personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bugün En Çok Online: 442. En Çok Online: 442 (Bugün 11:40:00 ÖÖ)

bakıyorum geçen ki rekor kırılmış. :D
her zaman bu rekor kırılınca açıklanırdı ama hala açıklamadılar. bu konu hakkında ne diyosunuz ?

daha önce bu salak stresi yaşamadığım için bilemicem ama bugün açıklanacak olsa bi haber gelirdi dimi yaa...

BARBOROS ' Alıntı:
Bugün En Çok Online: 442. En Çok Online: 442 (Bugün 11:40:00 ÖÖ)

bakıyorum geçen ki rekor kırılmış. :D
her zaman bu rekor kırılınca açıklanırdı ama hala açıklamadılar. bu konu hakkında ne diyosunuz ?

geçen sefer 450 mi 500 ncü sayfa mı ne olmuştu

ya o kadar 500. sayfa oluncaya kadar da beklemeyelim ya...lütfen ::)

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
daha önce bu salak stresi yaşamadığım için bilemicem ama bugün açıklanacak olsa bi haber gelirdi dimi yaa...
kesinlikle doğru arkadaşım
tesmerin eline sonuçlar ulaşsa bile ulaşmadı diyorlar
önce odalara gönderiliyor kargo ile sonra odalardan aramalar başlıyor o aramalardan sonra sitede sonuç açıklanıyor
geçen sınavda notlarımı öğleden önce odadan öğrendim akşama doğru netten görebildim

telefonumu yakınımda tutayım :D

Geçen dönemden beri bu forum sayfasını takip ediyorum. buraya yazan herkese çok teşekkürler. inanırmısınız tesmerin sayfasından önce burayı açıyorum. çünkü sınavların açıklandığını buranın tesmerden daha önce öğreneceğine inanıyorum. takibe devam.

ben de aynı ilk önce bu siteye bakıyorum. Çünkü burada yüzlerce meslektaşımız var.

msa38 ' Alıntı:
Geçen dönemden beri bu forum sayfasını takip ediyorum. buraya yazan herkese çok teşekkürler. inanırmısınız tesmerin sayfasından önce burayı açıyorum. çünkü sınavların açıklandığını buranın tesmerden daha önce öğreneceğine inanıyorum. takibe devam.

nitekim öylede oluyor....

:) burası çok sıcak ve çok heyecanlı. ama bu sitres admı öldürür

bende hergün nerdeyse 10 kere bakıyorum bu siteye açıklansın artıkkkkk

"Türmob görevini bilmiyor,işini beceremiyor".Çünkü görev alan sahısların çoğu meslekten gelmiyor,ya akamedisyen ymm olmuş yada denetmen ymm olmuş tamam saygımız varda senin sınavını mesleğin geleceğini düşünecek kimse yok zaten adamların olmuş yası 60 onların dertleri makam sahibi olmak seni mi düşünecek bu kadar yaygara koparıyorsunuz ama bunuda düşünmek lazım vermiceksin kardeşim oy bu kadar basit.
Saygılarımla

her zaman her yerde gelişim için değişim.

arkadaşlar ricam olacak hitabeti düzgün bir arkadaş şikayet mail'i hazırlarsa hepimiz aynısını tesmere gönderelim. sonucu değiştirmeyecek ama en azından tepkimizi göstermiş oluruz.

Ben büromu yeni açmısım odadan bana sms geliyor aidatta aidat yazıklar olsun böyle sistemin içine.Bu meslek mensubunun sorunu var mı bi derdi var mı ?diye arasalar tamam amenna dicem oda yok

neden öyle diyorsunuz oy zamanı arıyorlar

sami ' Alıntı:
Ben büromu yeni açmısım odadan bana sms geliyor aidatta aidat yazıklar olsun böyle sistemin içine.Bu meslek mensubunun sorunu var mı bi derdi var mı ?diye arasalar tamam amenna dicem oda yok

alkışlıyorum sizi ...

msa38 ' Alıntı:
arkadaşlar ricam olacak hitabeti düzgün bir arkadaş şikayet mail'i hazırlarsa hepimiz aynısını tesmere gönderelim. sonucu değiştirmeyecek ama en azından tepkimizi göstermiş oluruz.

doğru söylüyosun. ama geçen sınavlarda herkese mail de attık telefonda ettik. ama değişen bişey stajyerleri dikkata alan bile olmuyor. kendi kendimize stres yapıyoruz. relax olun. panik yok.