personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

Hepimiz öyleyiz arkadaşım. Ben sadece kızmakla bir yere varamayavağımızı anlatmak istemiştim. Ben zaten delirmiş durumdayım. Bu ay iki müşterinin Kdv'lerini yanlış yapmısım. Ba-Bs formlarını yaparken fark ettik de düzeltme yaptık.

nurcan senı nıye uzaklastırdılar ben de anlamadım vallahi
o salagı uzaklastırmaları gerekmıyormuydu
bence o hakaret ettı okadar ınsan sınav sonucuna kıtlenmıs resmen o saka bı hakarettı
vallahı ben mı delıyım mıllet mı delırmıs anlamadım

slm arkadaşlar tesmerin sitesi açılmıyor yosaaa sınav sonuçlarını mı yüklüyorlar

nrcn82 ' Alıntı:
şu dünyada benden kibar insan yoktur ama stresliyim ve o şaka (!) ya çok sinirlendim, yoksa kabalıktan nefret ederim ...

Çok kısa bir süre olmasına rağmen seni çok iyi tanıdım.

Sen uzaklaştırıldıktan sonra da iyi birisi olduğunu, ama stresini kontrol etmede biraz başarısız olduğunu ve yasağının kaldırılmasını buradan belirttim. Fakat pek dikkate alınmadı. Forum kuralları, malum.

Sen forumun neşesisin. Aşırı strese girdiğimiz anlarda sana takılıp bir nebze yüzümüzü gülümsetiyordun.

Aman gözünü seveyim sinirlerine hakim ol, buralarda kal...

Tekrar hoşgeldin aramıza...

moderatör nrcn sonderece haklı. rtüksenin kadar acımasız değil yaw. hafifletici nedenler göz önüne alınarak cezasının yeterliolduğu görüşündeyim. hepimiz nrcn ız. o yoksa bizi de yasakla...

karakule1702 ' Alıntı:
nrcn82 ' Alıntı:
şu dünyada benden kibar insan yoktur ama stresliyim ve o şaka (!) ya çok sinirlendim, yoksa kabalıktan nefret ederim ...

Çok kısa bir süre olmasına rağmen seni çok iyi tanıdım.

Sen uzaklaştırıldıktan sonra da iyi birisi olduğunu, ama stresini kontrol etmede biraz başarısız olduğunu ve yasağının kaldırılmasını buradan belirttim. Fakat pek dikkate alınmadı. Forum kuralları, malum.

Sen forumun neşesisin. Aşırı strese girdiğimiz anlarda sana takılıp bir nebze yüzümüzü gülümsetiyordun.

Aman gözünü seveyim sinirlerine hakim ol, buralarda kal...

Tekrar hoşgeldin aramıza...

adamda sinir mi bıraktı o ınsan kardesım nurcanın sucu yok herkes bagırdı cagırdı nurcana patladı kabak

çok teşekkürler arkadaşlar, ayrı ayrı teşekkür :)

cumartesi pazardan da keyif alamadıkkk... hiç bu kadar pazartesi gelsin diye beklediğim olmamıştı :) sınav nelere kadirr

bugün açıklanırmı eki eki eki

nrcn hoşgeldin seni anlıyorum ben bile ööle şakaya cesaret edemezdim tepkinde haklısın

beni herkes anladı

moderatör anlamadı :) ;)

bosver nurcan modetor da anlamayıversın ;D
modetor mu neyse bızı anlaması ıcın kasım sınav sonucu beklemesı gerek sanırım
bız anladık senı

ANLAMAK
Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var,
akıl için son tavır, saçlarını yolmak var..

Necip Fazıl KISAKÜREK

bence salı açıklanacak... öncedende salı günü açıklanmışı genelde.... yanlış hatırlamıyosam

Arkadaşlar odadan alınan bilgilere göre sonuçlar "Çarşamba" günü açıklanacakmış. Daha önce beklemeyin...

merdiven ' Alıntı:
Arkadaşlar odadan alınan bilgilere göre sonuçlar "Çarşamba" günü açıklanacakmış. Daha önce beklemeyin...

Bu bilgiyi nerden aldınız acaba?

ben 4. kez sonuç bekleyen biri olarak böyle bir bilginin doğru olmadıına kalıbımı basarım

çettin ' Alıntı:
ben 4. kez sonuç bekleyen biri olarak böyle bir bilginin doğru olmadıına kalıbımı basarım

Çettin senin görüşün nedir ne zaman açıklanır bu sınav

her an gelebilir.... öyle çarşamba, perşembe falan gbi net konuşulamaz.... net konuşulabilir bi kurum olsa 2 ay içinde açıklanırdı zaten