aslıBÜYÜK ' Alıntı:yarından ümidi olan yok muu :'(
cuneytglp75 ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:yarından ümidi olan yok muu :'(
Yarınla ilgili ümidim hiç yok. Ama Cuma günü kesin diyorum açıklanacak
LEMSAN ' Alıntı:cuneytglp75 ' Alıntı:lonely ' Alıntı:hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.
Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha
arkadaşım 2 soru yaparak geçilir mi vergiden diğerleri yanlış,ama 3.çsorudan bir giriş var yani teslim sayılan halleri yazmak ve %8 (yanlış)kdv hesaplamak gibi???
kelime kelşme bakar mı bu komisyon?
LEMSAN ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:cuneytglp75 ' Alıntı:lonely ' Alıntı:hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.
Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha
arkadaşım 2 soru yaparak geçilir mi vergiden diğerleri yanlış,ama 3.çsorudan bir giriş var yani teslim sayılan halleri yazmak ve %8 (yanlış)kdv hesaplamak gibi???
arkadaşlar ararlar mı bni ,benim gibi yapan ve aranmayı bekleyen var mı ?ben beklemiyorum ama yaptıklarımla olur mu sizce yoksA son hakka mı kaldıkkk![]()
vozger ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:LEMSAN ' Alıntı:cuneytglp75 ' Alıntı:lonely ' Alıntı:hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.
arkadaşlar ararlar mı bni ,benim gibi yapan ve aranmayı bekleyen var mı ?ben beklemiyorum ama yaptıklarımla olur mu sizce yoksA son hakka mı kaldıkkk![]()
cumaya kadar bunun cevabını öğreneceksin.bizim ararlar veya aramazlar dememizim bir önemi yok.son sözü komisyon söyleyecek.bende benzer durumdayım,tel ders vergi son hak 50 lazım.
karakule1702 ' Alıntı:Bugün yoktum buralarda. Arada bir tesmer sitesini yoklayabildim sadece.
Ama görüyorum ki bugün de ümitler suya düşmüş.
Ya sabır arkadaşlar cuma ya da p.tesi...
aslıBÜYÜK ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Bugün yoktum buralarda. Arada bir tesmer sitesini yoklayabildim sadece.
Ama görüyorum ki bugün de ümitler suya düşmüş.
Ya sabır arkadaşlar cuma ya da p.tesi...
ne sabrı ya artık sabır kalmadı bendebu iş pazartesine sarkarsa temmuz sınavına hiç girmeyelim bari..çalışacak vakit mi kalır :'(
Aslıcım haklısın ama yapacak bişi yok beklemekten başka. geç olsun da güç olmasın.
Sana tavsiyem zayıf not alacağını düşündüğün derslere çalışmaya başlaman. Ben öyle yaptım. En zayıftan geçer nota doğru sıralama yaptım en zayıf olduğumu düşündüğüm dersten başladım çalışmaya. Siz de öyle yapın. İnternet başında strese girmekten iyidir.
kakbas ' Alıntı:Günaydın arkadaşlar...
Az kaldı da bakalım bizim payımıza ne düşecek beklediğimize değse bari.
Bu gün aransın artık birileri.