Ynt: Kasım 2008 Yeterlilik Sınavlarına Dair
Şimdi aklıma geldi; geçen Temmuz ayındaki sınavda inanılmaz bi heyecan vardı. 7/9 yapmıştım

)))
Yok yok; aman ha; birisi yazmıştı; 7/8 yaptım mı ? ne yazmıştı? Ordan biride yazmış;
7/10 yaptım bende falan diye
Sonra demeyin; Dayıhan böyle yazmış falan.. Stresi kontrol etme ve yönlendirmek; sakin olmak sanattır.. İnsanlar hayatının hep böyle anlarında hatalar yapmıştır.
Hep derler ki; Çok stresliyken; çok neşeliyken; çok kızgınken karar almayın derler..

konuyla alakası yok anlatim dedim

zaten kimse pek dinlemeyecek
Ayrıca, SMMM olmamış bi arkadaşın zaten eğitim süreci devam ediyor, kötü bi şaka yapmış arkadaş, ama, şahsen büyük olarak Üstad olmuşların ona ilk okul bebesi gibi çekişmeyi değil;
Sosyal anlamında; telkin etmeyi, uyarmayı, hoşgörmeyi, rahat olmasını, yardımlaşmayı öne çeken bir tutum da olmasını ve gerçekten bu mesleğe ömür boyunca hizmet etmiş; YMM olan üstatlarla inşallah bir gün aynı duygularda yer alırız...ve bunuda eğiterek, anlatarak yürürüz....
Eksiklerimiz olacaktır; eksik arkadaşlar olacaktır. Denli , densiz, kopuk olacaktır.. AMa, bilin ki; sizin bişi yapmanıza gerek yok; onlar ilerki zamanlarda kendi kendilerini çekerler piyasadan.....
Son hakları olan Dostlar var gördüğüm kadarıyla; Mevlam Yardımcınız olsun. Eğer güzel insanlar yetiştirip; onlara ekmek, aş, esnafa doğru hesap çıkartacaksanız; gönlünüzden güzeli geçiyorsa; samimiyetle söylüyorum ki; Yüce Mevla verir sana... Verecektir de..
Diğer dostlarda sakin olsun. Benim

Kasım sınavında 2 tane kaldı; Hukuk ve Analiz

Ve yattığım için o derslerden ters köşeye...Merak etmiyorum

geçmem mucize ötesi bişi......
AMa, size tavsiyem; açın google dan çok güzel hareketler bunlardan

babayı seyredin...
Ne söylesem yersiz... Ama, yapamayacağınız şeyler için üzülmemek lazım. Top size geldiğinde gerekli çalışmayı yaparsınız da zaten.
Bu arada, bu heyecan esnasında ncr'ydi sanırım; o arkadaşın 7 gün üyeliği dondurulmuş heralde. Hoş olmamış; modetör olan arkadaşların bu heyecanı eğitirek, anlatarak, gerektiğinde kendi yapanın o hakareti silerek göstererek; özür dileyerek vs. hukukla bunu anlatmasının daha doğru olacağını şahsen düşünüyorum.
Çünkü, bizden önde olanlar; Devletin mekanizması gibi, direk ceza; bas kırmızı kartı olmaz...
Doğruyu anlat; öğret, göster... yapmazsa gönder...
Hissettiklerimdi; küçük hissediyorum

)))
Sevgiyle...
Şuna inandım ben; Mali müşavir olmak için; önce; ruhen, beynen hazır olacaksınız.. bilgiyi mıknatıs gibi çekiyor ve zaten oluyorsunuz...
Bunun Üstatlık mertebesinde hukukunu almayan, ruhunu almayan kiraya veriyor, vs ile günü kurtarıyor sonunda o ömrünü verdiği mesleği kendi tarafından sakatlıyor...
Onurlu ve güçlü olmanızı diler; güzel heyecanlar; güzel haberler dilerim...
Saygılarımla...