Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
sonkale ' Alıntı:hasanvolkan ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:Bence bu çok güzel bir fikir stajyerlerin dertlerine derman olabilir böyle bir oluşum
Lakin bir meslek kuruluşuna üye olmaya aday insanların yine aynı kuruma karşı başka bir oluşum halinde olmaları biraz ters ve zor bir durum gibi gözüküyor
Hali hazırdaki kurumların var olan sorunlara karşı ilgisiz olması zannedersem size bunu düşündürdü. Oysa benim dediğim sadece stajyerler yararına çalışacak bir oluşum olmayacak. Bahsini ettiğim oluşum mesleğin, meslektaşın ve meslektaş adaylarının ve hatta bu mesleği yapmayı düşünenlerin sorunlarına çözüm arayışı içinde olacak. Her türlü sorunu dile getirecek bir oluşum.
Hali hazırdakiler hiçbir soruna çözüm bulmadıklarına göre, haliyle bahsini ettiğim oluşum şu andaki her kuruluşa karşı olacak demektir.
Ama dediğim gibi biraz zor. Hatta biraz değil bir hayli zor. Çünkü bu düşünce, başkalarını da menfaat gütmeden düşünmeyi gerektiriyor. İnşallah olur, çünkü ben burada bu zihniyete sahip birçok arkadaş gördüm ve yanlız olmadığımı hissettim. Dilerim bir gün bu düşünce gerçeğe dönüşür.
Ben burdayım ve sınavı kazansam dahi bu oluşuma destek veriyorum Üzerime düşeni de yapmaya hazırım
Bana ters gelen kısım ise bu görevler zaten Türmob ve tesmerin görevleridir.
[/quot]
+1 ben de varı