Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

denetim 1 soru denetim riski ve işletme riskinden bahsetmiştim.sonra denetim aşamalarını teker teker yazdım.2.soruda ise mevzuata aykırıklıklardan sorumludur olumsuz rapor verir vs.yazdım.3.soruda standartı açıkladım ve güvenirliliği etkileyeleri sıralayıp açıkladım.4.soruda ise açılış bakiyelerinin kapanışlarla aynı olduğunu , dolayısıyla hesap kalanlarının incelenmesini satıcılarla alıcılarla bankalarla vs.doğrulama teyit mektubu vs.ile hesapların eşit olup olmadığının kontrolü ve muhasebe belgelerinin defterlere geçişine kadar btün aşamalarının incelenmesi gerektiğinden bahsetmiştim.ve bu yazdıklarımla geçmişim arkadaşlar bilginize sunarım

sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Onlar artık Smmm
bundan sonra meslektaş sayılarını düşürmek için örgütlenecekler :)
hatta şöyle bir espri bile yapıyorlardır. "çok amele kaynıyo bu meslekte"

arkadaşım bende sadece maliyetten girdim,maliyetteki cevapların dehada yayınlananın aynısımı,100 lük kağıt verdim ama hala stresliyim ya ;D

star inşallah dediğin gibidir. umudumu kaybeymek istemiyorum.
bu arada kazananlarıda tebrik ederim. allah bizede göstersin inşallah.

evren81 ' Alıntı:
denetim 1 soru denetim riski ve işletme riskinden bahsetmiştim.sonra denetim aşamalarını teker teker yazdım.2.soruda ise mevzuata aykırıklıklardan sorumludur olumsuz rapor verir vs.yazdım.3.soruda standartı açıkladım ve güvenirliliği etkileyeleri sıralayıp açıkladım.4.soruda ise açılış bakiyelerinin kapanışlarla aynı olduğunu , dolayısıyla hesap kalanlarının incelenmesini satıcılarla alıcılarla bankalarla vs.doğrulama teyit mektubu vs.ile hesapların eşit olup olmadığının kontrolü ve muhasebe belgelerinin defterlere geçişine kadar btün aşamalarının incelenmesi gerektiğinden bahsetmiştim.ve bu yazdıklarımla geçmişim arkadaşlar bilginize sunarım

sağol kardeşim hemen hemen aynı şeyleri yazdık ama bakalım belli olmuyor ki. tekrar hayırlı olsun

ben şimdi anlamadım

istanbul arandı mı aranmadı mı

star ' Alıntı:
brn34 ' Alıntı:
arkadaşlar az önce istanbul odasını aradım başka odaların aramaya başladığını ancak ismmmo'nun yarın sabah aramaya başladığını söyledi.
birkaç kişide istanbulda da aramalar başladı diyor hangisi doğru?
oda bizi mi kandırıyor ben anlamadım umarım bu sefer odanın dediği doğrudur çünkü soyadım a ile başlıyor aramalar başladıysa kazanamadım anlamına geliyor bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çünkü son hakkıma giricem ve geçeceğimi düşünüyordum.

ist oda karışık arıyor arkadaşım.sıraya göre değil rahat ol

istanbul odada kimse cevap vermiyor maaleseffff

temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
gazeteye ilan verecek arkadaşlar nerede? (benide protokol kontenjanından ücretsiz yazmışlardı.)
Onlar artık Smmm

Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.

saolun arkadaşlar inş sizde geçersiniz.maliyette ise dehaya baktım ve başka yerlere.zaten matematiksel olduğu için sonuçlarımın hepsi birebir tutuyordu.99 alırsam itiraz ederim:)

kazanan herkesi gerçekten tebrik ediyorum. çok güzel bir duygudur.bende istiyorum emeklerimin karşılığını almak.inşallah geçmişimdir.inşallah çalışan herkes geçmiştir.

GARİPKUL ' Alıntı:
ben şimdi anlamadım

Arama falan yok arkadaşım aramızda anlaştık sana şaka yaptık haftaya kalmış sonuçlar :)

arkadaşlar biri diyo arandı, biri aranmadı, biri aranacak ne demek bu? arandımı mı aranmadımı?

hasanvolkan ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
Onlar artık Smmm

Şu sınav heyecanını bir atlatalım. Görüşeceğiz. Yanlız bu arada bu yapılanlara ne kadar destek verdiğinizi de lütfen bir hatırlayın.
Kardeş biz henüz sonuç öğrenmediğimiz için önceki moddayız hala stres atmaya çalışıyoruz Kazandığınız için inan bizde çok mutluyuz Emeklerini hep takdir ettik ve destek verdik Lütfen alınganlık yapmayalım

hasanvolkan ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
Onlar artık Smmm

takılıyoruz işte. idare et. ;D

arkadaşlar arananların hepsini bugün yetiştirirler mi sizce. yoksa yarınada kalır mı.

ben odanın dediğini yazdım ama onlara zerre kadar inanmıyorum. istanbuldan arananlar varsa bilgilendirsin arkadaşlar stres olduk.
bu arada ben 02123158400 4. aramamda düşürdüm.

sonkale ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
ben şimdi anlamadım

Arama falan yok arkadaşım aramızda anlaştık sana şaka yaptık haftaya kalmış sonuçlar :)

tamam ilk söyleyen sağlam kaynak arkadaşım arandı dedi

sonra biri odayı aradı yaarın sabah dedi

ve nedense istanbulda aranıpta kazanan yok