personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

LEMSAN ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.

Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha

arkadaşım 2 soru yaparak geçilir mi vergiden diğerleri yanlış,ama 3.çsorudan bir giriş var yani teslim sayılan halleri yazmak ve %8 (yanlış)kdv hesaplamak gibi???

kelime kelşme bakar mı bu komisyon?

arkadaşlar ararlar mı bni ,benim gibi yapan ve aranmayı bekleyen var mı ?ben beklemiyorum ama yaptıklarımla olur mu sizce yoksA son hakka mı kaldıkkk:(

LEMSAN ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:
hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.

Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha

arkadaşım 2 soru yaparak geçilir mi vergiden diğerleri yanlış,ama 3.çsorudan bir giriş var yani teslim sayılan halleri yazmak ve %8 (yanlış)kdv hesaplamak gibi???

arkadaşlar ararlar mı bni ,benim gibi yapan ve aranmayı bekleyen var mı ?ben beklemiyorum ama yaptıklarımla olur mu sizce yoksA son hakka mı kaldıkkk:(

cumaya kadar bunun cevabını öğreneceksin.bizim ararlar veya aramazlar dememizim bir önemi yok.son sözü komisyon söyleyecek.bende benzer durumdayım,tel ders vergi son hak 50 lazım.

bugunde bitti bakalım yarın açıklanacak mı?

vozger ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
LEMSAN ' Alıntı:
cuneytglp75 ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:

cumaya kadar bunun cevabını öğreneceksin.bizim ararlar veya aramazlar dememizim bir önemi yok.son sözü komisyon söyleyecek.bende benzer durumdayım,tel ders vergi son hak 50 lazım.

haklısın ...kaderimiz belli zaten artık , inşallah iyidir...beni yoran 3.girişimden beri tek ders vergi olması....

Bugün yoktum buralarda. Arada bir tesmer sitesini yoklayabildim sadece.

Ama görüyorum ki bugün de ümitler suya düşmüş.

Ya sabır arkadaşlar cuma ya da p.tesi...

karakule1702 ' Alıntı:

ne sabrı ya artık sabır kalmadı bende >:( bu iş pazartesine sarkarsa temmuz sınavına hiç girmeyelim bari..çalışacak vakit mi kalır :'(

arkadaşlar sınavlar cuma açıklanacak diye bekleyenlerdeyim....3 dersim var benimde ....vergi,hukuk ve maliyet ...vergi ve hukuktan geçmeyi ümit etmiyorum...çok büyük bir süpriz olmazsa ...sanırım komisyonun en büyük süprizi 65 gün olmasına karşın hala bizi bekletiyor olmaları...anlaşılmaz olanı da 65 -70 günde açıklanamayan sınavlara nasıl oluyor da 45 gün gibi bir sürede çalışacağımız....mantıklı bir cevap bulamıyorum...bu da beni daha çok strese sokuyor...
:'(

aRKADAŞLAR BEKLE BEKLE NEREYE KADAR.BIKTIK ARTIK NE OLACAKSA OLSUN. GEÇTİKSE DE KALDIKSA DA EN AZINDAN HANGİSİNDEN KALDIĞIMIZ ÖĞRENMİŞ OLURUZ

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:

ne sabrı ya artık sabır kalmadı bende >:( bu iş pazartesine sarkarsa temmuz sınavına hiç girmeyelim bari..çalışacak vakit mi kalır :'(

Aslıcım haklısın ama yapacak bişi yok beklemekten başka. geç olsun da güç olmasın.

Sana tavsiyem zayıf not alacağını düşündüğün derslere çalışmaya başlaman. Ben öyle yaptım. En zayıftan geçer nota doğru sıralama yaptım en zayıf olduğumu düşündüğüm dersten başladım çalışmaya. Siz de öyle yapın. İnternet başında strese girmekten iyidir.

Herkese günaydın

Çoğu gitti azı kaldı arkadaşlar :) :) :)

Günaydın arkadaşlar...

Az kaldı da bakalım bizim payımıza ne düşecek beklediğimize değse bari.

Bu gün aransın artık birileri.

kakbas ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar...

Az kaldı da bakalım bizim payımıza ne düşecek beklediğimize değse bari.

Bu gün aransın artık birileri.

Arkadaşlar bukadar bekledik bari sonuçlar güzel gelse umarım çok cimri davaranmamışlardır notlar konusunda yoksa tambir kabusa dönüşecek sonuçlar.

günaydın arkadaşlar. yeni birgün yeni bir umut ve yeni bir bekleyiş hadi hayırlısı ;)

Bekliyoruz yine bu günde.

Ama sanırım bu gün de açıklanmayacak en iyi ihtimal kazanan arkadaşlar aranacak 2 gün sonra yayınlanacak, oda cuma günü olur umarım.

tesmerin günü cumadır. ymm lere süpriz yapıp pazartesi açıkladılar. geçen dönem kazanan arkadaşı internette sonuçlar yayınlandığı gün aramışlar.

Günaydın arkadaşlar. Sabahı şerifler hayırlı olsun...

Az kaldı ...