÜTFEN CİDDİ BİR FİKRİ OLAN BİŞEYLER YAZSIN.
YANİ BU SAATTEN SONRA NASIL DAVRANALIM. MESELA EDEBİYATI KUVVETLİ BİR ARKADAŞIMIZ GÜZEL BİR MAİL HAZIRLASA VE HEP BİRLİKTE TANIDIĞIMIZ DİĞER ADAY ARKADAŞLARLA BİRLİKTE MAİL BOMBARDIMANINA TUTSAK DİYORUM, HEM TESMERİ, HEM ODALARI, HEM DE TÜRMOB'U.
NE DİYORSUNUZ?
geç açıldı ama açıldı. boşuna ümitlenmeyintemenni ' Alıntı:sonunda tesmerin sitesini göçertmeyi başardım f 5 ile "Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" hatası veriyor. ;D
yine düzelditemenni ' Alıntı:sonunda tesmerin sitesini göçertmeyi başardım f 5 ile "Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" hatası veriyor. ;D