ŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
azize_22 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aradım diyenler yalan sölüyo çünkü benim arkadaşı maliyetten girdi ve süper geçti 100lük kagıt aransa o aranır
ayyyy çok sevindim senin son hakkındı galibaŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
ŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
yaaaa ne bileyim ya beniz arkadaş aranmadıda benimkide umut işte beni aramadılar yatektaşpirlanta ' Alıntı:azize_22 ' Alıntı:arkadaşlar istanbuldan aradım diyenler yalan sölüyo çünkü benim arkadaşı maliyetten girdi ve süper geçti 100lük kagıt aransa o aranır
yaa arkadaşımı aradılar yanımda nasıl yalannn istanbul odası aradı
Evet arkadaşım son hakkımdı çok teşekkür ederim.darısı başınızaazize_22 ' Alıntı:ayyyy çok sevindim senin son hakkındı galibaŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
Arkadaşım tebriklerŞAYLAN ' Alıntı:Evet arkadaşım son hakkımdı çok teşekkür ederim.darısı başınızaazize_22 ' Alıntı:ayyyy çok sevindim senin son hakkındı galibaŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
vergi tek dersti.mare_nostrum ' Alıntı:ŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
arkadaşım tebrikler hangi ders.
peki bekliyor muydun yoksa sınırda mıydınŞAYLAN ' Alıntı:vergi tek dersti.mare_nostrum ' Alıntı:ŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin
sınırdaydım arkadaşım işte 45-50 dedim çok şükür bittimare_nostrum ' Alıntı:peki bekliyor muydun yoksa sınırda mıydınŞAYLAN ' Alıntı:vergi tek dersti.mare_nostrum ' Alıntı:ŞAYLAN ' Alıntı:arkadaşlar pınar şaylan istanbul.geçtim bende çok mutluyum.darısı başınıza inş.hepinizin