denizyılmaz ' Alıntı:her sınavı geciktirir oldular
zamanında açıklayında binlerce kişi sabırsızlanmasın
tek dersi olanlara ya da son hakkı olanlara allahtan sabır diliyorum
ilerde bana "tesmeri nasıl bilirdin" diye sormazlar inş
aslıBÜYÜK ' Alıntı:herkese günaydın..kabus dolu bir gün daha..içimden bir his bugünde sürüneceğiz diyor..açıklanmayacak..
aslıBÜYÜK ' Alıntı:Hala aranan yok dimi...Aranan olunca hemen bize bildiriyor mu? ben ilk defa girdim de sınava tecrübesizliğime sığınarak soruyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..
GARİPKUL ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:Hala aranan yok dimi...Aranan olunca hemen bize bildiriyor mu? ben ilk defa girdim de sınava tecrübesizliğime sığınarak soruyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..
hemencecik yazıyorlar buraya... kendisinin aranmasınada gerek yok.. başkasının arandığını duyanda yazıyor... bu dönem içimizde istihbaratı olan arkadaşımız yok... geçen dönem vardı... baya bi istihbrat sağlamıştı....
GARİPKUL ' Alıntı:aslıBÜYÜK ' Alıntı:Hala aranan yok dimi...Aranan olunca hemen bize bildiriyor mu? ben ilk defa girdim de sınava tecrübesizliğime sığınarak soruyorum bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..
hemencecik yazıyorlar buraya... kendisinin aranmasınada gerek yok.. başkasının arandığını duyanda yazıyor... bu dönem içimizde istihbaratı olan arkadaşımız yok... geçen dönem vardı... baya bi istihbrat sağlamıştı....