personel maaş programı

Kasım 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair

C.tesi veya p.tesi.... Hayırlısı olsun...

Umutların tükendiği yere geldik sanırım

Artık o kadar sıktılarki. buraya bile insanların yazası gelmiyo galiba

benim hala mudum var demek istiyorum ama nafile.. pzt. için duacıyız :)

izcan ' Alıntı:
tektaşpirlanta ' Alıntı:
kaç dersten geçmeyi bekliyorsunuz

1 ders, zaten tamamı da o kadar...(maliyet)

ben maliyetten çok korkuyordum ama çalıştığım ilk sınavda vermiştim. ama benim takıntım ezber derslere. denetim ve vergide takıldım. kafam almıyo. ne yapacağımı şaşırdım

bildiğinzi bir yöntem varmı çalıştıklarımı hafızada tutmak için. :)

yüksek sesle okuyorummm ben ders anlatır gibi tekrar ediyorumm sonraa... :) hatta annemmm sürekli dinlediği için staj başlatmada ben bile girsem kazanırımm demiişti.... :)

tektaşpirlanta ' Alıntı:
yüksek sesle okuyorummm ben ders anlatır gibi tekrar ediyorumm sonraa... :) hatta annemmm sürekli dinlediği için staj başlatmada ben bile girsem kazanırımm demiişti.... :)

En güzeli bu işte, sizin başarılı olacağınıza inanıyorum...

Bende nasip olursa sonucu ilk annemle paylaşacağım...

tektaşpirlanta ' Alıntı:

katılıyorum yüksek sesle okumak ve tekrarlamak daha etkili oluyor tabii aile efradı ne düşünür bilemiyorum :)

tektaşpirlanta ' Alıntı:
bende sesli okuyorum falan ama yok. hani derlerya nato kafa nato mermer :) almıyo kafa

bir günü daha böylece tamamlamış bulunmaktayız. forumdaş ve meslektaş arkadaşlarıma bol sabırlı bir hafta sonu tatili temennisi ile iyi akşamlarrrrr

ehk ' Alıntı:
bildiğinzi bir yöntem varmı çalıştıklarımı hafızada tutmak için. :)

Hızlı okuma tekniği kullanırsan çok kısa zamanda anlayarak daha fazla metni aklında tutabilirsin. İçinden hızlı ama iç sesi olmadan...Okuduğunu direkt hafızana yazarak. İç ses konsantrasyonu azaltır ve hafızanın etkin kullanılmasını engeller...

İyi akşamlar

ya arkadaşlar eve geldim...ama sıkıntıdan oturmak ne mümkün....çok merak ediyorum acaba yarın açıklanma ihtimali varmı? yani daha önce hiç cumartesi açıklanmış mı ...

Cumartesi ihtimali hep söylenir ama daha hiç gerçekleştiğini duymadım.
Keşke açıklansa ama en azından pazartesi açıklansa da bu haftada böyle geçmesin...

nrcn nin gitmesine çok üzüldüm ya biz kimden haber alcaz şimdi :'( o kesin diodu :'(

2 hafta önce açıklanmasını bekliyordum. İyice suyunu çıkarttılar. >:(