personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hayatın tadını çıkarın

sınav da sınav

açıklanacak elbet

rahat olun relaxxx!!! ;)

temmuz sınavında doğru istihbarat alan arkadaşlar olmuştu, bu sınavda kaynaksız kaldık:(

Arkadaşlar herkese merhaba epeydir siteye giremiyordum
temmuzda sınavlarımı verdim. ve olayı bitirdim. fazla kafaya takmaya gerek inanın belgeyi aldıktan sonra bu stajerler bölümüne hiç girmiyorsunuz ama bu heyacanı yaşamak güzel belgeyi almak daha ayrı bir güzel............

tüm kader arkadaşlarıma sabırlar ve başarılar

sevgili tura kendi adına konuşman daha doğru olur. belki yazmıorum ama genelde bakarım olan bitten için bu bölümede.. mart 2008 den bugüne aralıklıda olsa siteden ve dorumdan bağımı koparmadım. saygılar.?

Ben de iki dersten smmm kapısında bekleyen kişiyim. Aslında insan bazan iş yoğunluğundan giremiyor. Ben arada bir şöyle bir göz atıp çıkıyorum. Ama bu sıralar sıklaştı çünkü sınav sonucunu buradan takip ediyorum. İyi geceler herkese...

SMMM-Özkar Arkadaşım
Sanırım 2 dersten birisi Meslek MEvzuatı... Çünkü SMMM olmadan SMMM ünvanını kullanmanın suç olduğunu biliyorsundur herhalde... TÜRMOB duymasın... :) ;D

her sınavı geciktirir oldular
zamanında açıklayında binlerce kişi sabırsızlanmasın
tek dersi olanlara ya da son hakkı olanlara allahtan sabır diliyorum
ilerde bana "tesmeri nasıl bilirdin" diye sormazlar inş

denizyılmaz ' Alıntı:
her sınavı geciktirir oldular
zamanında açıklayında binlerce kişi sabırsızlanmasın
tek dersi olanlara ya da son hakkı olanlara allahtan sabır diliyorum
ilerde bana "tesmeri nasıl bilirdin" diye sormazlar inş

günaydın arkadaşlar yeni bir gün yeni bir umut.
sabah sabah bayıldım valla tesmeri nasıl bilirdin?
-iyi bilirdik gömün gitsin......... puahahahaha

:) hayırlı sabahlar arkadaşlar... sınav açıklansa da rahatlasak....

günaydınlarrr güzel bir gün geçirmeniz ve tabiki de sınav sonuçlarının açıklanması dileğiyle

herkese günaydın..kabus dolu bir gün daha..içimden bir his bugünde sürüneceğiz diyor..açıklanmayacak..

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
herkese günaydın..kabus dolu bir gün daha..içimden bir his bugünde sürüneceğiz diyor..açıklanmayacak..

bencede açıklanmayacak.ama bir umut tabi.

bugün 65 gün bize göre tesmer nasıl sayıyorsa bilemiyorum ama geçen sene 71.gün açıklamışlar ama çoğu 68.günde açıklanmış bu da cumaya geliyor cumadan mart sınavı arası da 42 gün kalıyor çalışmaya bu kadar eziyet edilir mi en güzel çalışma dönemi 06 aralıktaki sınav için olacak eylülde sınavı açıklarsalar 3 ay gibi bir çalışma dönemi olacak orda da mali tatili bahane gösterip ekimde açıklamasalar tabiki de bakalım

Hala aranan yok dimi...Aranan olunca hemen bize bildiriyor mu? ben ilk defa girdim de sınava tecrübesizliğime sığınarak soruyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..

arkadaşlar birisi arayabilir mi tesmeri.ben o kadar çok aradım ki...artık aramak istemiyorum şahsen.lütfen biri sorsun tekrar

aslıBÜYÜK ' Alıntı:
Hala aranan yok dimi...Aranan olunca hemen bize bildiriyor mu? ben ilk defa girdim de sınava tecrübesizliğime sığınarak soruyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..

hemencecik yazıyorlar buraya... kendisinin aranmasınada gerek yok.. başkasının arandığını duyanda yazıyor... bu dönem içimizde istihbaratı olan arkadaşımız yok... geçen dönem vardı... baya bi istihbrat sağlamıştı....

GARİPKUL ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:

hemencecik yazıyorlar buraya... kendisinin aranmasınada gerek yok.. başkasının arandığını duyanda yazıyor... bu dönem içimizde istihbaratı olan arkadaşımız yok... geçen dönem vardı... baya bi istihbrat sağlamıştı....

Tesmeri aradım arkadaşlar,

Bu adamlara kesin önlerine bir metin veriyorlar İnsanlar ararsa sınav açıklanana kadar aynı şeyleri tekrarlar diyorlar kesin. Bir gelişme yok arkadaşlar.

bende aradım yöneticilerimiz komisyonu sıkıştıryor dedi bende aklımda ne varsa söyledim
mail atın diyorlar şikayetleriniz için ben zaten atmıştım ona da cevap vermiyorsunuz zaten dedim 60 günün neye göre hesapladıklarını sordum sarkabiliyor diyor her zaman mı dedim kem küm etti bende size söyleyerek rahatlıyorum umarım telefonunuzda dinleniyordur dedim paranızı biz veriyoruzu söyledim iyi geldi ama sonuç yine koskoca bir hiç

GARİPKUL ' Alıntı:
aslıBÜYÜK ' Alıntı:

teşekkür ederim..benim bu dönem sınava giren arkadaşım da yok maalesef bu sebeple size sığınıyorum..heralde bugün açıklanacak olsa birilerini ararlardı ve biz de duyardık..

çok güzel söylemişsiniz.olsun belki söyleye söyleye dize gelirler.para var hizmet yok.