Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

uff ya site yine açıldı. ve yine bişey yok. başım döndü artık. bitiremiyeceğimi biliyoum. bari 2 dersten geçmiş olsamm

ölesine temmuz 08 sonuçlarından gireyim dedim
bana verdiği cevap
Şu anda sunucu cevap vermiyor. Lütfen daha sonra deneyiniz. (ERR-2342)

az kaldı galiba akşamı beklemeyelim :'( :'( :'( :'(

GARİPKUL ' Alıntı:
muryil ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!

Geri gitmek için tıklayınız.

Dönem 59 dan bakıyorsun dimi?

yok 49 dan bakıyorum :)

mecburen ordan bakıyorum

sitenin başka bölümlerine giremiyorum

..../statik/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=58

sitede en son yukarıdaki adresin linki var. sonundaki rakamı 59 yaptın mı diye onu sordum :)

arkadaşlar tek dersi olupta hala bekleyen var mı :'( (benim gibi)

skarsel ' Alıntı:
tekrarlıyorum.
444 60 60 telefondan akşam açıklanacak netten dedi . Ne akşamı dedim bilmem ben akşam dedi.

Devlet memuru sanki dr.bilal kılıklı

;D ;D ;D ;D mıllet yedı.
casusum ben casus bu yazdıklarınızı hepsını arsıvledım ;D ;D ;Dbu donem tek dersten gecemıceksınız :D ;D ;D ;D

muryil ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
muryil ' Alıntı:
GARİPKUL ' Alıntı:
Girmiş olduğunuz bilgilere kayıtlı bir sonuç bulunamadı!

Geri gitmek için tıklayınız.

Dönem 59 dan bakıyorsun dimi?

yok 49 dan bakıyorum :)

mecburen ordan bakıyorum

sitenin başka bölümlerine giremiyorum

..../statik/sonuc/sonucform.php?turx=smm&xdonem=58

sitede en son yukarıdaki adresin linki var. sonundaki rakamı 59 yaptın mı diye onu sordum :)

evet arkadaşım

arkadaşlar bide geçen dönem yanlış hatirlamıyorsam tesmer sonuçlar 3:30-4:00 gibi açıklamış. bence öyle akşam 6'lara kalmaz.

arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler

LALELİ ' Alıntı:
arkadaşlar dün saat 7 civarlarında odadan aradılar. kazanmışım. allaha şükür bitti. benim son hakkımdı. inşallah sizler son haklarınıza kalmadan kazanırsınız. benden herkeze kucak dolusu sevgiler

tebrıkler.

LALELİ ' Alıntı:
tebrikler arkadaşım

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.En azından bu uuzn bekleyişten sonra böyle güzel haber alıp bu stresten kurtuldular.Benim için ve bekleyen arkadaşlar için maalesef işkence devam ediyor.....

LALELİ ' Alıntı:

tebrikler....

yok mu arkadaşlar ya tek dersten bekleyen birileri yalnız bırakmayın beni burda ;D

geçen dönem ben işte öğrenememiştim tam hatırlamıyorum belki toplantı filan vardı eve zor atmıştım meraktan çünkü çalışmamıştım belki birazından geçerim (atmasyonla) ama sadece muhasebedeb geçmişim şimdi parça parça giriyorum 4 dersten girdim onları aradan çıkarmak istiyorum meraktan da ölüyorummm

yasso77 ' Alıntı:
sayın karakule size en içten saygılarımı sunmak istiyorum.neden mi ? yaklaşık 2 haftadır forumu takip ediyorum sizden daha pozitif birine rastlamadım şu sitede .şahsen tanımak isterdim sizi . inşallah sizde sınavı vermişsinizdir. kendi adıma söyleyeyim 6/ b statüsünde girdim sınava. vermişim hepsini .napacaksam belgeyi .

Çok teşekkür ederim üstadım. Saygı bizden. Aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil üstadım. Şu anda bir depresyon geçiriyorum(sınavla ilgisi yok) ve tedavi görüyorum. Neşeli olmak her zaman hayat felsefem olmuştur. Pozitif düşünmenin olayların pozitif yönde gelişmesine son derece katkısı olduğunu bir çok kere tecrübe etmiş biriyim.

Ben de pozitifliğimi buradaki ark.lara yansıtıp yüzlerini bir nebze gülümseterek şu sınav stresinden uzaklaştırabilirsem ne mutlu bana misyonuyla buradayım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Msn adresim [email protected] Üstadım ne zaman isterseniz şahsen de tanışabiliriz...

Saygılarımı sunarım

mare_nostrum ' Alıntı:
mare_nostrum ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:
şu an ders çalışan var mı? ???

ben tüm enerjimi pazartesiye saklıyorum.

kaldım heralde ya baksanıza pazartesi çalışmaktan bahsediyorum :'(

olumsuz düşünmeyelim. olumsuz düşünmeyelim. sonuç iyi gelmese bile o ana kadar kendimizi en üst seviyede tutalım...