personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tatlı dilli olmakta fayda var yine de :)

hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.

arkadaşlar ordaki telefona bakan insana da yazık onlar emir kulu onlarında en az bizim kadar canları sıkılıyodur. onlarla değil yetkiliyi isteyip konuşun o daha doğru. ben hep öyle yapıyorum.

yetkili deyince yetkiliye bağlıyorlar mı telefonu?

lonely ' Alıntı:
hep gelmedi diyorlar. ne zaman gelcek diye sorunca da bilmiyorum diyorlar. peki acaba neyi biliyorlar kendileri anlamadım. her gün bu kadar insan arıor bu komisyon nerdeyse bulup öğrensinler o zaman.hatta biz hatta beklerken sorduralım.

Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha

hani şu itli bir atasözü vardı ya...şimdi argo olur diye yazmıyorum.o misal yani...:) :)

yani nasıl oluyorda bu kadar rahat cevap veriyorlar bilmiyorum.bilmiyoruz dmek bu kadar kolay mı.ve bağırmak geliyor içimden ama yutkunup bende peki o zaman diyorum ..avazım çıktığı kadar bağırsam yinede rahatlamam o kadar gerdiler beni.ama çok sakinler.psikolojik taktik uyguluyorlar sanırım onlar rahat rahat konuşunca insnaın dili bağlanıor azcık biri ters bişey dese diye bekliyorum ama ...yok demiyolar da ...gayet iyi davranıyorlar.maşallah hepsine nazar değmesin .sinirleri çelik gibi olmuş onların da artık.

haziran79 ' Alıntı:
yani nasıl oluyorda bu kadar rahat cevap veriyorlar bilmiyorum.bilmiyoruz dmek bu kadar kolay mı.ve bağırmak geliyor içimden ama yutkunup bende peki o zaman diyorum ..avazım çıktığı kadar bağırsam yinede rahatlamam o kadar gerdiler beni.ama çok sakinler.psikolojik taktik uyguluyorlar sanırım onlar rahat rahat konuşunca insnaın dili bağlanıor azcık biri ters bişey dese diye bekliyorum ama ...yok demiyolar da ...gayet iyi davranıyorlar.maşallah hepsine nazar değmesin .sinirleri çelik gibi olmuş onların da artık.

buda eğitimin bir parçası:) sinire dayanma.:)

evet ya ne stajmış.staj belasına hepimiz kimbilir iş yerlerimizde nelere katlandık.. şimdide bunlar sinir sınaması yapıolar resmen..

cuneytglp75 ' Alıntı:
lonely ' Alıntı:

Bağlı bulunduğumuz odayı arayınce Tesmeri arayın diyorlar, Tesmeri arayınca gecikmelerle ilgili Türmob'la görüşebilirsiniz deniyor Türmob'daki yetkililerde hiçbirşey bilmiyor bu nasıl mantıktır çözemedim vallaha

arkadaşım 2 soru yaparak geçilir mi vergiden diğerleri yanlış,ama 3.çsorudan bir giriş var yani teslim sayılan halleri yazmak ve %8 (yanlış)kdv hesaplamak gibi???

kelime kelşme bakar mı bu komisyon?

dönem sonu işlemlerini yapmam ve defterleri yazdırmam gerekiyor ama çalışamıyorum girdiğim derslerin çoğundan kalırsam marttaki sınava ders çalışacak gücüm kalmadı.herhalde temmuzdakine girebilirim bu sıkıntıyla :( :'(

06/02/2009 cuma açıklanır arkadaşlar

sonkale ' Alıntı:

hayır arkadaşlar abartmayalım o kadar yani.ben 4.ye girmiş bi arkadaşnızı olarak denyeyimelrime dayanarak 60 günü 1 hafta geçe açıklanacağını biliyorum.yani bu cuma kesin.en geç bu cuma yani.ötesi yok

haziran79 ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:

hayır arkadaşlar abartmayalım o kadar yani.ben 4.ye girmiş bi arkadaşnızı olarak denyeyimelrime dayanarak 60 günü 1 hafta geçe açıklanacağını biliyorum.yani bu cuma kesin.en geç bu cuma yani.ötesi yok

bencede bu cuma açıklanacak.hatta bence perşembe günü kazananların aranabileceğini düşünüyorum.cuma günü bu iş tamam.

bence de 6/2/9 olmaz itirazlar var- itiraz a cevap var. bu cumaya kadar açıklanır