lonely ' Alıntı:hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.
haziran79 ' Alıntı:yani nasıl oluyorda bu kadar rahat cevap veriyorlar bilmiyorum.bilmiyoruz dmek bu kadar kolay mı.ve bağırmak geliyor içimden ama yutkunup bende peki o zaman diyorum ..avazım çıktığı kadar bağırsam yinede rahatlamam o kadar gerdiler beni.ama çok sakinler.psikolojik taktik uyguluyorlar sanırım onlar rahat rahat konuşunca insnaın dili bağlanıor azcık biri ters bişey dese diye bekliyorum ama ...yok demiyolar da ...gayet iyi davranıyorlar.maşallah hepsine nazar değmesin .sinirleri çelik gibi olmuş onların da artık.
cuneytglp75 ' Alıntı:lonely ' Alıntı:hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.
Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha
aslıBÜYÜK ' Alıntı:nrcn telefon yok mu hala![]()
sonkale ' Alıntı:06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar
GARİPKUL ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar
banada öyle geliyor
sonkale ' Alıntı:06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar
haziran79 ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar
hayır arkadaşlar abartmayalım o kadar yani.ben 4.ye girmiş bi arkadaşnızı olarak denyeyimelrime dayanarak 60 günü 1 hafta geçe açıklanacağını biliyorum.yani bu cuma kesin.en geç bu cuma yani.ötesi yok