Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

sonkale ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
Bence bu çok güzel bir fikir stajyerlerin dertlerine derman olabilir böyle bir oluşum
Lakin bir meslek kuruluşuna üye olmaya aday insanların yine aynı kuruma karşı başka bir oluşum halinde olmaları biraz ters ve zor bir durum gibi gözüküyor

Hali hazırdaki kurumların var olan sorunlara karşı ilgisiz olması zannedersem size bunu düşündürdü. Oysa benim dediğim sadece stajyerler yararına çalışacak bir oluşum olmayacak. Bahsini ettiğim oluşum mesleğin, meslektaşın ve meslektaş adaylarının ve hatta bu mesleği yapmayı düşünenlerin sorunlarına çözüm arayışı içinde olacak. Her türlü sorunu dile getirecek bir oluşum.

Hali hazırdakiler hiçbir soruna çözüm bulmadıklarına göre, haliyle bahsini ettiğim oluşum şu andaki her kuruluşa karşı olacak demektir.

Ama dediğim gibi biraz zor. Hatta biraz değil bir hayli zor. Çünkü bu düşünce, başkalarını da menfaat gütmeden düşünmeyi gerektiriyor. İnşallah olur, çünkü ben burada bu zihniyete sahip birçok arkadaş gördüm ve yanlız olmadığımı hissettim. Dilerim bir gün bu düşünce gerçeğe dönüşür.

Ben burdayım ve sınavı kazansam dahi bu oluşuma destek veriyorum Üzerime düşeni de yapmaya hazırım

Bana ters gelen kısım ise bu görevler zaten Türmob ve tesmerin görevleridir.

[/quot]

+1 ben de varı

GARİPKUL ' Alıntı:
alo maliye forumu bazı işlerde çok önemli olaylara sahne oldu

best fm
gazete ilanı
mangal partisi
dernek
rap atışması

Bi de bizim dün akşamki rep parçaları var ... :)

NESCAFE ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
NESCAFE ' Alıntı:
_burak_ ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
kumboozcan ' Alıntı:
Merhaba, mart sınavlarına başvuru süresi uzatılmış.Kasım sınavları açıklanmadı geçip kaldığımız dersler belli değil.bizim başvurular ne zaman anlayamadım.
Bunu çözdüğün zaman hayatın sırrını çözmüşsün demektir

;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;Dsüperdi

günün esprisi :)

kesinliklee ;D

Çok kaliteli bir espiri

karakule1702 ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
alo maliye forumu bazı işlerde çok önemli olaylara sahne oldu

best fm
gazete ilanı
mangal partisi
dernek
rap atışması

Bi de bizim dün akşamki rep parçaları var ... :)

bende neyi unuttum diye düşünüyordum....

yeni besteler yeni marşlar

Babacanlar ne derneği kuracaz ve belgesi alacaz hepsini boşverin. Gelin Tiyatro kuralım. Ne kabiliyetler var burda.

Tiyatro Kuranlar
1- Karakule1702 ;D ;D ;D ;D ;D

sonuçlardan sonra bu kadar şakacı insanın kalacağını sanmam. geçenler belge telaşına düşecektir. kalanlar ise mart sınavı için kolları sıvayacaktır. ama yinede okudukça eğleniyoruz sağolun arkadaşlar.

karakule1702 ' Alıntı:
Babacanlar ne derneği kuracaz ve belgesi alacaz hepsini boşverin. Gelin Tiyatro kuralım. Ne kabiliyetler var burda.

Tiyatro Kuranlar
1- Karakule1702 ;D ;D ;D ;D ;D

babuş ben bu gazla bütün akımların içinde olurum :)

hasanvolkan ' Alıntı:
Bir terslik olmazsa sınav sonuçları yarın (12.02.2009) açıklanacak.

Okunması bitmiş, listeler imzadaymış.

Kaynak : Ali Ekber KARTUM (Türmob yönetim kurulu üyesi)

Yanlız bu mesaj bizim gazeteye ilan verme girişimimizi ve sonrasında ki mangal organizasyonumuzu engellemez inşallah. ;)

bu haber artık gerçek olsun ya. cumayı bekleyecek gücü bulamıyorum kendimde artık.

mare_nostrum ' Alıntı:
sonuçlardan sonra bu kadar şakacı insanın kalacağını sanmam. geçenler belge telaşına düşecektir. kalanlar ise mart sınavı için kolları sıvayacaktır. ama yinede okudukça eğleniyoruz sağolun arkadaşlar.

evet haklısın zaten şu anda beni kalmaktan çok belgeyi almak ürkütüyor

bari bürokrasi hızlı işlese. çünkü özel bir durum sonuçlar bu kadar geç açıklanmamıştı hiç. imzalar bir arkadaşın dediği gibi 24 saatte mi çıkıyor. bugünüde mi yedik ya.

İş Bankası için BİR iş günü, ING Bank için üç iş günü sonra dekont bilgileriniz sisteme aktarılacağından bu sürenin sonunda yan taraftaki dekont formunu doldurarak kontrol ettirin,

Sisteme Aktarılan Son Extrelerin Tarihleri
İş bankası(Sınav): 10 Şubat 2009 Salı
ING bank(Sınav): 06 Şubat 2009 Cuma

kaza ile ıng den yatırmayın bence ücretleri bugün çarşamba sisteme aktarılan daha cumanın ki pazartesi yatırırsanız zor perşembe geçer
iş bankasının uzun kuyruğuda baydırır ya oda başka konu bari buldum aynı bölgedekiler hep beraber bankaya gidelim bazı şubeler nasıl işlem yapacağını bile bilmiyor

seval003 ' Alıntı:
İş Bankası için BİR iş günü, ING Bank için üç iş günü sonra dekont bilgileriniz sisteme aktarılacağından bu sürenin sonunda yan taraftaki dekont formunu doldurarak kontrol ettirin,

kaza ile ıng den yatırmayın bence ücretleri bugün çarşamba sisteme aktarılan daha cumanın ki pazartesi yatırırsanız zor perşembe geçer
iş bankasının uzun kuyruğuda baydırır ya oda başka konu bari buldum aynı bölgedekiler hep beraber bankaya gidelim bazı şubeler nasıl işlem yapacağını bile bilmiyor

belki geçmişizdir kim bilir. gerçi denetimden %90'ının kaldığı söyleniyor ama yine de belli olmaz dimi. geçmeyi umut ediyorum.

bemim gibi tüm dersleri bir arada vermeyi düşünmeyenlerde var
bencede hepsinden girenler versinler
ama ben 2 derse girmemiştim şimdi iki dersten birine çalışıyom
kaldığım varsa vergiyi karıştırmadan ona çalışayım diye bekliyom sonuçları

mare_nostrum ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:

belki geçmişizdir kim bilir. gerçi denetimden %90'ının kaldığı söyleniyor ama yine de belli olmaz dimi. geçmeyi umut ediyorum.
arkadaşlar peki vergi ve hukukta durum neymiş acaba ?

aslında hepsinden girenlerin işi daha da zor. 4-5 dersten kalanların bu kadar kısa sürede yetiştirmesi çok zor görünüyor. Allah yardımcıları olsun.

OUTCRY ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:

vergi içinde aynı şey söylendi. zor olduğu için %90'ının kaldığı söylendi ama ne olur bilinmez.

mare_nostrum ' Alıntı:
OUTCRY ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:

vergi içinde aynı şey söylendi. zor olduğu için %90'ının kaldığı söylendi ama ne olur bilinmez.
ya zaten geçmeyi ümit etmiyordum...ama süre uzayınca acaba biraz toleranslı olmuşlar mıdır diye düşünmeye başlamıştım doğrusu...ama sanırım büyük bir yanılgı ....

çalışma süresi daraldı ama bence asıl sorun çalışmaya yeniden motive olmak için geçecek süre.

mare_nostrum ' Alıntı:
hasanvolkan ' Alıntı:
Bir terslik olmazsa sınav sonuçları yarın (12.02.2009) açıklanacak.

Okunması bitmiş, listeler imzadaymış.

Kaynak : Ali Ekber KARTUM (Türmob yönetim kurulu üyesi)

Yanlız bu mesaj bizim gazeteye ilan verme girişimimizi ve sonrasında ki mangal organizasyonumuzu engellemez inşallah. ;)

bu haber artık gerçek olsun ya. cumayı bekleyecek gücü bulamıyorum kendimde artık.
SÜPER miş allahım nolur gerçek olsun ve yarın hayatımın dönüm noktası .iyisiyle yada kötüsüyle son bulsun bu smmm ve tesmer kargaşası birdahamı içine girmek .

SONUÇLAR BU AKŞAM YADA YARIN ELLERİNDE OLACAKMIŞ ÇOK SAĞLAM DELİ Bİ KAYNAK
HABERİN OLSUN

Ben kendi cümlelerimi yazmayıp bana ne geldiyse aynen koyuyorum yorumsuz olarak...