Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

muryil ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
muryil ' Alıntı:
gokhankum ' Alıntı:
Gazete ilanını destekleyenler;

1- Dilay
2- Osmhakan
3- Hasan Volkan
4- Mumicik
5- SM İsmail KAYGUSUZ
6- Ahmet T.OĞLU
7- Hakan YILDIRIM
8- Süleyman SAK
9- Karakule1702
10- Özkan İŞLEK
11- Muryil
12-Gökhan Kum

bu liste uzun olsun arkadaşlar. bu liste türkiye de haksızlığa direnen güçlerin timsali olacaktır. biz bu düşüncelerimizde başarılı olamasak bile - ki sanmıyorum :) - ilerisi için kaynak teşkil edeceğiz. bir akımın öncüsü olacak bu ilancı ve mangalcı grup...
çok iyimsersiniz

Tamam sende gel iyimser ol senden ücret almayacağız :)

+1 bende varım

1- Dilay
2- Osmhakan
3- Hasan Volkan
4- Mumicik
5- SM İsmail KAYGUSUZ
6- Ahmet T.OĞLU
7- Hakan YILDIRIM
8- Süleyman SAK
9- Karakule1702
10- Özkan İŞLEK
11- Muryil
12-Gökhan Kum
13- temenni (protokol kontejyanından ücretsiz)
14-alisawaş

muryil ' Alıntı:
1- Dilay
2- Osmhakan
3- Hasan Volkan
4- Mumicik
5- SM İsmail KAYGUSUZ
6- Ahmet T.OĞLU
7- Hakan YILDIRIM
8- Süleyman SAK
9- Karakule1702
10- Özkan İŞLEK
11- Muryil
12-Gökhan Kum
13- temenni (protokol kontejyanından ücretsiz)
14-alisawaş
;D ;D ;D bana kıyak yapmışsınız saolun

Merhaba, mart sınavlarına başvuru süresi uzatılmış.Kasım sınavları açıklanmadı geçip kaldığımız dersler belli değil.bizim başvurular ne zaman anlayamadım.

kumboozcan ' Alıntı:
Merhaba, mart sınavlarına başvuru süresi uzatılmış.Kasım sınavları açıklanmadı geçip kaldığımız dersler belli değil.bizim başvurular ne zaman anlayamadım.
sen yenisin galiba ;D

sonkale ' Alıntı:
Bence bu çok güzel bir fikir stajyerlerin dertlerine derman olabilir böyle bir oluşum
Lakin bir meslek kuruluşuna üye olmaya aday insanların yine aynı kuruma karşı başka bir oluşum halinde olmaları biraz ters ve zor bir durum gibi gözüküyor

Hali hazırdaki kurumların var olan sorunlara karşı ilgisiz olması zannedersem size bunu düşündürdü. Oysa benim dediğim sadece stajyerler yararına çalışacak bir oluşum olmayacak. Bahsini ettiğim oluşum mesleğin, meslektaşın ve meslektaş adaylarının ve hatta bu mesleği yapmayı düşünenlerin sorunlarına çözüm arayışı içinde olacak. Her türlü sorunu dile getirecek bir oluşum.

Hali hazırdakiler hiçbir soruna çözüm bulmadıklarına göre, haliyle bahsini ettiğim oluşum şu andaki her kuruluşa karşı olacak demektir.

Ama dediğim gibi biraz zor. Hatta biraz değil bir hayli zor. Çünkü bu düşünce, başkalarını da menfaat gütmeden düşünmeyi gerektiriyor. İnşallah olur, çünkü ben burada bu zihniyete sahip birçok arkadaş gördüm ve yanlız olmadığımı hissettim. Dilerim bir gün bu düşünce gerçeğe dönüşür.

kumboozcan ' Alıntı:
Bunu çözdüğün zaman hayatın sırrını çözmüşsün demektir

lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyyyy

yer siyah

gök beyaz

şampiyonsun beşiktaş

lay lay lay lay layyyyyy

siyahla beyaz oldu aşkımız

beşiktaş sen bizim herşeyimizsin

beşiktaş nerden çıktı ben galatasaraylıydım

bu huniyide kim koydu başıma

:P :o :o

hasanvolkan ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
Bence bu çok güzel bir fikir stajyerlerin dertlerine derman olabilir böyle bir oluşum
Lakin bir meslek kuruluşuna üye olmaya aday insanların yine aynı kuruma karşı başka bir oluşum halinde olmaları biraz ters ve zor bir durum gibi gözüküyor

Hali hazırdaki kurumların var olan sorunlara karşı ilgisiz olması zannedersem size bunu düşündürdü. Oysa benim dediğim sadece stajyerler yararına çalışacak bir oluşum olmayacak. Bahsini ettiğim oluşum mesleğin, meslektaşın ve meslektaş adaylarının ve hatta bu mesleği yapmayı düşünenlerin sorunlarına çözüm arayışı içinde olacak. Her türlü sorunu dile getirecek bir oluşum.

Hali hazırdakiler hiçbir soruna çözüm bulmadıklarına göre, haliyle bahsini ettiğim oluşum şu andaki her kuruluşa karşı olacak demektir.

Ama dediğim gibi biraz zor. Hatta biraz değil bir hayli zor. Çünkü bu düşünce, başkalarını da menfaat gütmeden düşünmeyi gerektiriyor. İnşallah olur, çünkü ben burada bu zihniyete sahip birçok arkadaş gördüm ve yanlız olmadığımı hissettim. Dilerim bir gün bu düşünce gerçeğe dönüşür.

Ben burdayım ve sınavı kazansam dahi bu oluşuma destek veriyorum Üzerime düşeni de yapmaya hazırım

Bana ters gelen kısım ise bu görevler zaten Türmob ve tesmerin görevleridir.

sonkale ' Alıntı:
kumboozcan ' Alıntı:

;D ;D ;D

vah ki ne vah. artık zaiyat vermeye başladık

_burak_ ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
kumboozcan ' Alıntı:

;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;Dsüperdi

NESCAFE ' Alıntı:
_burak_ ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
kumboozcan ' Alıntı:

;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;Dsüperdi

günün esprisi :)

GARİPKUL ' Alıntı:
NESCAFE ' Alıntı:
_burak_ ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
kumboozcan ' Alıntı:

;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;Dsüperdi

günün esprisi :)

kesinliklee ;D

alo maliye forumu bazı işlerde çok önemli olaylara sahne oldu

best fm
gazete ilanı
mangal partisi
dernek