Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

evet haklısın da kaynak kargaşası var. hangisinden faydalanmalıyım bilmiyorum. elimde ömer duman ersin güredin bide bir dersanenin notları var.

o kadar heyecanlıyım ki bi açıklansa bari iki dersyten geçsem onada razıyım vergi hukuk mali tablolar vardı

**İBRAHİM** ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D

İbrahim kura çektik sen en son bakacaksın canım kardeşim... ;D ;D ;D

fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D

Harbiden ya.. sen bize gıcık oluyodun di mi.... ;D

Dur odaya sölim de senin sonucu 18 şubatta açıklasınlar.... ;D ;D ;D

sevmıyorum ben sızı ;D ;D ;Dmuhattap olmayın benle ;D ;D ;D

Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...

Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D

oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN

sevıyeyı senden mı ogrencez.sende cok agırsın ya bıraz hafıfle.okadar yazıyı okuduktan sonra nerde kım ne yazmıs dıye mı arama yaptın.okadar kasma kendını yeterınce kasılıyoruz zaten suan
HALA SAYGISIZLIĞA DEVAM EDİYORSUNUZ.BEN SON DERECE RAHATIM.MESLEKTAŞLARIMA KARŞILI DA SAYGILIYIM BEYEFENDİ.

derdın yok baska ozaman.bak bakalım baska kım ne yazmıs.sonra gel sevıyelılerı sevıyesızlerı belırle bız de o ara sınav sonuclarını beklıyelım.hastayım bu 2-3 kısı sakalasırken dısardakının gelıp hopp saygı sınırını asmayın demesıne
arkadaşlar yapmayın lütfen zaten hepimiz gerginiz burda stres atıoruz ya ne var seviyesiz bişey yok bencede

izmir odasını aradım öğrendim sonunda....
maliyet 100
denetim 50
vergi 30
muhasebe 37

çetinn ' Alıntı:
maliyet 100
denetim 50
vergi 30
muhasebe 37
şu denetimden kurtuldum ya... artık belgeyi aldım gözüyle bakıyorum.. darısı başınıza

Arkadaşlar Temel Hukuk Güncel sınav notları ve Analiz ile ilgili notlar varsa çok sevinirim...
Aranmadığımıza göre var bi hikmet...:)
Yav ben zaten o sorulardan çaktığımı biliyordum ama; yinede zor geliyor bee:)
gerçi son dklara taşıyoruz umutları, açıklanana kadar çıkmaz ama...yinede kesin kaldık....
bütün kanunlardan 3 soru çıkınca, düşünemiyorum bile...
Nasip diyelim önümüzdeki maça bakacağız...
Ama, Hukuk ve Analiz notlarını geçenler :))) özellikle gönderirse sevinirim...
Kazanan tüm dostlara hayırlı olsun diyorum: İNşallah onlar için güzel bir bilezik olur ve sürekli parlatırlar...

Şaylan dostumuz kazandı mı? çünkü onun kazanmasını çok isterim...Bi mesaj okudum sonucu anlamayadım?
Sevgiyle...
Acil bekliyorum:))) Stop:)

yaaa site bende hiç açılmıyo
açıklansa bile nasıl öğrenicammmm ???

azize_22 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
**İBRAHİM** ' Alıntı:
tesmerin sitesinden cıkın giremicez acıklanırken ;D ;D ;Dtek tek bakalım sonuclara ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sıraya girin ;D ;D ;D

İbrahim kura çektik sen en son bakacaksın canım kardeşim... ;D ;D ;D

fikir benden cıktı ;D ;D ;Dben ilk sıradayım.karakule senle ızcanı sona alıyorum ayrıca ;D ;D ;Dsızleri urfaya yollıcam ;D ;D1 hafta sonra bakarsınız artık ;D ;D

Harbiden ya.. sen bize gıcık oluyodun di mi.... ;D

Dur odaya sölim de senin sonucu 18 şubatta açıklasınlar.... ;D ;D ;D

sevmıyorum ben sızı ;D ;D ;Dmuhattap olmayın benle ;D ;D ;D

Sen bittin. Aradım başkanı dedim ki başkan bu ibo varya kıllık yapıyo forumda...

Napalım dedim, sen merak etme onunkini 18 inde açıklarız dedi... Onu dedi kedi yavrusu gibi odanın önünde bekletcem dedi.... ;D ;D ;D

oda baskanı babam ;D ;D ;Dben hepınızden once ogrendım ;D ;Dsızın can cekıslerınızı ızlemek ıcın burdayım ;D ;D ;Dkedı yavruları ;D ;D ;D
İBRAHİM BEY YAZINIZ SON DERECE SEVİYESİZ SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN

sevıyeyı senden mı ogrencez.sende cok agırsın ya bıraz hafıfle.okadar yazıyı okuduktan sonra nerde kım ne yazmıs dıye mı arama yaptın.okadar kasma kendını yeterınce kasılıyoruz zaten suan
HALA SAYGISIZLIĞA DEVAM EDİYORSUNUZ.BEN SON DERECE RAHATIM.MESLEKTAŞLARIMA KARŞILI DA SAYGILIYIM BEYEFENDİ.

derdın yok baska ozaman.bak bakalım baska kım ne yazmıs.sonra gel sevıyelılerı sevıyesızlerı belırle bız de o ara sınav sonuclarını beklıyelım.hastayım bu 2-3 kısı sakalasırken dısardakının gelıp hopp saygı sınırını asmayın demesıne
arkadaşlar yapmayın lütfen zaten hepimiz gerginiz burda stres atıoruz ya ne var seviyesiz bişey yok bencede

olurmu azıze cok sevıyesızce bence ;D ;D ;Dsu anda sevıye testınden gecıyoruz hepımız lonely tarafından ;Ddıkkat edelım ;D

karma ' Alıntı:
yahu arkadaşlar temerin siteye bu sınav sonuçlarını girmesi bu kadarmı zor yaaa

Şimdi açıklayayım size arkadaşlar bu teknik durumu;

sistemrn0.jpg

En sondayi Yayın Onay Kutucuğunda Evet yazmadığı sürece biz avucumuzu yalarız :=)

daihan ' Alıntı:
Arkadaşlar Temel Hukuk Güncel sınav notları ve Analiz ile ilgili notlar varsa çok sevinirim...
Aranmadığımıza göre var bi hikmet...:)
Yav ben zaten o sorulardan çaktığımı biliyordum ama; yinede zor geliyor bee:)
gerçi son dklara taşıyoruz umutları, açıklanana kadar çıkmaz ama...yinede kesin kaldık....
bütün kanunlardan 3 soru çıkınca, düşünemiyorum bile...
Nasip diyelim önümüzdeki maça bakacağız...
Ama, Hukuk ve Analiz notlarını geçenler :))) özellikle gönderirse sevinirim...
Kazanan tüm dostlara hayırlı olsun diyorum: İNşallah onlar için güzel bir bilezik olur ve sürekli parlatırlar...

Şaylan dostumuz kazandı mı? çünkü onun kazanmasını çok isterim...Bi mesaj okudum sonucu anlamayadım?
Sevgiyle...
Acil bekliyorum:))) Stop:)

kazandı

çetinn ' Alıntı:
azize_22 ' Alıntı:
çetinn ' Alıntı:
maliyet 100
denetim 50
vergi 30
muhasebe 37
vergi kötümü geçmişti
4 sorunun 1 i tam... gerisi sıfırdı... 5 puanı isimden almışım herhalde

tebrık ederım cetın en sonunda ögrendın ;D ;D

Sayın lonely gereksiz alınganlık yapıyorsunuz bence. İbrahimle sürekli şakalaşırız ve belli bir mesafeyi aşmış durumdayız. Söylediğine ben alınmadım. Kedi yavrusu benzetmesini ben İbrahim için kullanmıştım. O da bana iade etmiş. Aldım kabul ettim bende. Orda çoğul eki kullanmış ama orada sadece bana hitaben söylemiş. Lütfen üzerinize alınmayınız.

İbrahim; Baba sen de hemen parlıyon be kardeşim. Öncelikle arkadaşım ben onu size hitaben kullanmadım yanlış anladınız diye izah etsene adama be yahu. Orada çoğul kullandığın için adam yanlış anlamış. Alınabilir alınmaya hakkı vardır. Sadece adama yanlış anladın beni kusura bakma desen adam hiçbişi demicek. Biz devam edecez o konuya daha sonra. Top bendeydi en son... ;D

Sayın lonely ve ibocum;

Birbirinizi yanlış anladınız. Sinirleriniz gergin. Oolu böyle şeyler ben her ikinizin de çok medeni insanlar olduğunuzu biliyorum. O yüzden lütfennn.... ;)

biri bana cevap versin ne olur. siteyi uzun süredir açamıyorum. yoksa adresimi değişti ???

muryil ' Alıntı:
Sinir oldum tesmeri arayacağım "bir ihtiyacınız var mı?" diye soracağım...

Tam da öğlen saati. 2 tost bi goralı 2 ayran derlerse şaşırma... ;D

Arkadaşlar artık mesaj yazarken alıntı yapmayalım lütfen.. Hem okumak hemde takip etmek zor oluyor..