Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
mesai bitti ;Dhoppit ' Alıntı:ben aradım bizim odayı..
telefonu acan olmadı ;D
mesai bitti ;Dhoppit ' Alıntı:ben aradım bizim odayı..
telefonu acan olmadı ;D
hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"sonkale ' Alıntı:Onlar artık Smmmtemenni ' Alıntı:gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
bundan sonra meslektaş sayılarını düşürmek için örgütlenecekler![]()
evren81 ' Alıntı:denetim 1 soru denetim riski ve işletme riskinden bahsetmiştim.sonra denetim aşamalarını teker teker yazdım.2.soruda ise mevzuata aykırıklıklardan sorumludur olumsuz rapor verir vs.yazdım.3.soruda standartı açıkladım ve güvenirliliği etkileyeleri sıralayıp açıkladım.4.soruda ise açılış bakiyelerinin kapanışlarla aynı olduğunu , dolayısıyla hesap kalanlarının incelenmesini satıcılarla alıcılarla bankalarla vs.doğrulama teyit mektubu vs.ile hesapların eşit olup olmadığının kontrolü ve muhasebe belgelerinin defterlere geçişine kadar btün aşamalarının incelenmesi gerektiğinden bahsetmiştim.ve bu yazdıklarımla geçmişim arkadaşlar bilginize sunarım
star ' Alıntı:brn34 ' Alıntı:arkadaşlar az önce istanbul odasını aradım başka odaların aramaya başladığını ancak ismmmo'nun yarın sabah aramaya başladığını söyledi.
birkaç kişide istanbulda da aramalar başladı diyor hangisi doğru?
oda bizi mi kandırıyor ben anlamadım umarım bu sefer odanın dediği doğrudur çünkü soyadım a ile başlıyor aramalar başladıysa kazanamadım anlamına geliyor bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çünkü son hakkıma giricem ve geçeceğimi düşünüyordum.
ist oda karışık arıyor arkadaşım.sıraya göre değil rahat ol
temenni ' Alıntı:hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"sonkale ' Alıntı:Onlar artık Smmmtemenni ' Alıntı:gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Arama falan yok arkadaşım aramızda anlaştık sana şaka yaptık haftaya kalmış sonuçlarGARİPKUL ' Alıntı:ben şimdi anlamadım
istanbul arandı mı aranmadı mı
;D buda güzelsonkale ' Alıntı:Arama falan yok arkadaşım aramızda anlaştık sana şaka yaptık haftaya kalmış sonuçlarGARİPKUL ' Alıntı:ben şimdi anlamadım
istanbul arandı mı aranmadı mı![]()
Kardeş biz henüz sonuç öğrenmediğimiz için önceki moddayız hala stres atmaya çalışıyoruz Kazandığınız için inan bizde çok mutluyuz Emeklerini hep takdir ettik ve destek verdik Lütfen alınganlık yapmayalımhasanvolkan ' Alıntı:temenni ' Alıntı:hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"sonkale ' Alıntı:Onlar artık Smmmtemenni ' Alıntı:gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.
takılıyoruz işte. idare et. ;Dhasanvolkan ' Alıntı:temenni ' Alıntı:hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"sonkale ' Alıntı:Onlar artık Smmmtemenni ' Alıntı:gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.
sonkale ' Alıntı:Arama falan yok arkadaşım aramızda anlaştık sana şaka yaptık haftaya kalmış sonuçlarGARİPKUL ' Alıntı:ben şimdi anlamadım
istanbul arandı mı aranmadı mı![]()