GARİPKUL ' Alıntı:muryil ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!
Geri gitmek için tıklayınız.
Dönem 59 dan bakıyorsun dimi?
yok 49 dan bakıyorum
mecburen ordan bakıyorum
sitenin başka bölümlerine giremiyorum
skarsel ' Alıntı:tekrarlıyorum.
444 60 60 telefondan akşam açıklanacak netten dedi . Ne akşamı dedim bilmem ben akşam dedi.
Devlet memuru sanki dr.bilal kılıklı
muryil ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:muryil ' Alıntı:GARİPKUL ' Alıntı:Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!
Geri gitmek için tıklayınız.
Dönem 59 dan bakıyorsun dimi?
yok 49 dan bakıyorum
mecburen ordan bakıyorum
sitenin başka bölümlerine giremiyorum
..../statik/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=58
sitede en son yukarıdaki adresin linki var. sonundaki rakamı 59 yaptın mı diye onu sordum![]()
LALELİ ' Alıntı:arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler
tebrikler arkadaşımLALELİ ' Alıntı:arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler
LALELİ ' Alıntı:arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler
yasso77 ' Alıntı:sayın karakule size en içten saygılarımı sunmak istiyorum.neden mi ? yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum sizden daha pozitif birine rastlamadım şu sitede .şahsen tanımak isterdim sizi . inşallah sizde sınavı vermişsinizdir. kendi adıma söyleyeyim 6/ b statüsünde girdim sınava. vermişim hepsini .napacaksam belgeyi .
sudemira ' Alıntı:şu an ders çalışan var mı? ???
mare_nostrum ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:şu an ders çalışan var mı? ???
ben tüm enerjimi pazartesiye saklıyorum.
mare_nostrum ' Alıntı:mare_nostrum ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:şu an ders çalışan var mı? ???
ben tüm enerjimi pazartesiye saklıyorum.
kaldım heralde ya baksanıza pazartesi çalışmaktan bahsediyorum :'(