Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
ben de sadece genel hukuktan girdim
arif kocamandan çalıştım ama sosyal güvenlik rehberi çıkarmıştı oda, 40 puanlık soru orda vardı ve yeni kanunlardandı, sınavda soracaklarını belirttiler ... özellikle teşvike çalıştım, arif kocamanın kitabı çok iyi ama eklentili çalışmanızı tavsiye ederim, özellikle odanın kaynaklarına ek olarak çalışın ...
temenni ' Alıntı:haklısın belki yaşında tesiri vardır ama; hukuk'a arif kocamanın kitabından çalıştım. işsizlik sigortasından 40 puanlık soru geldi. hiç bakmamıştım. ( arif kocamanın kitabından yok ) iki sınav arası bir ton kanun değişiyor. sınavdan sonra resmi gazetenin internet sitesinden medeni kanun, ticaret kanunu, borçlar kanun , tüm iş kanunlarını indirdim. eğer hukuktan kaldıysam ki kalmış olmam lazım bu kanunların toplamı 1.000 sayfayı geçer. ya arif kocamanın yeni kitap yazmasını bekleyeceğim. yada oturup kalan 44 ( tabi bugün açıklanırsa ) günde 1.000 küsür sayfa kanun okuyacağım. tabii eğer tek dersten kaldıysam![]()
ben de sadece genel hukuktan girdim
arif kocamandan çalıştım ama sosyal güvenlik rehberi çıkarmıştı oda, 40 puanlık soru orda vardı ve yeni kanunlardandı, sınavda soracaklarını belirttiler ... özellikle teşvike çalıştım, arif kocamanın kitabı çok iyi ama eklentili çalışmanızı tavsiye ederim, özellikle odanın kaynaklarına ek olarak çalışın ...